local-stats-pixel fb-conv-api

Modele 10 gados!?137

1072 22

Man liekas viņai ir naudu, bet viņa palaiž garām vissparastākos bērnības priekus, tādus kā spelēt paslēpes un bumbu. Kādam tas liksies banāli, bet man nē.

1072 22 137 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 137

0/2000

Tikai tāpēc, ka bērns uz labiem žurnālu vākiem, uzreiz ir pedofīlija? Tad jau, cilvēki, padomājiet no sākuma par savu psihisko stāvokli.

5 2 atbildēt

skaista meitene

3 1 atbildēt

4. Tā nomālējuši, ka pat pēc bērna neizskatās (ja neņem vērā īsto augumu).

2 0 atbildēt

10.bilde visu parāda.. Man tā liekas, ka viņa nav laimīga, ka šitā sabojāja viņas vecāki, savu bērnu. Vot vajag tikai Nostaļģiju atpakaļ labākos laikos, un tanīs laikos bērni mācēja spēlēties ar pagalmas bērniem. Vot mūsdienas. Mūsdienās tikai dot Kosmētika, zagļu un meļu ekonomika, samaitība, skaistums un sliktās lietas (alkohols, smēķēšana, un vēl trakāk narkotikas).. Man pēc šīs meitenītes palika žēl. 

2 0 atbildēt

nu vot bagātam bērnam, bagāta nākotne.

2 0 atbildēt

un kas tad te tāds ir? skaistas bildes! kāpēc pazaudēta bērnība - fotomodeles ir pavisam kas cits kā modeles uz mēles. Kā arī nesaskatu te neko pedofīlisku utml. - te nav erotiska tipa bildes ar puišiem.

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

manuprāt tas vnk ir slimīgi .. 

2 0 atbildēt

es pat viņā nesaskatu "modeli" vnk mazu bērnu.

2 0 atbildēt

Kā es noprotu, viņa ir vecāku pēdēja cerība palikt slavas gaismā.

2 0 atbildēt

Slimi 

3 1 atbildēt

izņemot tās bildes, kurās viņa ir atkailināta, visas pārējās tak ir krutas. Es būtu starā, ja man būtu bijusi iespēja šitā bildēties, kad biju maza.

2 0 atbildēt

11. bilde ļoti skaista. :)  Uun..varbūt man tikai tā liekas,bet katrā bildē viņa izskatās diezgan nelaimīga..

2 0 atbildēt

a visiem šitajiem hokejistu bērniem, un vispār sportistu sīkajiem, kurus vecāki sūta uz treniņiem jau no 3 gadu vecuma, viņiem nav sapista bērnība? visu laiku treniņi, pareizs uzturs un tādas lietas. jaunajiem sportistiem vēl grūtāk, nekā šitai čiksītei. neredzu iemeslu šausmināties, cik grūta viņai bērnība. 

1 0 atbildēt

Neko viņa nepalaiž garām , viņai atliek laika arī bēnības priekiem , arī es esmu modele jau no 11 gadiem tagad ir 13 g. nav noslēpums. Un man atliek laika visam kam , un modeles vi;ņas un manā vecumā nav nemaz tik aizēmta ar fotossesijaam ! Piekrītu ka tik pieaugušam bildēm nevajadžeut būt , tas gan jaa , bet bērnu fotossesijās katalogos un tamliidziii ir ok. + ļoti skiasta modele, meitene.

1 0 atbildēt

nu viss normāli, ja vien viņa pārāk nenododas tam savam darbam tā, ka tas ietekmē skolas apmeklešanu un mācības. vismaz kkas orģināls un, iespējams, pēc gadiem būs diezgan veiksmīga savā karjerā. galvenais netaisīt kkādus kailfoto un izvairīties no kkādām pedo aģentūrām.  

labi, vienīgi vēl tās bildes, kurās viņa ir samālēta ar kurpēm un plika ir nedaudz slimas. bet pārējās norm. 

1 0 atbildēt

8 bilde vienkārši WTF!?

Un piekrītu kad tas tiešām drīzāk ir kautkāds pedobear sapnis.

1 0 atbildēt
Smuka modelīte!!!emotion
1 0 atbildēt

kas tā par modeli bez krūtīm? emotion

1 0 atbildēt

katram savas intereses, es nenosodītu. tad jau 'bumbas un smilšukastes' nav arī jaunajiem aktieriem un mazajām dziedātājām, kuri visi to vien dara kā uzlabo sevi šajā jomā. atšķirība tikai ir tāda, ka citi viņu smago darbu neredz., tikai iznākumu. +neizskatās, ka meitenei baigi nepatīk. pasaulei vajag kaut ko jaunu, tāpēc arī taisa šādas fotosesijas- līdzīgas pieaugušo. varbūt ir vulgāri, jā, bet neko pedofīlisku nesaskatu. 

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »