local-stats-pixel fb-conv-api

Reāli cilvēki - Reāli NLO 2. daļa7

120 2

2. daļa, turpinu iesākto tēmu - šoreiz par unikālu cilvēku Bobu Lazaru, kurš apgalvo, ka izjaucis vairākus ārpuszemes kuģus - "Lidojošos šķīvīšus". Šoreiz īsāk un kodolīgāk, jo, spriežot pēc komentāriem, 1. daļa bija pārāk gara, taču iečekojiet arī to! Pārējās daļas:

1.daļa - Disclosure Project

3.daļa - Pleiādieši - Billijs Meiers

4.daļa - Pleiādieši starp mums - cilvēkiem

5.daļa - Zeta Retikulāņi - nolaupīto liecības









120 2 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

ununpentija ( 115 elementa) pussabrukšanas periods kā te anonīmais jau ielika ir mērāms milisekundēs. un tas nav masas skaitlis 115 jo elementus sķiro pēc protonu masas atoma kodolā. nevis masskaitļiem kuri vienam elementam var būt vairāki ( hlors 35 /37 ) jo klāt nāk neitroni. nav zināms vai UUP ( ununpentijs) kurš iegūts līdz šim nav sastopams stabilākās formās ar ilgākiem pussabrukšanas periodiem jo piemēram Urāna un Plutonija gadījumā arī atkarībā pēc neitronu skaita tie periodi svarstās no tūkstošiem gadu līdz stundām un dienām. par to vai UUP ir lietojams enerģijas ieguvē- kā jebkurs radioaktīvs elements tas dalās izdalot energiju. bet jasaprot ka lai UUP iegūtu enerģija tiek patērēta. vajadzetu nokurināt pusi zemes urāna krajumu lai iegūtu gana daudz izotopu no kuriem iegūtu amerīciju kuru tālāk izmantotu UUP ieguvē. vispār jau mūsu zināšanas to augsto masu elementu ziņā ir ļoti ierobežotas. tikai zinot ka šis elements ir rets ( to varam pieņemt pēc tā ka uz zemes tā nav vispār dabā - tā nestabilitāte un lielais kārtasskaitlis padara to par mazticamu produktu augstākās sadalīšanās un ja tas rodas līdzīgi tam ka to izdarīja uz zemes tad tikai kontrolētas kodolsintēzes procesā uz zvaigznēm vai tamlīdzīgi kas pagrūtinātu "ieguvi")

8 0 atbildēt

melu detektoru var apiet, ja tu pats esi līdz tādam līmenim noticējis fantāzijai, ka uzskati to par absolūtu realitāti..melu detekt uzrāda dažādas fizioloģiskas izmaiņas, bet tas čalis var būt tik skaidri psihologiski pārliecināts, ka nekāds detekt nelīdzēs.... P.S esmu redzējusi daudzas dok filmas par cilvēkiem kuri var pārvērst savu fantāziju par realitāti un vēl likt arī apkārtējiem ticēt...taka grūti noticēt onkam...bet + par raxtu, bija interesants.

5 3 atbildēt

Izklausās diezgan ticami emotion

2 0 atbildēt

trakajiem pieder pasaule :D

2 0 atbildēt

pats sāku domāt par šī aparāta būvi.

vienīgais vajag baigo piķi materiāliem.

1 1 atbildēt

Iespējams, ka tagad jau ir sintezēti pārāki elementi - taču ļoti nelielos daudzumos + tie ir nestabili. 

0 0 atbildēt