local-stats-pixel fb-conv-api

Indigo puisītis Saša daļa 2.52

211 6

Paldies par atsaucēm un komentāriem.Atvainojos ka rakstīju bez garumzīmēm 1 daļā, biju pie cita pc,kur tādu nav. Apsolu laboties :)

saite uz 1.daļu http://www.spoki.lv/mistika/Indigo-puisitis-Sasha-11-atbild-uz/178604

Tulkojums es domāju ka ir okey, vienkārši atbildes tādas ir arī krievu valodā,dažreiz nesakarīgas un nesaprotamas. Es jums iekavās parādīšu pāris oriģinālrakstus! ;) Varbūt kāds spēs iztulkot labāk par mani.

Avotu es pierakstīju sadaļā "Avots" nezinu kāpēc viņš neparādijās..uzrakstīšu velreiz šeit -http://www.sunhome.ru/magic/14719 ! Lūdzu

Tātad, 2.daļa. Enjoy

1. Nākotne par kuru tu runā ir nemaināma, vai tomēr viņu var izmainīt? Vai mēs paši varam izvēlēties savu nākotni?

Cilvēku nākotne pastāv. Jūs varat iet katrs pa savu celiņu.Celiņus var mainīt.Tad cilvēki izvēlās savu nākotni. Kad jūs aiziesiet no šīs zemes, tad sapratīsiet kas ir nākotne..Jūs smaidīsiet un redzēsiet cik tā ir vienkārša.

2. Kad notiks kontakts ar citplanētiešiem?

Citplanētieši jau sen ir uz zemes.Viņi ir starp cilvēkiem.Jūs visu laiku ar viņiem kontaktējieties. Viņi to saprot, jūs- nē. Lai jūs to saprastu, jums jāpārstāj baidīties un jāatver domas. Tad pazudīs tas, kas jums traucē viņus redzēt. (oriģināls -.Когда произойдет контакт с внеземными цивилизациями?
Внеземные цивилизации уже давно на Земле. Они среди людей. Вы постоянно с ними общаетесь. Они это понимают. Вы -- нет. Чтобы Вы все поняли, вам нужно перестать бояться и открыть мысли. Тогда исчезнет то, что мешает Вам их видеть.)

3. Vai "pārmaiņu" laikā cilvēkiem atvērsies kāda jauna "dotība" ?

Pārmaiņu laikā cilvēki mācēs apmainīties domām caur attālumu. Viņi mazāk tērēs laiku ceļam. Viņi aizlidos līdz Saturnam. (oriģināls -Будут ли у людей открываться во время Изменений новые способности?
При Изменении люди откроют обмен мыслями на расстоянии. Они станут тратить меньше времени на дорогу. Они улетят до Сатурна.)

4. Vai "pārmaiņas " draud dzīvībais uz zemes?

Jā. Cilvēkiem novājināsies prāts. Augi paliks indīgi un ūdens būs netīrs.

5. Kā jutīsies zvēri pārmaiņu laikā?

Zvēri paliks ļauni. Daudzi nomirs. Jūs nesapratīsies kas notiek un nosauksiet to par slimību. (nesen šeit lasīju rakstu par to,ka Eiropā pazūd daudz putnu.)

6. Kādās vietās nevajadzētu atrasties pārmaiņu laikā?

Tas nedrīkst būt pateikts. (Не может быть сказано)

7. Vai indigo būs septītā rasa uz zemes?

Nē, septītā rasa būs jūsu bērni. Viņi būs parasti cilvēki, bet zinās un mācēs vairāk par jums.

8. Kāpēc notiks zibsnis?

Zibsnis  būs tāpēc, ka pasaule saules tuvumā mainās. Tā tam ir jābūt. Par to zin visi, arī cilvēki. Jums par to uzrakstīja pašās pirmajās grāmatās.

9.Kas jādara cilvēkiem, lai glābtu savu zemi ?

Cilvēkiem mierīgi jādara savas lietas, nevis citu lietas. Zibsnis nav atkarīgs no cilvēkiem. Kad ar cilvēkiem par to runās, būs jāklausās,jums nemelos.

10. Kādu lomu spēlē piramīdas?

Piramīdas drīz tiks ieslēgtas, tās darbojas tāpat kā baznīcas, kuras ieslēdz no kosmosa. Piramīdas ir antēnas, viņas saņem informāciju un nodod to tālāk pa visu zemi.

11. Globālā sasilšana ir saaistīta ar naftas nosūkšanu ?

12.Ja reiz ūdens būs netīrs un augi būs indīgi, no kā cilvēki pārtiks?

Cilvēki uztaisīs tabletes kuras ēdīs. Tas būs vienkārši, bet cilvēki saslims, jo viņiem tas būs par maz. Ūdeni iemācīsies izveidot un attīrīt. Pēc tam jūs iemācīsieties attīrīt ūdeni upēs un ezeros. Viņi to izdarīs uz visas zemes.

13. Kad silīcijs būs cilvēka ķermenī, kā izmainīsies organisma funkcijas un vai cilvēki paliks spēcīgāki?

Cilvēki mazliet pieradīs pie saules gaismas, būs labāka atmiņa. Bet pirms tam viņiem ļoti sāpēs galva. Cilvēki dzīvos līdz 130-150 gadiem, doties lēnāk augs. Tas nozīmē ka bērnu paliks vairāk un jūs vairs nebaidīsieties no ta, ka daudz dzilvēku nomirs.

14. Kā tev šķiet vai mēs tev uzdodam svarīgus jautājumus? Ko tu grībētu lai mēs tev pajautājam?

tiešām daudz ko interesantu jūs man neesat jautājuši,kāpēc jūs nejautājat par planētām saules sistēmā,par sauli kā zvaigzni? Es arī gribu jums pajautāt : ko nozīmē dzīve? kas ir cilvēks? kāpēc jums vajag sākumu un beigas? ko nozīmē "uzreiz"? ko nozīmē "neieredzēt" ? ko nozīmē "vienalga" ?

15.Kāpēc tu nevari pastāstīt kā labāk pārdzīvot "pārmaiņas" ? Vai cilvēki ir nolemti ?

Cilvēki nav nolemti. Viņiem vienkārši vajag iziet caur pārmaiņām tāpat kā visiem.  Neviens nezin kas būs. Tas ir likums.

16.Runā, ka līdz 2012 mēs satiksim citas civilizācijas (Lemūrija,Atlantīda,Sīriusiji u.c.) Kā tu domā,vai tas notiks?

Līdz tam laikam ar visiem kontakta nebūs. Bet daudzi no tiem, kas valda pār valstīm zin par viņiem un runā ar viņiem. To turpinās slēpt, jo uz zemes ir daudz sliktā. lielākā daļa cilvēces baidās no tiem, kas dzīvo citās pasaulēs. Dēļ tā citus iedzīvotājus var nogalināt. Viņi nevēlas lai cilvēki izjustu bailes, cilvēkiem pašiem jāpārstāj baidīties.

17. Ir tāda sistēma "Dabīgā ārstēšana - reiki, jeb dvēseles augšana", tās dibinātājs bija ārsts Mikao Usui 19.gs. beigās. Ko tu domā par šādu dabīgo ārstēšanu?

Reiki nozīmē "elpot kā pasaule". Lai elpotu kā pasaule, vajag sajust viņas kustību un ielaist to sevī. Ja jūs slimojat,tas nozīmē,ka jums nepareizi kustas orgāni. Pasaule var jūs nokonfigurēt (šito es caur google tulkoju, jo nezinu kā būs latviski " настроить"), tad tabletes nebūs nepieciešamas. Cilvēkiem nekad nav bijušas vajadzīgas zāles,viņi tās izdomāja, jo negrib konfigurēt (не хочет настраиваться.)Vislabāk cilvēki ārstējās ar vārdiem

18. Kāpēc cilvēki palika ļauni?

Cilvēkiem ir slikti, jo viņi nemāk dāvināt,un ļoti grib, lai viņiem pašiem dāvina. Pēctam viņi to pārdod, vai vienkārši nedod pa velti. Dēļ tā rodas nelaimīgi cilvēki, jo viņiem nav pie kā vērsties. Šiem cilvēkiem ir jādāvina, bet neviens nedāvina, bet grib lai viņi nopērk. Bet tie, kas lūdz uzdāvināt,viņiem nav naudas. Un tad saka,ka tas neesot priekš viņiem, BET TAS IR NEPAREIZI, JO TAS IR PRIEKŠ VIŅIEM! Cilvēki vairs netic viens otram un sāk baidīties no tiem, kas tā rikojas. Nedariet tā! (oriģināls - Почему люди стали злые?
Потому что им плохо из-за того, что они разучились дарить и очень хотят, чтобы им продолжали дарить другие. Потом они это продают или не дают другим просто так. Из-за этого появляются несчастные люди, потому что им не к кому обратиться. Им должны подарить, но не дарят, а хотят, чтобы они купили. А у тех, кто обратился, нет денег. Тогда им говорят, что это не для них, и это неправильно, потому что это для них. Люди перестают верить друг другу и начинают бояться тех, кто так поступает. Не делайте так!
)

sekos arī 3.daļa, ja jums nav apnicis lasīt.

211 6 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

man pohuj ko citi saka,es ticu :)

5 0 atbildēt

liek padomāt

2 0 atbildēt

sasoditi labs raksts..3. dalju obligati.....!!!

2 0 atbildēt

pēc šāda tipa raxtiem man iestājas diezgan liels pārdomu brīdis...... njaa.... mēs esam tik mazinji un neaizsargaati... GAIDU NAAKAMO RAXTU !

1 0 atbildēt

es ta aizdomājos...varbūt vienkārši šie bērni ir veids kā pavestīt,kamums ir jāmainās,un intervētājs ir viens no viņiem..vienkārši vajadzēja lai cilvēki ieklausās..jo pasaule tiešām iet dirsā,atliek tikai gaidīt,kas būs,man nav bail.

1 0 atbildēt

dažiem normāli smērē ar savu neticību ;D

1 0 atbildēt

Vēl vajag, vari mierīgi likt visu kopā, tāpat interesanti lasīt:)

1 0 atbildēt

vinsh kko ir sapiipeejies?

1 0 atbildēt

atbildot uz zekje komentāru " raksti latviski ja nerubii anglisi   " kur tieši es kko nerubīju?? :D  

1 0 atbildēt

2012. gadā zeme nostāsies vienā līnijā ar visuma centru, un pārsvarā mainīsies cilvēku domāšana, tāpēc tas ietekmēs arī zemi.

1 0 atbildēt

AATRI 3 DALJU, VEEL AATRAAK, MAN TAS TIESHAAM PATIKA UN INTERESEE

3 DAAAAALJUUUUUUUUUU!!!!!

1 0 atbildēt

ceru sagaidīt šovakar 3. daļu. :P

0 0 atbildēt

3.DAĻU!!!!

tik sasodīti interesanti.

liek aizdomāties.

0 0 atbildēt

turpini tikai

0 0 atbildēt

palaisju tikai dazjus fragmenmtus .. es ar gaju uz tadam reiki masazjam jeb ka vinas tur sauca .. forsi atbrivoties no visa .. tadas jezus dziesmas skan fona .. kaitinosi bet krasas dazadas radas gar acim =D

parejais viss interesants .. tikai tikko redzu ka to stastijis 11 gadigs berns ..  vairs neticas ..

1 1 atbildēt

aa tas sicis ir krievs ? 0.o

0 0 atbildēt

Tik tiešām ātrāk 3daļju!~

0 0 atbildēt

Gaidīšu 3. daļu ;)

0 0 atbildēt

gaidu nākošo ^^

0 0 atbildēt

Tulko drosi :)

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »