local-stats-pixel fb-conv-api

Indigo puisitis Sasha (11) atbild uz jautajumiem ..94

562 17

..par parmainjam uz zemes,kuras jau ir sakushaas.

Teksts tulkots no krievu valodas. 1.dalja. ja Jums bus interesanti, tad pievienoshu vel :) p.s. iekavas bus rakstiti mani komentari. Enojy

1. Kadu tu redzi zemes un cilveces nakotni ?

Labu,ja vien cilveki nesaks karot.

2.Kapec karsh var sakties?

Jo cilveki nemak apieties ar savu energiju,kuru vini nesaprot. Ta var nogalinat.

3.No kurienes uzradas cilveki ?

Cilveki tika atvesti uz zemi 12 437 gadus atpakal, to saka tie, kuri to noveroja. Pectam ar cilvekiem daudzi kontaktejas. Cilveki - loti neparastas radibas, viniem ir daudz draugu. (ka es saprotu,tad runa iet par radibam no citam planetam).Pieversieties punktam P241 5044. Pietiek sos ciparus parskaitit (vai nosaukt secibaa? nezinu ka tiesi tulkojas sis vards latviesu valoda "перечислить") un nokoncentreties. Si vieta nav talu, musu pasaulee. Vinu nevar redzet ar neapbrunotu aci.

4.Cilveki bus labaki, vai paliks tadi pashi pec parmainjam? Kad parmainjas beigsies,kad viss nomierinasies?

Cilveki paliks labaki tikai tad, kad izbeigs visu nepareizi daliit. Tagad vini visu dara nepareizi un negodigi.  Parmainjas tikai tagad saakaas, un beigsies vinjas tad, kad cilveku vairs nebus uz zemes. Cilveki tik loti izmainisies, ka vairs nevares atpazit pashi sevi. Vini izmainisies uz labo pusi.

5. Kapec cilveki visu dara nepareizi ? Vai vinju tadus jau atveda uz zemi ?

Cilveki gulj, tas ir slims sapnis. Agrak cilveki tadi nebija. Man dazreiz bail no cilvekiem. Vinji ir launi un nepatikami, vini pasi to nenojaush, bet es to redzu. Bet ne visi ir tadi. Kad clvekus atveda uz zemi vini bija pavisam savadaki. Es vinus redzeju - cilveki ir labsirdigi, tapec es vinus milu.

6. Cik ilgi, pec tavam domam ir palicis lidz parmainjam ?

Tas bus loti driz. Si nebus pirma reize. Es nevaru pateikt konkretu datumu, jo tad  cilveki saks baidieties un sastradas daudz mulkibu.

7.Kadu lomu shaja procesa speles cilveki? Via kkas ir atkarigs no mums, vai mes varam paatrinat procesu ?

Tie kuri zin, kas notiks, tiks izmantoti.  Liels gaismas zibsnis dos signaalu. Kad vini ieraudzis un izdzirdes so zibsni,vini sapratis. Macibu laiks ir beidzies,tie,kas labi macijas tiks izmantoti, parejie vares tikai verot. Tie,kas labi macijas ir loti specigi prata zinjaa. Roku un kaju speks nebus vajadzigs, vairs nekad.Cilvekie paliek vaaji, viniem vajadzes palidzet,savadak vinu paliks loti maz. Es nemaku pateikt ko vajag darit, tas jums tiks zinams tikai pec zibshnja.

8.Kas ir indigo? Gaisma vai tumsa? (labs vai ljauns)

Ne viens un ne otrs. Mes uz zemes esam uz kadu laiku, seit nepaliksim.Mes tikai palidzam jums iziet caur zibsni. pec tam jus pashi paliksiet specigi. Jums ir zinashanas uz zemes prieksh taa,bet jus ar zinashanam slikti apejaties. Mes esam no vietas aiz robezas,Cilveki nekad aiz sis robezas nenonaks. Cilveki nevar dzivot musu pasaule,vini atri pazudis, jo mums nav laika (stunad,dienas,gadi).Bet cilvekiem ir vajadzigs laiks, bet mums vins nav vajadzigs.

9. Ar ko parasti cilveki atskiras no indigo?

Indigo pec savam fiziskajam dotibam ir tadi pashi ka parastie cilveki.Bet kad vini domaa, tad nav lidzigi cilvekiem.Gudrs cilveks pat nestav klat indigo zinashanam, jo gudrs cilveks macas no citiem cilvekiem un no gramatam, bet indigo zinashanas ir viss ko cilveki sauc par zemi (musu planeta). Vel indigo loti labi juut,bet cilveki ir loti auksti pret jutam. (jutas nevis emocionalas,bet gan garigas. piemeram vai jus biezi jutat kad kkas notiks? un kad tas notiek, jus citiem sakat - es jutu ka taa bus.)

10. Kas tagad ir pats galvenais prieksh cilveka?

Pats galvenais ir nebaidities no parmainjam. Viss kas notiks, tam ir janotiek. Cilvekiem ir tikai jaizlemt kur vinji taja bridi grib atrasties. Jums ir jabut mierigiem, saprotoshiem un labsirdigiem. Nedriks cilvekiem darit slikti, kas ta dara- tadus vajag apstadinat. Un vajag macet saglabat savas mantas.

11. Vai nav par velu tagad tadam klut?

Nav par velu. bet ir gruti palikt mierigam. Cilveki loti uztraucas par dazadam lietam. Bet kad cilveki dara kko sliktu, visi to redz, bet klusee. Tas bus pats grutakais

12. Vai tu zini kko par Jezu Kristu, ko vari pastastit par vinju?

Vins nebija cilveks, bet gan tikai paradijas jums cilveka kermeni. Vins ari nav Dievs, par dievu vinu uztaisijat jus.Vins ir tas,kursh dzivoja uz zemes vel pirms jums. Vins atnesa jums zinashanas kuram ir jaizaug, bet cilveki daudz ko nedara un smejas, ta nedrikst darit. Tie,kas jums atsutija Jezu doemaja par cilvekiem savadak.

13. Vai vari ieteikt kko lai mes varetu izarstet pashi sevi un citus?

Griezt cilvekus nedrikst. Tas ir loti riskanti un nepareizi.Visas slimibas var but izarstetas bez taa.cilvekam ir slimibas vaardi. Ja vardus salikt pareizi, tad slimiba pazudis. Sos vardus var teikt tikai pats cilveks. Ja cilveks pats grib izarsteties,vinam ir jatic nevis jadoma, ka vina vieta to izdaris tabletes. vinas var dzert, kad cilveks ir loti vaajsh. Bet labak censties pasham. Arstet var ne tikai tabletes, bet ari saule,krasas,putni,udens un daudz kas cits! Tas kas ir vajadzigs paliek silts (sito es nesapratu).

14. Vai izmainjas turpinasies vairakus gadus?

Ja, daudz vairak ka zinatnieki paredzejushi.

15. Izmainjas saksies kas Sasha un citi indigo izaugs lieli ?

Ja,mums ir jaizaug. Mums palidz ieprieksh atnakushie.

16. Ja ingio nebutu, vai mes pashi nevaretu iziet caur parmainjam?

Cilveki ir vaji, mes atnacam lai jums palidzetu. Mes gribam,lai jus  to saprastu.

17. Vai parmainjas atspogulosies tikai uz arejo pasauli, vai skars ari pashus cilvekus,fizisko miesu ?

Pirma izmainisies apkarteja vide,pectam cilveki. Siliicijs (http://lv.wikipedia.org/wiki/Sil%C4%ABcijs) kljuus par pamatu un cilveki lenam saks pazust.

18. Kuriem cilvekiem bus vieglak un kuriem bus grutak iziet caur "izmainjaam" ?

Vieglak bus tiem, kas mak domat un redzet to kas ir blakus. tas ir daudz. gruti bus tiem, kas domaa caur televizoru, vini bus akli un vinus ir viegli apmanit.

19.Kas jadara lai sagatavotos "izmainjaam" ? piemeram zales un ediens?

zales un edamais bus loti maz. Cilveki atri mirs. Uz zemes jau ir maz edama, bet par to klusee. Partika ir palikusi pretiga un slikta, vinai liek klat to, kas cilvekus leni noindee.

20.Vai izmainju laikaa musu dzives ritms mainisies? Vai mes veljoprojam staigasim uz darbu,vedisim bernus uz skolu utt ?

Dzives ritms sabruks. Daudz kur nebus gaismas,cilveki slikti stradas.Pasha sakuma ta nebus,bet velak. Un vel velak cilveki saks slimot un daudzi dabus apdegumus (laikam delj saules, jo jau tagad zinatnieki peta, ka uz saules notiek specigispradzieni, kas atspoguljojas uz zemes - karstums utt). Nauda vairs nebus vajadziga, cilveki mainisies ar lietaam. tie kas macijas skolaas , macisies majas, ja bus iespeja.

21. Vai cilveki, kuri palidzes citiem iziet caur "parmainjam" jutis cits citu un kontaktesies sava strarpa ?

Sie cilveki sarunasies sava strapa caur attalumu (domu speks laikam). Vini jau tagad to mak darit, tikai cilveki to nesaprot.

1.dalja kopa bija 40 jautajumi un atbildes,es atlasiju pusi. kopa ir 7 daljas un 295 jautajumi un atbildes.

skeptikji noteikti tulit uzbruks shim raxtam. Bet nu katrs pats izvelas vai ticet vai ne. :)

562 17 94 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.sunhome.ru
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 94

0/2000

Izlasīju rakstu ar interesi. Nevis gluži tādēļ, ka visam ticu, bet vienkārši piesaista tādas lietas. Laikam biju tik ieinteresēta, ka, ieaugot komentāru par garumzīmju lietošanu, pasmīnēju. Pēc tam apskatījos rakstu un sapratu, ka es pavisam nemanīju latviešu speciālo simbolu neesamību. Tātad ir labs.

7 0 atbildēt

Indigo nezina visas atbildes. Raksts būtu labs, bet man kaut kā nepatīka lasīt ar tik daudz kļūdām un bez garumzīmēm :(  

6 0 atbildēt

Ļoti samocīts tulkojums, bet tas varbūt ir tpc, ka tas pats sīkais nav mācējis normāli noformulēt savas atbildes.

Un ieteiktu tomēr lietot mīkstinājumus un garumzīmes, lai ir patīkamāk lasīt.

Kopumā interesanti. +

5 0 atbildēt

13. jautājums

Tas kas ir vajadzigs paliek silts (sito es nesapratu) - cik es nopratu, tad, ja ķermenis nav vesels - kaut kas sāp vai kaut kā tā - tā vieta izstaro papildus siltumu - un to var just pieliekot plaukstu nelielā attālumā (2-3 cm) no tās vietas - tā ir arī mūsu pašu zintnieku gudrība ;)

4 0 atbildēt

Nākošo daļu lūdzu ar garumzīmēm :) Teksts būs vieglāk uztverams... Par centību protams "+" Vai puika ir vai nav savādāks par mums, parastajiem cilvēkiem, bet par to ko viņš dažās atbildēs saka ir vērts aizdomāties !

4 0 atbildēt

Ja jau tas indigo zin visas atbildes, intervētēja vietā es uzdotu kautko jēdzīgu, nevis tik debīlus jautājumus...

4 0 atbildēt

atbildot uz ... komentāru " Cik noprotu pēc dažiem cilvēku komentāriem, m... " Agrāk tā bija gan. Ik pēc ~200 gadiem atkārtojas krasās laikapstākļu maiņas. Tad uznāk karstās vasaras, tad aukstās ziemas, tad viss normalizējas un atkal viss no gala. Viļņveidīgi. Tāpat kā krīzes un turīgie gadi.

4 0 atbildēt

Raksts ir labs,par to arī ++ ,bet nākamajās daļās lūdzu raksti ar normālu interpunkciju un garumzīmēm :)

3 0 atbildēt

Interesanti. gaidu nākamās daļas ^^

3 0 atbildēt

emm, intresanti. Visiem indigo ir 11-12 , 23-24 gadi.

Varbuut viņš tiiešām saprot ko runā? :D

 

Iedod vēl nakamos jautājumus.!

3 0 atbildēt

vēlvēlvēlvēlvēeeeel, ++++.

tikai man  ĻOTI gribētos redzēt mīkstinājuma zīmes.

3 0 atbildēt

ja drīkst ta teikt tad ES PIEPRASU 2 DAĻU! ja varētu es šim rakstam 10 + ieliktu! Man ļoti patika, es arī ticu visādām šitādām lietām un starp citu es varu mazliet papildināt par to, kas notiks ar vielām... Vielas, kuras būs neorganiskas viņas visas lēnām pazudīs, vai pārvērtīsoes šķidrumā! Aptuveni 85% cilvēces sajuks prātā, jo nespēs pieņemt šīs pārmaiņas! Jo tas viss notiks mūsu acu priekšā!

4 1 atbildēt

Ļoti labs raksts! Es intresējoes par šadām lietām un ticu tām, proatms, pirmstam kartigi visu izanalizējot. Man ir vnk. žēl, tos, kas saka kautko sliktu par šo... Diemžēl es esmu saticis maz tādu cilvēku, kas domā par tādām lietām, tāpēc gribētos atrast kādu, mans skype ir dreemmen...

3 0 atbildēt

Gaidu nākamo daļu!

2 0 atbildēt

Gaidu otro dalju.

2 0 atbildēt

iespaidīgi, bet šaubos, vai ticēt...

vienīgais, ko varu ņemt vērā ir - censties būt vēl labākam cilvēkam

2 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " Man palika bailiigi!!!! Gribu turpinaajumu!!!... " ilgi un laimīgi dzīvo pasakās.. ja nebūtu bēsu tad nebūtu prieka kas pēctam rodas raugoties uz atmiņām.. ja nebūtu prieka nebūtu bēdu u.t.t & jā + par rakstu... patika

2 0 atbildēt

nekad neesmu shaubijies, ka parmainjas tuvojas.. pragmatismu ne ipashi atbalstu, zinatne ir zidainja limenii un bedigi, ka taa talak ari negrib raudzities!

2 0 atbildēt

čalim gluzi manas domas :D bet nu jaa 11 gadi norm .. nekad neesmu izpratis indigo bernus(Kāpec vini ta doma!)

2 0 atbildēt

Nakamo ludzu atraaak :)

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »