local-stats-pixel fb-conv-api

"Zvēra dzimšana" jeb Hitlera biogrāfija64

436 3

Šoreiz nolēmu ielikt ko nopietnāku. ZPD par Hitleru. Bildes, ja pareizi atceros, bija ņemtas no Wiki.

Lūdzu mani šī raksta dēļ neidentificēt ar fašistismu, hitlerismu, antisemītismu, neonacismu vai kā tamlīdzīgi. Starp citu, ja kādam vajag kādu referātu, varat vērsties pie manis... ;)

436 3 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Beidzat tak te "karot" , liekat mieru , cilvēks sen jav miris un vairāk nekā ;ļauna nedarīs un kur nu vēl savas kļūdas nelabos! ;)  Labs raksts! ;)

2 0 atbildēt

Viņš nebija zvērs viņam bija sava ideoloģiskā pārliecība. Un viņš izsecināja, ka ebreju, čigānu rases cilvēki vairāk patērē nekā saražo noderīgu lietu ,vai vispārīgāk izsakoties, nenes pietiekamu labumu sabiedrībai, bet ir tikai slogs. Līdz ar to visi patērētāji un parazīti būtu jālikvidē. Radot tīru auglīgu nāciju. Lai komunistiskā sistēma darbotos nākotnē.

Bet nu protams kapitālisms un cita veida ideoloģija uzvarēja =) 

Lai gan ASV šobrīd paši sāk slīgt fašismā. 

3 1 atbildēt

raksts tiešām ļoti labs!

2 0 atbildēt

Fašisms - doktrīna pa to, ka indivīds nav nekas, bet valsts ir viss. Nacisms - sava nācija ir pārāka par citām un tai jāvalda.

3 1 atbildēt

 

atbildot uz Arlekīns komentāru " atbildot uz AirZ komentāru " Es uzskatu ka vi... " viņa spējas, viņš bija lielisks cilvēks, bet viņa darbi liecināja pretējo

2 0 atbildēt

Ja jau tas ir ZPD, tad kur ir izvirzītā hipotēze vai pētījuma jautājums? Secinājumi? Un ko tieši tu pētīji? Kur ir pats pētījums? Vairāk izskatās pēc vienkārša copy - paste no vairākām i-adresēm. Bet paļubom, par centību +. ;)

1 0 atbildēt

metu pie favorītiem, vēlāk izlasīšu, kad būs vairāk laiks. emotion vienmēr patīk lasīt par 2. pasaules karu. 

1 0 atbildēt

plusinji no manis ;)

1 0 atbildēt

viennozimigi +

1 0 atbildēt

pie favorītiem, kādreiz var noderēt +

1 0 atbildēt

milzīgs darbs ieguldīts .    

+++++++   nav brīnums ka viņu nepieņēma Mākslas akadēmijā, jo,  spriežot pēc viņa zīmējumiem,  tie ir  mākslas videnes 2,3. kursa līmenī..... ar šādiem zīmējumiem jebkurā daudz maz normālā akadēmijā neņem.  P.S un vēl....  māksliniekiem brīvdienu nava.  !emotion

1 0 atbildēt

dižens vīrs!

1 0 atbildēt

Ritīgi labais raksts +

1 0 atbildēt

atbildot uz hmmm komentāru " aha nomelnosim greekazi hitleru! vinsh ir pat... "  

hmmm izklausās pēc labējā ekstrēmista. Tagad Staļins ir vainojams pie visa? Staļins bija tāds pats kā Hitlers - ne labāks, ne sliktāks. 6 miljoni? Un Vācija tikai slaktēja erbrejus? (Tādas tautības kā žīds nemaz nav, ja nezināji)? Hitlers Vācijas kareivjus gadījumā nesūtīja 2PK? Jeb arī vācieši Hitlera pakļautībā nevienu nenogalināja un tā visa ir fikcija, lai noslēptu tās šausmas, ko lielais ļaunais Staļins viens pats vienā naktī izdarīja, pret neko negaidošiem karavīriem un ģimenēm pavērsa automātus? Un arī ASV, kad tā izmantoja atombumbas, atriebjoties japīšiem, visu vadīja Staļins? Tāpat arī krustu karus? Nemuldi, ka uz Hitlera rokām klājas tikai 6 miljonu asinis, bet uz Staļina rokām 10x vairāk.

Es varu piekrist sema4kas, jo vislielākais slepkava vienmēr un visur būs un paliks  katoļu baznīca!  Un arī tas bijis pagātnē!

1 0 atbildēt

piekriitu nikam!  un par peedeejo bildi tewi vajadzeetu slaaniit naakamos 1000000 gadus, kretiins

2 1 atbildēt

Man no šitam bilēm rēka nāk xD

0 0 atbildēt

atbildot uz hmmm komentāru " blje ko tu muldi! par zhidiem vinjus sauc ilg... " Ļauj uzminēt, laikā, kad Latvija bija Vācijas pakļautībā? Jo brīvā Latvijā nav publicēti šādi raksti. Katrā ziņā ne bez attiecīgi noskaņotu atbalstītāju palīdzības. Vācietis raksta, ka vainīgs krievs, krievs, ka vainīgs vācietis. Uzrodas hmmm, kas pie visa vainos jebko citu, tikai ne īstos vainīgos - varaskāri un ietekmi. Tas arī bija vainīgais un vienmēr ir bijis kara pamatā. Staļins bija slepkava, bet Hitlers jau nu toč nebija labāks. Sliktaks nebija, bet labāks arī nē...

0 0 atbildēt

atbildot uz hmmm komentāru " blje ko tu muldi! par zhidiem vinjus sauc ilg... " Turklāt lielais diskutētājs varētu arī normāli sevi atklāt, ja reiz par saviem vardiem ir tik pārliecināts... Tiem, kam taisnība taču nav no kā slēpties, vai ne?

0 0 atbildēt

interesanti,bet varēji nepaslinkot un pielikt pie tām grupas bldēm kurš kurā rindā ir hitlers un kas ir tie pārējie pēc kāras. Bat labs raksts, intersanta informācija.

0 0 atbildēt

izskatās izcils raksts ++++, bet slinkums tik daudz lasīt, gan jau kad kādreiz izlasīšu :) ++

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »