local-stats-pixel fb-conv-api

Laika ceļotāji116

1349 14

44 gadus vecais Endrju Karlisīns (Andrew Carlssin) ar sākuma kapitālu 800$ divās nedēļās spekulējot ar vērtspapīriem biržā ieguva 350 miljonus dolāru. Kad laimīgajam biržas spēlmanim uzlika rokudzelžus viņš savu neparasto veiksmi izskaidrojis ar to, ka esot laika ceļotājs no 2256. gada.
Viņš izdarīja 126 fantastiski riskantus darijumus un vienmēr laimēja! Volstrītā tas nepalika neievērots. Kompānijas akciju vērtības pieaugumu, apvienošanās vai jaunu tehnisku izrāvienu rezultātā, misters Karlsins laikus bija paredzējis un veica izdevīgus darijumus, tādējādi iegūstot lielu peļņu. Tā ir informācija, kuru firmas principā tur nosļēpumā.
Izmeklēšana turpinājās un savā 4 stundas garajā atzīšanās runā Karlsins atklāja, ka esot ieradies no nākotnes. Piedāvājis atklāt Osamas Bin lādena atrašanās vietu un kā pagatavot zāles pret AIDS, ja viņam došot iespēju atgriesties pie viņa laika mašīnas. Taču šīs mašīnas atrašanās vietu spītīgi atteicies norādīt, kā arī atklāt uz kādu principu tā darbojas "Lai šī informācija nenonāktu sliktās rokās"
Oficiālie pārstāvji pārliecināti, ka stāsts par ceļojumu laikā ir meli, taču Volstrītas vērtspapīru komisijas pārstāvis pieļauj ,ka stāsts varētu būt arī patiess, jo : "Neviens nevar atrast nekādus pierādījumus tam ka Endrju Karlisīns eksistējis pirms 2002.gada decembra..."
Tas nav vienīgais notikums, kurā minēti laika ceļotāji. Otrā pasaules kara laikā Ļeņingradā aizturēts vīrietis, kuram bija personu apliecinoši dokumenti ar krāsainu fotogrāfiju, priekšmets, kuru mēs mūsdienās atpazītu kā kredītkarti, dīvains fotoaparāts bez filmiņas, un citas savādas lietas.
Pieņemsim uz brīdi ka šie fakti ir patiesi - vai nu eksistē vadāma laika mašīna, vai arī kaut kādi , mistiski laika tuneļi, kā gadījumā ar ķīniešu ierēdņa dēlu ,kas no viduslaikiem uz veselu gadu bija nonācis mūsdienās un pēctam atgriezies atpakaļ. Viņas liecība fiksēta klostera hronikās. Stāsts par pilsētu, kurā deguši "burvju uguņi", par metāla putniem debesīs un par "braukšanu 'milzu čūskas vēderā" - šis notikums ir fiksēts arī laika "mūsu pusē" 20. gs beigās atrasts zēns, kas runājis senā ķīniešu valodas dialektā, apģērbts seno laiku apģērbā u.t.t. Piekam pēc gada pazudis tikpat noslēpumaini, kā parādījies.

Gribat ticat, gribat nē, bet mūsdienu zinātnieki ir viienuprāt - ceļošana laikā ir iespējama!



1349 14 116 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 116

0/2000

par priekšpēdējo punktu: Jā, ir vairāki paradoksi, kuri ir pret ceļošanu pagātnē, tomēr ir teorijas uz kurām tie neiedarbojas. Vairāki zinātnieki uzskata, ka ceļojot nākotnē, vai pagātnē, mēs patiesībā ceļojam nevis laikā, bet no mūsu visuma uz kādu paralēlu visumu, kurā mūsu vecātēvu priekšlaicīga noslapkavošana neapdraud mūsu pašu eksistenci.

1 0 atbildēt
epg avatarsepg

The Carlssin story originated as a fictional piece in Weekly World News a satirical newspaper, it was later repeated by Yahoo! News where its fictitious nature became less apparent. It was soon reported by other newspapers and magazines as fact. This in turn drove word of mouth, spread through email inboxes and internet forums, leading to far more detailed descriptions of events.

1 0 atbildēt

Tie tik māk teleportēties.!

;D

2 1 atbildēt

laika tuneli ir bet loti reti. Un pa to seno kinieshu delu kas nonaca nakotne tur viniem hronikas sarakstitas par ka izskatas musdienu pilseta kura tur 15gs vai kas tads bija reali ka vins zinaja tadu info ja ne pats to redzeja.

2 1 atbildēt

kā ta nav ātrāks par gasimas ātrumu? :o šodien lasīju kad ir pārsniekts gaismaz ātrums 

U FAIL

2 1 atbildēt

Nu nevaig teikt ka VISS ir iespejams... ir jabut ari savai robezai, kosmosa neuzlidosi bez aprikojuma un izdzivosi...

2 1 atbildēt

Raksts pilnībā no 1 cita nokopēts...

2 1 atbildēt

🙂

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Andrew Carlssin is a fictitious person who was reportedly arrested in January 2002 for SEC violations for making 126 high-risk stock trades and being successful on every one. As reported, Carlssin started with an initial investment of $800 and ended with over $350,000,000, which drew the attention of the SEC. Later reports suggest that after his arrest, he submitted a four-hour confession wherein he claimed to be a time traveler from 200 years in the future. He offered to tell investigators such things as the whereabouts of Osama bin Laden and the cure for AIDS in return for a lesser punishment and to be allowed to return to his time craft,[13] although he refused to tell investigators the location or workings of his craft.[14]

The Carlssin story originated as a fictional piece in Weekly World News a satirical newspaper, and was later repeated by Yahoo! News, where its fictitious nature became less apparent. It was soon reported by other newspapers and magazines as fact. This in turn drove word-of-mouth spread through email inboxes and internet forums, leading to far more detailed descriptions of events.[15]

 

 

Nespēju noticēt cik daudz fake story spokos apgrozās un visi viņiem tic.

1 1 atbildēt

nesaku ne jā ne nē.nenoliedzu,ka apzināti vai neapzināti ir iespējama celošana laikā.

4 4 atbildēt

+par rakstu,izlasīju tiešām interesantus un nedzirdētus faktus.

Laikā ceļošana jau tā man liekās interesanta tēma,bet spriežot gan pēc raksta,gan pēc komentāriem,ja tajā visā padarīšanā ir vēl iesaistīts bin Ladens,Illuminatti un citas aktualitātes tad cepuri nost!

 

Par tām zālēm pret  AIDS-pret šo slimību,manuprāt,jau sen ir atrastas zāles,taču pasaules lielo un vareno ietekme "nelaiž šo atklājumu spēlēties smilškastē" kopā ar citiem -sabiedrībai šīs zāles nedrīkst rādīt arī sakarā ar pasaulei draudošo pārapdzīvotību un pārtikas cenu kāpumu.Šis vīrs-Endrjū Karlsīns-varētu arī atklāt nākotnes degvielu,kādu neizsīkstošu enerģijas avotu,kurš,manuprāt,arī jau sen ir izgudrots,taču lielie naftas magnāti neļauj šim atklājumam parādīties atklātībā...

2 2 atbildēt

DR. who neviens?

0 1 atbildēt

fizikas likumi atsūkā.

1 4 atbildēt

es zinaju ka pasaules gals nebus 2012!

3 12 atbildēt
« 1  2  3  4 »