local-stats-pixel fb-conv-api

Modele 10 gados!?137

1072 22

Man liekas viņai ir naudu, bet viņa palaiž garām vissparastākos bērnības priekus, tādus kā spelēt paslēpes un bumbu. Kādam tas liksies banāli, bet man nē.

1072 22 137 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 137

0/2000

 

nu vecaaki uzvaaras, bet man nepielec ko dabon otra puse... laikam cilveekus piesaista vecums, taapeec tik populaara :P

katraa gadijumaa vina tur nav deel kaut kaa, kas citiem nav... tikpat labi tur vareeja buut kaimiņienes mazbērns...

1 0 atbildēt

Neko viņa nepalaiž garām , viņai atliek laika arī bēnības priekiem , arī es esmu modele jau no 11 gadiem tagad ir 13 g. nav noslēpums. Un man atliek laika visam kam , un modeles vi;ņas un manā vecumā nav nemaz tik aizēmta ar fotossesijaam ! Piekrītu ka tik pieaugušam bildēm nevajadžeut būt , tas gan jaa , bet bērnu fotossesijās katalogos un tamliidziii ir ok. + ļoti skiasta modele, meitene.

1 0 atbildēt
Smuka modelīte!!!emotion
1 0 atbildēt

mani laikam vairs neas nespēs izbrīnīt. sad.

0 0 atbildēt

Ko meklējot Tu šito atradi autor? :D

0 0 atbildēt

nu kapēc visi uzreiz tā,nosoda visus un visu,varbūt viņai pašai tas patīk,būt par modeli. pedofilija? viņu jau neviens (vismaz bildēs) neņem priekšā (atvainojiet par izteicienu) . Ļoti daudz bērnu jau bērnībā kļūst slaveni. un viņi pieauguši to nenožēlo. un es domāju ka nav tik traki,gan viņiem atliek laika arī rotaļām.

0 0 atbildēt

Es saprotu, jā, te ir daudz bilžu un tā, bet aizvakar tādu rakstu uztaisīju es un MJ. Cik to vēl būs? Kur tas "zelta likums", ko visiem borē par to, ka jāpaskatās meklētājā, vai tāds raksts jau nav..

0 0 atbildēt

tas nav normāli! 

0 0 atbildēt

3-8 man neptīk.Pārējās norm. bet nu-OMG vienalga :o

0 0 atbildēt

It kā jau nav slikti, protams, ja viņai pašai patīk tas, ko dara.. Daudzas mazas meitenītes viņas vecumā sapņo kļūt par modelēm, bet viņa tāda jau ir... Bet vienīgi nepieņemami ir ietērpt mazu bērnu lielās augstpapēžu kurpēs un uzmālēt kosmētiku - jau no bērnības sākt bojāt bērna ādu un stāju, pēdu... Vecumdienās tas atspēlēsies ne tajā labākajā veidā.. ja viņa tik ilgi izturēs ar slavenu seju un naudu rokās...

0 0 atbildēt

Viņa ir skaista! emotion

0 0 atbildēt

man vienīgajai šķiet, ka pat priekš krēsla viņa ir par mazu [bildēs].?!

0 0 atbildēt

VECĀKI IR SLIMI!

1 1 atbildēt

7 -8 ir nepieņemams, jo tik un tā tā ir un paliek meitene, viņai nav jāsēž ar kailām krūtīm, fakts ka viņas vēl nav izaugušas nenozīmē ka var fo4ēt un publicēt k-ko tādu! emotion

0 0 atbildēt

Nu, ja tā godīgi, tad daudzas modeles sāk kkur 12 gados, tā ka gadiņš vai 2 un viņa jau būs tur pat, kur sāk visas pārējās modeles. 

0 0 atbildēt

Tās papēžu kurpes viņai ir  par lielu ja ieskatās....(laij jaw modelējas tikai  priekškam krasot! )emotion

0 0 atbildēt

Reāli jau katram sava dzīve, ja viņa ir laimīga, ar to ko nodarbojās.. tad uz priekšu, lai veicas!

0 0 atbildēt

Tagad pedolāči sarosās :)

0 0 atbildēt

Nu man žēl nevēlētos būt vinas vieta... meita tagad ganjau ka mokās ar slodzi,, pelna naudu un  vecāki tik priecājās..( mīi šokāa pat skumji uzbildēm skatīties... smuki butu  ja dabiski meitene butu safatogrofeta, nevis papēžos un make-upā...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »