local-stats-pixel fb-conv-api

Laika ceļotāji116

1349 14

44 gadus vecais Endrju Karlisīns (Andrew Carlssin) ar sākuma kapitālu 800$ divās nedēļās spekulējot ar vērtspapīriem biržā ieguva 350 miljonus dolāru. Kad laimīgajam biržas spēlmanim uzlika rokudzelžus viņš savu neparasto veiksmi izskaidrojis ar to, ka esot laika ceļotājs no 2256. gada.
Viņš izdarīja 126 fantastiski riskantus darijumus un vienmēr laimēja! Volstrītā tas nepalika neievērots. Kompānijas akciju vērtības pieaugumu, apvienošanās vai jaunu tehnisku izrāvienu rezultātā, misters Karlsins laikus bija paredzējis un veica izdevīgus darijumus, tādējādi iegūstot lielu peļņu. Tā ir informācija, kuru firmas principā tur nosļēpumā.
Izmeklēšana turpinājās un savā 4 stundas garajā atzīšanās runā Karlsins atklāja, ka esot ieradies no nākotnes. Piedāvājis atklāt Osamas Bin lādena atrašanās vietu un kā pagatavot zāles pret AIDS, ja viņam došot iespēju atgriesties pie viņa laika mašīnas. Taču šīs mašīnas atrašanās vietu spītīgi atteicies norādīt, kā arī atklāt uz kādu principu tā darbojas "Lai šī informācija nenonāktu sliktās rokās"
Oficiālie pārstāvji pārliecināti, ka stāsts par ceļojumu laikā ir meli, taču Volstrītas vērtspapīru komisijas pārstāvis pieļauj ,ka stāsts varētu būt arī patiess, jo : "Neviens nevar atrast nekādus pierādījumus tam ka Endrju Karlisīns eksistējis pirms 2002.gada decembra..."
Tas nav vienīgais notikums, kurā minēti laika ceļotāji. Otrā pasaules kara laikā Ļeņingradā aizturēts vīrietis, kuram bija personu apliecinoši dokumenti ar krāsainu fotogrāfiju, priekšmets, kuru mēs mūsdienās atpazītu kā kredītkarti, dīvains fotoaparāts bez filmiņas, un citas savādas lietas.
Pieņemsim uz brīdi ka šie fakti ir patiesi - vai nu eksistē vadāma laika mašīna, vai arī kaut kādi , mistiski laika tuneļi, kā gadījumā ar ķīniešu ierēdņa dēlu ,kas no viduslaikiem uz veselu gadu bija nonācis mūsdienās un pēctam atgriezies atpakaļ. Viņas liecība fiksēta klostera hronikās. Stāsts par pilsētu, kurā deguši "burvju uguņi", par metāla putniem debesīs un par "braukšanu 'milzu čūskas vēderā" - šis notikums ir fiksēts arī laika "mūsu pusē" 20. gs beigās atrasts zēns, kas runājis senā ķīniešu valodas dialektā, apģērbts seno laiku apģērbā u.t.t. Piekam pēc gada pazudis tikpat noslēpumaini, kā parādījies.

Gribat ticat, gribat nē, bet mūsdienu zinātnieki ir viienuprāt - ceļošana laikā ir iespējama!



1349 14 116 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 116

0/2000

Vel sitadus rakstus loti interesantiemotion

3 0 atbildēt

Tev 5. punkts trūkst

3 1 atbildēt

Ārprāts kāds klauns.emotion Man ir taisnība tik un tā.. tu tev ari sēdēt un sapūt savās fizikas grāmatās emotion

3 1 atbildēt

Vecīt tu esi kau kāds nolaiferis :D Es par šo komentāru vēl ilgi smiešos

3 1 atbildēt

Lūdzu, ārstējies. Es pa šo tēmu zinu daudz vairāk kā tu.. Paldies par sarunu, veiksmi pabeigt pamatskolu ;)

3 1 atbildēt

Es nepadaru jo man onkulis ir fizikas lektors - augstskolā ;) Tu ar savām pamatskolas zināšanām vari sēdēt un attīstīties.. fizikas sapratējsemotion

3 1 atbildēt

riktīgi aizrāva šitas,lika pameklēt vēl šo to par laika ceļošanu.  emotion

2 0 atbildēt

yawn :D kamer ar neko tadu nesastapshos - neticeshu :D

2 0 atbildēt

negribas

2 0 atbildēt

"mūsdienu zinātnieki ir viienuprāt - ceļošana laikā ir iespējama"  emotion 

Nē, mūsdienu zinātnieki nav ''vienisprātis''. Taisni pretēji - reti kurš zinātnieks uzskata, ka ceļošana laikā ir iespējama pat ar tik vienkāršo tārpejas sistēmu, kur nu vēl pavisam istu ceļošanu laikā.

2 0 atbildēt

Jā bet pats fakts čali savāca a pierādījumu nav protams valdībai +350miljoni . kur n palaidīs, čalim nav spēcīgas aizmugures tādus ātri novāc, gan jau ka tgd ielika psihenē :(

2 0 atbildēt

Zinu to ka es nekad neceļošu laikā, jo es ceļotu laikā tad es sevi jau būtu saticis un sadzēris alu, protams ar savu otru es kam kaādi jau 50 gadi :D Tas būtu pirmais ko izdarītu, uzmeklētu sevi un iereektu :D un sev nodotu sarakstu ar visam uzvarām un zaudēm hokejā lai var spēlēt totalrizātoru :) tā kā man tāds saraksts nau tad znachit nākotnes Raimis nosprāga netiekot līdz laika mašīnai :)

2 0 atbildēt

Vai manu vai. Pirms liekam rakstus, derētu parakties dziļāk par tēmu.Nu, kaut vai vismaz vikipēdijā.

 

''The Carlssin story originated as a fictional piece in Weekly World News a satirical newspaper,..''

2 0 atbildēt

es to jau redzēju pa REN TV, +

2 0 atbildēt

nu mosh nonaaakot kaadaa vietaa kur ir atveries k-kaads ports tu tajaa tiec ierauts un nonaaac paraleelee k-kaadaaa ! ja esi pietiekami gudrs kaa filmaaas tad vari tik atpakalj ! bet ja nee ta pielaagojies vai mirsti :))) es gribu ticeet tam visam bet negribu ! nu k-kur zemapzinjaa ticu visam ! :)))

2 0 atbildēt

es butu labak

a man likas sis jaliek pie komiksiem ne ko esmu admins man ir taisniba

3 1 atbildēt

Neticami interesentai. Aizraujoši.

Bet es jau sāk šim neticēt. Ne jau, protams, ceļošanai laikā, bet šiem rakstiem :D

1. Šādi un šis pats raksts atdzimst atkal un atkal.

2. Ar katru atdzimšanu, neizmanās pat gramatikas kļūdas. Nav nekādas jaunas informācijas, kur tad šie čaļi palikuši, kur viņu aprīkojums palicis, kur palicis ieslodzītais, kurš vinnējā vallstrētā, un kuru pieņemumu, ka brīvībā nepalaida. Vai tad tiešām neviensno viņu vēl šodien nebūtu kaut ko izspiedis?

Jauki, ka informācija atdzimst. Noteikti ir tādi, kas to vēl nezināja. Bet tiem, kas to lasījuši jau gadu desmitiem, metaforiski runājot, tiem ļoti nepieciešama ir jauna informācija. Un kamēr tās nav, tas aizvien vairāk sāk likties pēc peļu kakām, no kurām gatavo šokolādi, un nēģeru puikām, kas noslīkuši nīlā, un no kuriem gatavo krabju nūjiņas. Ja saprotat ko gribu teikt :D

2 0 atbildēt

Viņš naudu varēja paturēt ? Kjipa binladenu taču nošāva ka var pateikt atrasšanās vietu..

2 0 atbildēt

Starp citu, a par ko viņu apcietināja? Cik es saprotu to ASV tiesu sistēmu, ja viņi nevar neko pierādīt, tad jālaiž vaļā. Pārāk liela veiksme nav pierādījums, ir jāatrod avots, no kura cilv. smēla zināšanas par akciju kursu tuvākajā nākotnē. Un tad vēl ir jāpierāda, ka tas cilv. tiešām šo avotu izmantoja.

3 1 atbildēt

Gan jau iespējams ir ne tas vien, tikai tas viss ir jaatklāj un japadarbina smadzene ka to tiešām var izdarīt. ŠĪ pasaule ir pilna ar visādiem brīnumiem, kapēc ceļošana laikā nebūtu arī vien no šiem brīnumiem ???

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »