local-stats-pixel fb-conv-api

Laika ceļotāji116

1349 14

44 gadus vecais Endrju Karlisīns (Andrew Carlssin) ar sākuma kapitālu 800$ divās nedēļās spekulējot ar vērtspapīriem biržā ieguva 350 miljonus dolāru. Kad laimīgajam biržas spēlmanim uzlika rokudzelžus viņš savu neparasto veiksmi izskaidrojis ar to, ka esot laika ceļotājs no 2256. gada.
Viņš izdarīja 126 fantastiski riskantus darijumus un vienmēr laimēja! Volstrītā tas nepalika neievērots. Kompānijas akciju vērtības pieaugumu, apvienošanās vai jaunu tehnisku izrāvienu rezultātā, misters Karlsins laikus bija paredzējis un veica izdevīgus darijumus, tādējādi iegūstot lielu peļņu. Tā ir informācija, kuru firmas principā tur nosļēpumā.
Izmeklēšana turpinājās un savā 4 stundas garajā atzīšanās runā Karlsins atklāja, ka esot ieradies no nākotnes. Piedāvājis atklāt Osamas Bin lādena atrašanās vietu un kā pagatavot zāles pret AIDS, ja viņam došot iespēju atgriesties pie viņa laika mašīnas. Taču šīs mašīnas atrašanās vietu spītīgi atteicies norādīt, kā arī atklāt uz kādu principu tā darbojas "Lai šī informācija nenonāktu sliktās rokās"
Oficiālie pārstāvji pārliecināti, ka stāsts par ceļojumu laikā ir meli, taču Volstrītas vērtspapīru komisijas pārstāvis pieļauj ,ka stāsts varētu būt arī patiess, jo : "Neviens nevar atrast nekādus pierādījumus tam ka Endrju Karlisīns eksistējis pirms 2002.gada decembra..."
Tas nav vienīgais notikums, kurā minēti laika ceļotāji. Otrā pasaules kara laikā Ļeņingradā aizturēts vīrietis, kuram bija personu apliecinoši dokumenti ar krāsainu fotogrāfiju, priekšmets, kuru mēs mūsdienās atpazītu kā kredītkarti, dīvains fotoaparāts bez filmiņas, un citas savādas lietas.
Pieņemsim uz brīdi ka šie fakti ir patiesi - vai nu eksistē vadāma laika mašīna, vai arī kaut kādi , mistiski laika tuneļi, kā gadījumā ar ķīniešu ierēdņa dēlu ,kas no viduslaikiem uz veselu gadu bija nonācis mūsdienās un pēctam atgriezies atpakaļ. Viņas liecība fiksēta klostera hronikās. Stāsts par pilsētu, kurā deguši "burvju uguņi", par metāla putniem debesīs un par "braukšanu 'milzu čūskas vēderā" - šis notikums ir fiksēts arī laika "mūsu pusē" 20. gs beigās atrasts zēns, kas runājis senā ķīniešu valodas dialektā, apģērbts seno laiku apģērbā u.t.t. Piekam pēc gada pazudis tikpat noslēpumaini, kā parādījies.

Gribat ticat, gribat nē, bet mūsdienu zinātnieki ir viienuprāt - ceļošana laikā ir iespējama!



1349 14 116 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 116

0/2000

Tas nozīmē tikai vienu: 2012. gadā nebūs pasaules gals...

212 0 atbildēt

Manuprāt, drīzumā notiks kāds fantastiski mega giga super liels atklājums [kā piemēram, ciemiņi no citas civilizācijas]. Par to liecina, pirmkārt, aizvien biežāki ziņojumi masu medijos par citplanētiešu eksistenci, un, otrkārt, lūk, šādi ceļotāji no nākotnes vai pagātnes. Jo vairāk laiks bīdās uz priekšu, jo mazāk es brīnos par visādiem tādiem brīnumiem...

135 0 atbildēt

Aha, karoče es uz 5 min. pie dinozauriem...emotion

32 1 atbildēt

Drošvien ka ir kadas telpas un laika maiņas,parallelas realitātes un laika tuneļi.Vai arī vienkārši - zālīte :D

32 2 atbildēt

Nu nezinu vai tas tiešām ir reāls notikums, bet raksts tiešām ir aizraujošs! emotion

26 0 atbildēt

nē nu trakas lietas.

būtu vienkārši atklājis, kā pagatavot zāles pret AIDS un būtu stāvus bagāts.

25 2 atbildēt

Es pat nebrīnos,ja zāles pret AIDS jau sen ir izgudrotas,vienkārši visa tā bezcerīgā ārstēšana nes milzu peļņu,tādēļ arī negrib atklāt :)

17 1 atbildēt

Kas IR sie "Musdienu zinatnieki" ?

12 0 atbildēt

hmm.. laika mašīna.. Reāli, lai ceļotu laikā ir jāsasniedz ātrums, kas ir ātrāks par gasmas ātrumu, ņ*t vērā enerģijas nezūdamības principu... Varbūt kādreiz, bet ne tagad..emotion

10 2 atbildēt

Jā, es nesaprotu, ko cilvēki var muldēt, ka 2012. g. būs pasaules gals, kā tas ir iespējams, ja pie mums no nākotnes ierodas cilvēki! 

7 0 atbildēt

ja jau no nākotnes tas vel pasaules gals nebūs emotion emotion

6 0 atbildēt

Mēs nevaram sevi nosaukt par vēl tik gudru un attīstītu rasi, lai varētu nolikt visas teorījas par tādām lietām, tikai tāpēc, ka nespējam ko tādu izskaidrot vai iedomāties, mēs nezinam ne 1% no visuma, un Einšteina teorīju, ka par gaismas ātrumu nekas nav ātrāks, vēl tikai nesen apgāza, kur nu vēl citas.

Tā kā apgalvot, ka šis viss ir 100 % muļķības, būtu stulbi.

6 0 atbildēt

Es ja ko tādu atklātu, un tas būtu publiski pieejams izvēlētos turpināt dzīvot vai nu tālā nakotnē vai varbūt 1800jos gados. A moš paliktu šeit.

5 0 atbildēt

 Kur palika Endrju Karlisīns, sēž cietumā?

4 0 atbildēt

Atbrauca piepelnīties.:DDD

4 0 atbildēt

ļoti sen gudri onkuļi domāja ka zeme ir plakana un ka saule riņķo ap zemi.....:)

4 0 atbildēt

gan citplanētieši, gan ceļošana laikā ir reāla, un, protams, ļoti jauki apgāž stulbās pasaules gala teorijas. Par aids- arī droši vien zāles pret to jau tagad izdomātas

4 0 atbildēt

Griiiiibu!

4 0 atbildēt

Te ir kāds kas ceļo laikā gribu, lai man atnes man pieradijumus ,ka nenotiks pasaules gals?

4 0 atbildēt

Shaubos vai zinaatnieki ir vienupraat...

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »