local-stats-pixel fb-conv-api

Indigo puisītis Saša 4.daļa36

170 5

1.daļa - http://www.spoki.lv/mistika/Indigo-puisitis-Sasha-11-atbild-uz/178604

2.daļa - http://www.spoki.lv/mistika/Indigo-puisitis-Sasa-dala-2/178841

3.daļa - http://www.spoki.lv/mistika/Indigo-puisitis-Sasa-3dala/179568

(iekavās mani komentāri)

tātad,turpinājums ;)

1. Kā sevi pasargāt no nevēlama kontakta ar citplanētiešiem?

Neuzsākt sarunu, ja jūs nesaprotat par ko iet runa. Katrai sarunai ir jābūt saprotamai. Sarunas laikā nedrīkst būt sāpīgi vai nepatīkami. Tie,kas ar jums kontaktējas zin vairāk par jums, tāpēc tam ir atbildība pret jums. Nedrīkst uzsāks pašam sev nesaprotamu darbību. Ja jums lūdz atdod spēku kaut kam, kam jūs nesaprotat, nedariet to. Tiem jums jāsaka tikai taisnība, pietiek tikai pajautāt.

2. Kas ir sargenģelis? Ko viņš  dara?

Sargenģelis ir jūsu "skolotājs". Uzticaties viņam,viņš zin par jums visu. Viņš ir "radītāja" palīgs. Ja jums viņs nav vajadzīgs, tas aizies un netgādinās par sevi, bet tik un tā palīdzēs. Cilvēka dzīvē viņs nekad neiejauksies, tāpēc nelūdziet viņam kaut ko izdarīt jūsu vietā. Sargenģeļa atbildes vienmēr ir patiesas.

3. Kā sakontaktēties ar saviem "skolotājiem"  (radītājiem) ?

Jūs ar viņiem esat kontaktā vislaik. Dažreiz cilvēki to nesaprot un viņiem šķiet, ka kontakts pazūd. Uz daudziem jautajumiem cilvēks var atbildēt pats, tāpēc "skolotāji" jūs sūta pie citiem cilvēkiem, jo viņu atbildes ir tādas pašas kā "skolotājam". Pats skolotājs arī nevar zināt visu, tāpēc dažreiz viņš sūta jautājumu citiem. Lai runātu, vajag uzdot tiesus un saprotamus jautājumus. Jums nedos atbildes par to, kā vajag dzīvot dzīvi.

4. No kurienes tu zini visas atbildes? Kas tev aizliedz atbildēt uz dažiem jautājumiem?

Es zinu atbildes, jo jūs uzdodat jautājumus. Dažas no atbildēm man nav vajadzīgas, tāpēc es tās atdodu jums.  Zināt atbildi ir viegli, jo atbilde vienmēr būs. Bet manas atbildes nekad nav pateiktas līdz galam, jo jums tās pašiem jāsaprot. Ja jautājums ir pārāk sarežģīts priekš manis, tad mani par to pabrīdina,tad man pašam jāatsakās no atbildes. Ja kāds atbild manā vietā, tas nozīmē ka es slikti saprotu ko daru. Saņemt atbildes neviens neaizliedz, tās aizkavē līdz tam brīdim, kad būs laiks tās saprast. Nedrīkst vienkārši gaidīt atbildi, vajag meklēt, laika posmā jautājumu var mainīt.

5. Zeme nonāks uz orbītas tuvāk saulei, un gravitācijas un starojuma iedarbība palielināsies?

Jā.Grādu un orbītas kustības proporcija būs 1:4. Protonu intensitāte - 5,4 no 100 magnētiskā Zemes pola. Perigēlijs 1,4 (a.e. krieviski, nezinu kā tulkojas?), afēlijs 0,7 (a.e.) Protonu attaka  ne mazāk kā pēc 2 saules pusperiodiem = 16 pilni periodi. (es te neko nesaprotu,laikam jābūt fiziķim)

6. Kas notiks ar mēnesi? Vai mums jābaidās no kādas planētas?

Mēness Pastāvīgi tuvosies Zemei. Parādīsies jauni gravitācijas "tecējumi"
. Cilvēki sastapsies ar plūdzu problēmām un sliktu pašsajūtu, kad būs pilnmēness. Mēness varēs atspoguļot saules gaismas daļiņas uz Zemes. Starojums būs arī naktī.

Jms ir jāuztraucas par Saturnu,jo tā pols ir ļoti pavājināts. Ja nebūs Saturna, tad planētu kustība, kurā tas piedalās, būs izbojāta.

