local-stats-pixel fb-conv-api

"Zvēra dzimšana" jeb Hitlera biogrāfija64

436 3

Šoreiz nolēmu ielikt ko nopietnāku. ZPD par Hitleru. Bildes, ja pareizi atceros, bija ņemtas no Wiki.

Lūdzu mani šī raksta dēļ neidentificēt ar fašistismu, hitlerismu, antisemītismu, neonacismu vai kā tamlīdzīgi. Starp citu, ja kādam vajag kādu referātu, varat vērsties pie manis... ;)

436 3 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Izcils politiķis, sūdīgs cilvēks. Būtībā pretstats Obamam, kurš ir jauks čalis, bet slikts prezidents (no Obamas faniem - )

Hitlera aizstāvji ir idioti, pat netaisos argumentēt kapēc, tā vienkārši ir. ( un no Hitlera faniem - )

3 3 atbildēt

atbildot uz IndieKid komentāru " Izcils politiķis, sūdīgs cilvēks. Būtībā pret... "

 

100% žids  

0 0 atbildēt

atbildot uz hmmm komentāru " kada te runa par atklatiibu? nah man shados d... " Tu apjēdz ko runā? Man pārmet, ka es neprotu lasīt, bet pats izlasi, pārveido pa savam un mal savu... Pēc Tava apgalvotā sanāk arī, ka LV nav neviena geja varbūt? Ir un tie izdod savas avīzes. Tāpat kā LV šobrīd ir visādi Staļina, Hitlera u.t.t. ideju atbalstītāji, kas arī izdod avīzes - arī tgd, mazgājot savus elkus par baltiem un pretiniekus peldinot darvā. Arī 1918.gada 18.novembrī, tā sauktajā proklamēšanas dienā LV bija provāciskas oganizācijas, kam bija pienācīgās provāciskās idejas. Un arī 1918. gadā LV darbojās arī vēl pa īstam nedzimušā PSRS bloka spiegi ar savu propagandu. Un avīzes vienmēr iespiež to, par ko maksa un ko kāds pērk - to sauc par tirgu. Salīdzināsim heteroseksuālu ideju un homoseksuālu ideju (izlem pats kuru attiecināt uz Hitlera idejām, kuru uz Satļina) - arī tgd ir avīze "Diena", kas homiķiem bez ziepēm līmējas klāt, jo tie viņiem labi maksā un bija "Rītdiena", kas asi nosodīja homīšus. To sauc par propogandas tirgu. Būtu skolā vairāk mācījies analizēt, nevis pieņemt vienpusējus faktus. Katrai monētai ir divas puses.

0 0 atbildēt

atbildot uz IndieKid komentāru " Izcils politiķis, sūdīgs cilvēks. Būtībā pret... " Komentāra pirmajai daļai pilnīgi piekrītu - izcils politiķis, slikts cilvēks. Un par Obamu piekrītu.

0 0 atbildēt

interesanti,bet varēji nepaslinkot un pielikt pie tām grupas bldēm kurš kurā rindā ir hitlers un kas ir tie pārējie pēc kāras. Bat labs raksts, intersanta informācija.

0 0 atbildēt

izskatās izcils raksts ++++, bet slinkums tik daudz lasīt, gan jau kad kādreiz izlasīšu :) ++

0 0 atbildēt

Man no šitam bilēm rēka nāk xD

0 0 atbildēt

Arlekins a la saniitis?

http://www.gudrinieks.lv/referati/kursa-darbs/dolfa-hitlera-biogr-fija.html

Vai par ctrl+c ctrl+v liek ''+''?:D

0 0 atbildēt

Man mājās ir 1. fotogrāfijas orģināls.

Un nevajedzētu likt tādu virsrakstu, jo domas tomēr dalās!

0 0 atbildēt

hitlers ka put nah wiiņ

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

nu cik var dračīt uz Hitleru ? un domāt, ka tas daunis būtu '[etiņus" pāri "ļaunajiem krieviem " padarījis ?

BLIADJ -  letiņi nekad nav bijusi tik neatkarīgi kā 1945-1990 ....

paskatamies filmas - IBIO - paskatamies pašdarmnieku kolektīvus ....

0 1 atbildēt

atbildot uz AirZ komentāru " Es uzskatu ka viņš bija, varens cilvēks, māks... " Es īsti nesapratu... Tu apbrīno viņa vadoņa spējas vai viņa darbus?

1 2 atbildēt

Kur tu atradi, ka iznīcinājis 12 miljonus? Un kā jāsaprot "iznīcinājis"? PSRS iznīcināja vismaz 2 reizes vairāk cilvēku.

2 5 atbildēt
« 1  2  3 »