local-stats-pixel fb-conv-api

Reāli cilvēki - Reāli NLO 5. daļa15

104 2

5. daļa. Šoreiz par Pelēčiem jeb Zeta Retikulāņiem - vispazīstamākajai citplanētiešu sugai. Patiesībā pelēči nāk ne tikai no Reticuli sistēmas, kas atrodas aptuveni 39 gaismas gadu attālumā no mums - to apdzīvotās terotorijas ir daudz plašākas un dažādas pelēču pasugas apdzīvo arī blakusesošās zvaigžņu sistēmas. Šajā rakstā aplūkosim pieejamo informāciju par šo sugu kā arī cilvēkus, kuri ar šiem ir sastapušies (vai vismaz apgalvo to). Iepriekšējās daļas:

1.daļa - Disclosure Project

2.daļa - NLO mehāniķis Bobs Lazars

3.daļa - Pleiādieši - Billijs Meiers

4.daļa - Pleiādieši starp mums - cilvēkiem







104 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Daudzi stāsti ir 'FAKE',bet tas nemaina faktu,ka viņi pastāv..

9 0 atbildēt

par 3šo---nesen lasiju ka atklāts ka tas ir 100% fake..

3 0 atbildēt

3. Atgadījums Rozvelā 1947. gada jūlijā uz visiem laikiem izmainīja cilvēku uzskatus par NLO. Ja agrāk tās bija tikai pasakas un nostāsti, tagad visi jau zināja, ka patiešām pastāv attīstīta dzīvība ārpus zemes. Arī Rozvelā iesaistītās ārpuszemes būtnes ir pelēči, kā arī pelēču-cilvēku hibrīdi. Viens šāds hibrīds ir redzams slavenajā Rozvelas autopsijas video (nr. 2 zemāk). Protams, pastāv iespēja, ka tas ir feiks un ka būtne, kas tajā redzama var būt vienkārši neizdevies cilvēku eksperiments, tāpēc ticēt tam vai ne, atstāšu jūsu ziņā.

 

ir fake . Es skatijos nesen atpakal pa tv ka tur stastija ka tas ir fake . un tie kas to video ( filmu ) taisija atdzina ka tas ir feiks .

2 0 atbildēt

piekrītu visiem, kuri uzskata, ka mēs neesam vieni...

2 0 atbildēt

2. faake !

eu nuu tgd jau te visi saak fantazeet multenju ciplaneetieshus :D ar kkaadiem lāzer ireo4iem :D

1 0 atbildēt

Es par 2. un 3. vienā grāmatā lasīju. Vsp. interesanti.

1 0 atbildēt

labi raksti, taa turpinaat :)

1 0 atbildēt

Tik populāri tie pelēči, bet raksts ar sausuma piegaršu, lai neteiktu vairāk ...nākamajā rakstā par peēčiem gaidu vairāk no tevis emotion

Bet nu tēma interesanta :)

1 0 atbildēt

Par ko vispār ir šis raksts? vispazīstamākā citplanētiešu suga? cmon

1 0 atbildēt

Visums ir bezgalīgs un pastāv patiešām niecīga iespējamība, ka citplanētieši būtu kaut cik līdzīgi mums... Tāpēc jāsaka FAKE!

2 2 atbildēt

Interesanti zināt kā iespējams apgalvot visus šos faktus - kā no bioloģijas grāmatas paņemti. Tur dzīvo tāda suga, tur tāda.. Kā tu to vari pierādīt?

0 0 atbildēt

nevareeju pievienot komentu jaunaakajam rakstam bet iesaku paskatiities History's chanell ''Ancient Aliens'' dokemtaalo filmu seeriju.. tur ir diezgan speeciigas teorijas par visu shito ;)

0 0 atbildēt