7. Vai starp cilvēkiem ir tādas radības, kuras ir pieņēmušas cilvēka izskatu, un kā viņus var atpazīt?

Tādu ir maz. Lielākā daļa ir pametuši cilvēka ķermeni un tagad ir tuvāk zvēriem. Atpazīt viņus nevar, ja vienīgi viņi paši to nesagribēs. Ja jūs zināsiet kā viņus atpazīt, tad nebūtu nekāda iemesla slēpties. Ja tie nevēlas jums parādīties, tad uz to ir iemesls. Ja jūs zināsiet, ka jūsu mājās dzīvo dažādas radības, tad jūs gribēsiet tās izdzīt. Pagaidām jūs to nenojaušat, jo starp jums ir pasaule. (piemēram spoki vai kādi neizskaidrojami fenomeni? esmu pamanījusi ka dzīvnieki dažreiz skatās un spēlējās ar kaut ko cilvēka acij "neredzamu".kādu laiciņu atpakaļ arī šeit bija raksts par kādu latvijas pilsētiņu, kur uz vienas ielas vairāki cilvēki redzējuši lielu nesaprotamu siluetu...tagad man būs paranoja :D )

8. Tu teici, ka jāklausās atbildes savā galvā, kā to darīt? varbūt kaut kādi vingrinājumi sākuma vajadzīgi,piemēram trenēt dzirdi ?
 Un kā atbildes atšķirt no savas fantāzijas?

Klausīties var dažādi. Jāsāk mierīgi - apkārt nevajadzētu būt kam tādam, kas novērsīs jūsu uzmanību. Nevajag domāt par pienakumiem, kas jums jāizpilda tuvākajā laikā. Lai klausītos, vajag "atslēgt" apkārtējos trokšņus, nepievērsiet tiem uzmanību līdz ko tie pārstās jums kaut ko nozīmēt. Klusumā, kas radīsies - klausaties. Patiesi vārdi skan tīri un saprotami. Nevajadzētu čukstēt vai runāt ar emocijām. Uz jums nevajadzētu bļaut un pavēlēt. Jūsu fantāzijas ir nesaprotamas. Atbildes laikā viss nesaprotamais pazudīs, šeit ir ļoti smalka robeža. (gan jau vajag meditēt. )

9. Kāpēc tu mums stāsti par Saturnu ? Tehniski mēs nevarēsim neko mainīt, izņemot ar labu nodomu.

Jūsu domas var mainīt laika telpu. Domājot tagad, jūs palīdzat izdarīt darbu nākotnē. To ir grūti saprast, bet tas tā ir. Eksistē kopējā planitārā "telpa" , tur nav laika, tāpēc to var izmantot jebkurš visā pasaulē. Tas,kas jums sanāk tagad, iesmējams tika domāts vairākus simtus gadu atpakaļ.

10. Kas seko līdz tam, lai cilvēks neatcerētos iepriekšējas dzīves?

Tam līdz neviens neseko. Tas ir "ielikts" jūsos. Jūs paši atsakaties no savām atmiņām,jo tās traucēs jūsu dzīvei. Dzīve un tas, ko jūs zinat ir divas dažādas lietas. Ja tās savienot, tad jūs nespēsiet dzīvot. Nepieciešamības gadījumā jums kļūst zināma neliela daļa no tā, ko jūs zinat.  Tas ir tad, kad jums notiek kāda nopietna darbība(ir dzirdēti daudzi gadījumi, kad cilvēks piemēram ir uz nāves robežas, vai kādā ļoti riskantā situācijā un viņam pēkšņi atveras kādas spējas uz to brīdi lai izkļūtu no situācijas).Cilvēki atceras to, ko vēlas atcerēties un otrādi. Tāda vēlēšanās pastāv tikai cilvēkiem.

11. Kā mainās klimats pēdējos 16 tūkst. gadus? Un kāds tas būs pēc "pārmaiņām" ?

Zinātne ģeoloģija (http://lv.wikipedia.org/wiki/%C4%A2eolo%C4%A3ija) jums jau ir atbildējusi uz šo jautājumu. Es nepateikšu neko jaunu. Nopietnu izmaiņu jūsu dzīves laikā nebūs.

12.Kādas ir tavas domas par baznīcu? vai esi tur bijis un kādas emocijas tevi pārņem?

Esmu bijis baznīcā daudz reizes, viņas ir dažādas. Dažās patīk, dažās- nē. Tas ir atkarīgs no mācītājiem un cilvēkiem, kas baznīcu apmeklē. No tā baznīca "staro" dažādi. Tāpat staro arī cilvēki, pēc tā arī cilvēki apmeklē baznīcas. Baznīcas kuras staro zeltaini vai sudrabaini, vienmēr ir viegli.Tur jūs gaida un palīdz jūsu "starojumu" padarīt spilgtāku.Pēc tam jums tas jādara pašiem. Daudzi vienkārši uztur to, ko ir saņēmuši, tā arī var darīt. Bet labāk lai jūsu "gaisma" ir atkarīga no jums pašiem, nevis no baznīcas. Kāpēc jūs domājat ka es neesmu cilvēks? Es esmu parasts puisis. Tā, kā es runāju šeit, es vairs nekur nerunāju. Ja es stāstīsu, ka varu runāt ar "citiem", tad mani ne tā sapratīs un man būs grūti kontaktēties ar apkārtējiem. Es to nevēlos, bet arī neatsakos no savām iespējām. Katram no mums ir savas iespējas, bet mēs dzīvojam blakus viens otram.

turpinājums sekos. (un beidziet īdēt :D ja izlikšu visu uzreiz, nebūs interesanti)

170 5 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.sunhome.ru
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

nezinu, kā citi, bet es tam visam ticu..vismaz tam, ka kaut kādas pārmaiņas nāk.

5 0 atbildēt

izlasīju visas četras daļas un mani vēl vairāk ieinteresēja šādas cilvēkiem neizprotamas un noslēpumainas lietas.

Un kā kāds var pateikt, ka tās ir tīrākās muļķības!? ir pasaulē vēl daudz mums nezināmā.

Gaidu nākamo rakstu. ++

3 0 atbildēt

atbildot uz Es komentāru " Piedodiet, bet es skatos, ka te kāds izliek... " ok ok... bet katram ir tiesiibas uz savu viedokli, arii ja tas viedoklis ir stulbs...

1 0 atbildēt

jo ? atbildot uz niks komentāru "beidzu ticet pec 5.jautajuma atbildes. "  

0 0 atbildēt
KT avatarsKT

atbildot uz pag+paga komentāru "   Dieva zaimošana? jau atkal cilv... " Dievs raksta ar lielo burtu

0 0 atbildēt

Es labprāt iztūlkotu visas 7 daļas, ieskaitot izlaistos jautājumus, bet tūks saņemtu 10, 15 ls par tādu darbu, tākā tas ir pārāk grūti priekš manis... Un nav laba elektroniskā tūlka.... Bet es varu palīdzēt ar 5-to daļu, kādus 5 jautājumus iztūlkot...

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " paldies!   tie kas grib vel, lai pal... " a tu vareetu uzrakstiit kur to var dabuut

0 0 atbildēt

kad buus 5.aa??? :):):)

0 0 atbildēt

VISAS DAĻAS... lūdzu :(

0 0 atbildēt

Kad būs 5. daļa?

0 0 atbildēt

yey...gaidu nakamo dalju... emotion ++

0 0 atbildēt

gaidu 5.! :)

0 0 atbildēt

atbildot uz Es komentāru " naU naU.   Bet par tematu, tiem, kur... "

jaa es arii to pamaniiju, un veel pamaniiju to ka ar katru dalju tas aizvienvairaak saaaak izklausiities peec  bazniicas un religjijas gaajieniem , tikai jaunaa mēlē. emotion  

0 0 atbildēt

Palasīties jau interesanti, bet man gan liekas, ka tas ir tikai čalītis ar diezgan labu iztēli.

0 0 atbildēt

aizvien vairak viss tas sak skjist bullshits ... ka es reksu ja pec tam pateiks ka vins nav bijsi nekads tur suda indigo emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz ... komentāru " Vēl !!! P.S Vajadzētu pajautāt - vai visuma... " man liekas,ka kādā no iepriekšējiem rakstiem bija tāds jautājums, vai vismaz līdzīgs. vai tad ne?

0 0 atbildēt

Ļoti interesanti. Gaidu nākamo.

0 0 atbildēt

hmm... Tatad ja man buutu veezis un es domatu cereetu ka izarsteeshos tad es taakaa izarstetos???  Bet nu liels CEPUMS !!! No manis... emotion 

0 0 atbildēt

Kāpēc jūs domājat ka es neesmu cilvēks? Es esmu parasts puisis.

ieprieksejas dalas vins teica ka ir kaut kads tur sutnis tagad saka ka parastas puisi WTF? :D ar katru dalju vairak man liekas ka vins ir bik traumets :D:D

0 0 atbildēt

atbildot uz ... komentāru "Vēl !!! P.S Vajadzētu pajautāt - vai visumam i... "  visumam ir robeža, bet pagaidām tā ir tik neiedomājami tālu, ka mūsdienu zinātnieki to nevar pierādīt.

0 0 atbildēt