local-stats-pixel fb-conv-api

Reāli cilvēki - Reāli NLO 1. daļa21

163 7

Disclosure Project

Šī rakstu sērija ir par cilvēku un ārpuszemes inteliģences savstarpējo mijiedarbu, valdību (ne)izpausto informāciju, militārpersonu liecībām, gaišreģu viedokļiem, indigo bērnu apgalvojumiem, nolaupīto nostāstiem un visiem citiem informācijas avotiem, kas šobrīd ir pieejami saistībā ar būtnēm no citām planētām. Rakstu mērķis ir izveidot kopsavilkumu par mūsu attiecībām ar citplanētiešiem, savelkot galus kopā varbūt beidzot sapratīsim vai vispār viņi eksistē un, ja eksistē, tad kas viņi ir.

1. daļā aplūkoju ufologu vidū labi zināmo "Disclosure Project". Šī projekta vadītājs ir Stīvens Grīrs (Steven M. Greer - 1. attēlā). Grīrs apgalvo, ka pats ir piedzīvojis 5. pakāpes kontaktu ar citplanētiešiem, tāpēc nodibinājis Ārpuszemes inteliģences studiju centru. Šajā centrā viņš apmāca cilvēkus kontaktiem ar citplanētiešiem, kā arī māca meditāciju tehnikas, kas ļauj attālināti vērot dažādas vietas dažādos laikos. Viss izklausās pēc fantastikas, taču šis vīrs nepadevās un, lai pārliecinātu pārējos, 1993. gadā nodibināja Disclosure Project - projektu, kura mērķis ir pierādīt ASV valdības nelikumīgo rīcību, slēpjot informāciju par ārpusszemes būtņu viesošanos uz zemes. Šis projekts nu ir kļuvis ievērības cienīgs, jo tajā ir iesaistījušies vairāki simti bijušo un esošo militārpersonu gan no ASV un Lielbritānijas, gan no citām valstīm. Katram no tiem ir pierādījumi, ka savas karjeras laikā viņi vismaz reizi ir saskārušies ar citplanētiešiem. Ir reāli radaru ieraksti, iznīcinātāju pilotu liecības, kā arī skaņas ieraksti, kas pierāda ārpuszemes izcelsmes kosmosa kuģu klātbūtni uz zemes. Vēl vairāk - šie cilvēki ir gatavi pat iet un ar šīm liecībām liecināt ASV kongresa priekšā, pilnībā saprotot risku, ko uzņemas. Pats Grīrs uzskata, ka valdības rīcībā ir ārpuszemes tehnoloģijas, un ka šīs tehnoloģijas ir daudz pārākas par mūsējām. Viņš vēlas panākt, lai šīs tehnoloģijas tiktu reāli pielietotas, tādējādi nodrošinot zemes iedzīvotājiem daudz efektīvākus enerģijas avotus, izmantotu transporta līdzekļos un citur, kur pašlaik lietojam novecojušas tehnoloģijas ar fosilo kurināmo. Tāpat par svarīgu tiek uzskatīts fakts, ka neviens nav informēts par valdības rīcību saistībā ar citplanētiešiem, kas varētu apdraudēt visu zemes populāciju. Pārējās daļas:

2.daļa - NLO mehāniķis Bobs Lazars

3.daļa - Pleiādieši - Billijs Meiers

4.daļa - Pleiādieši starp mums - cilvēkiem

5.daļa - Zeta Retikulāņi - nolaupīto liecības











163 7 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

   Padomājiet, kas tagad notiktu, ja ASV valdība atklātu visu patiesību, ja NASA un citas šāda veida organizācijas, uzstātos oficiāli publiskā konferencē un atklātu visu patiesību, ar visiem nofilmētiem/ierakstītiem, neapgāžamiem pierādījumiem??? Tas jau ir sen zināms, ka viņi to visu laiku slēpj no mums un muļķīšiem smērē acis ciet - un viņi tic arī :)

Ja reāli viss tiktu atklāts, tad uz pasaules sāktos haoss. Tā jau psihie netrūxt, ja atklātu patiesību, tad vispār būtu "čau", tapēc viņi nestāsta, kas reāli notiek. Viņi pat nestāsta, kas reāli notiek uz mēness. Viņi nelido katru reizi uz mēnesi, lai ņemtu kārtējos iežu paraugus, tur notiek citas lietas :)

BET labāk protams ir, ja cilvēki nezinās patiesību, lai dzīvo savā sulā un nezina, kas patiesībā notiek ārpus zemes ;)

Ui, sacepos :D :D :D

18 0 atbildēt
6 avatars6

shadas lietas nekad netiks apstiprinatas no valdibas, jo tad tas sagraus mazas un lielas religijas, jo ir cilveki kas tiesham tic jezum u.c. zobu fejam un ir gatavi to pieradit par jebkuru cenu, valdibam ir izdevigak turet cilvekus zem tupeles un barot tadu informaciju kada valdibai butu izdeviga, piemeram... baznicas, pats effektivakais lidzeklis lai izskalotu veco cilveku smadzenes lai daudz nepikst, tad ir tada lieta kaa cigeretes, ir tachu kaitgs bet nekad netiks aizliegts kaut vai tas nogalina miljoniem cilveku, cigaretes ir lielisks veids ka valdiba var iekaseet mezonigas summas no letticigiem lautiniem un izplatitaju kompanijam, vai ari jebkuras citas lielas kompanijas, lai varetu finanset visadus experimentalus projektus... nav jau noslepums, bet labak lai nekas netiek apstiprinats, tumsoniga tauta paklaujas mediju propogandam loti effektivi, kas grib tie rok dzilak... kuri ir apmierinati ar dzivi un pateicas dievam par visu to labako utt. lai jau dzivo sava mucaa un sanjem savu dienishko maizes devu caur spundi.

6 0 atbildēt

Interesanti.

personīgi, gaidu to dienu, kad mēs ar zaļajiem draudzēsimies :D nopietni.

5 0 atbildēt

Jāpiekrīt - nopietna attieksme cilvēkiem, nopietnā organizācijā ; super, ka cilvēki cenšās , cik spēka "oficializēt" ārpuszemes būtnes un NLO :) Uz priekšu progress risinās, jo šogad, piemēram, bija ļoti daudz raksti pat Latvijas vietnēs par NLO un Kosmoloģija šogad riktīgi ierullēja :D Noteikti kāds atcerās rakstu par ANO speciālisti kontaktos ar Ārpuszemes civilizācijām ... Tā kā NLO vairs nav tabu , tas  ir oficiāli jāpieņem (cik dzirdēju, tad katoļu baznīva nenoliedz "citu radībiņu" eksistenci) un tad var sabiedrība tālāk attīstītties jeb izglītoties . Kad pieņemsim faktu, ka pastāv NLO nevis tur kaut kādu "mistisko raķešu neizdevušies lidojumi" , tad būs jāsper nākamais solis jeb, kā sākt ar šiem čupoties, jo kamēr nav atzīts fakts, nav jau ar ko čupoties :) Atgriežoties pie šī gada biežajiem tematiem ap NLO masu mēdijos, jājautā retoriski : vai mūs (parastos reņģēdājus) kaut kam gatavo ?  Taisnība tiešām ir tur kaut kur ārā, taču ir pienācis laiks mums arī tur nokļūt, vai arī ... atvērt durvis ... ! Tāpēc jāpasteidzina "galvenie spēlētāji / šahisti" pasaulē !

4 0 atbildēt

Visam šim ir 2 puses

 

blefs vai taisniba

 

Ja taisnība, tad šis tehnoloģijas netiek atklātas jo tas daritu milzu zaudējumus daudzām nozarēm! sagraujot ASV ekonomiku!

 

Blefs, nezinu iemeslu lai to daritu!

3 0 atbildēt
SaW avatarsSaW

Par laimi tādus idiotus kā tevi neklonē.

2 0 atbildēt

Skaidra lieta, ka pastāv citplanētieši. Kapēc gan lai nepastāvētu?

 

Mēs, cilvēki, taču pastāvam un tāpat arī kkur citur kkas līdzīgs pastāv.

2 0 atbildēt

labi esi pacenties! +

1 0 atbildēt

Diemžēl jāpiekrīt volodja. :(

0 0 atbildēt

Izlasīju visu un video ar noskatijos,ļoti ineteresanti :)

Es nezinu kā citi,bet es ticu,ka pastav ta saucamie citplanētieši,jo kāpēc gan ne? mēs taču uz zemes dzīvojam..kāpēc gan uz citām planētām ,kuras vēl neesam izpētijusi nevarētu būt dzīvības formas ,kas tur jau ir dzīvojušas miljoniem gadu pirms mums ,un arī tādēl ir daudz dažādas tehnoloģijas kādas nav mums ,kā jau bija rakstīt pārbvietoties ar 8000 km]h ,hm mums vēllīdz tādam tehnoloģijām tālu :D

Nūkatra ziņā es ticu,arī ļoti gribētu redzēt ko tik fenomenalu kā šie ļaudis 

0 0 atbildēt

Pēč šī raksta arvien vairāk gaidu WikiLeaks materiālus par NLO emotion

0 0 atbildēt

Es domāju, ka vieglaak ir nošauties nekaa dziivot shaados apstaakljos, neko nezinot un visu muužu skrienot lai tikai izdziivotu. :(

0 0 atbildēt

Parasti tādas lietas izlasu, bet nu comon, pat man nepietiek pacietība tik daudz lasīt, kaut kā saīsināt varēji, bet nu + tik un tā

1 1 atbildēt

man leikas visiem tāds pasists acu skatiens :D

0 0 atbildēt

nice (:

0 0 atbildēt

nezinu kā jums, bet man nav pacietības to visu lasīt. emotion

9 11 atbildēt

Cilvēki vnk vļas ticēt.

Negrib ticēt dievam, tic citplanētiešiem utt..... kas kuram tuvaaks....

1 3 atbildēt