local-stats-pixel fb-conv-api

Mazās līgavas75

1181 4

Šādas agrās laulības ir normāla parādība musulmaņu valstu mazajos ciemiņos. Jāsaka, paldies Dievas, ka dzīvoju Latvijā, ka sievietes var iegūt normālu izglītību, nevis jau divpadsmit gados skraidīt pa māju ar saviem bērniem un vīru, pat nezinot ko ar viņiem jādara. traki.

P.s. Ja Tev iepatīkās šis raksts, tad gan jau iepatiksies arī šis (http://www.spoki.lv/soks/Ka-musulmani-audzina-savas/128986)

1181 4 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

Ev,ev?! Antifašisti!? Šito redzat?! Ja nacisms nebūs Eiropā, tad eiropiešu sievietes sagaida tāds pats liktenis! Jau mūsdienās Zviedrijā notiek kas līdzīgs! Ko jūs tgd teiksiet par neo-nacismu?

5 4 atbildēt

Sis uzsita druumu toni !

1 0 atbildēt

Drausmas!Tiesam jasak priecaties,ka esdzivoju LV,kur nekas tads nenotiek un cerams ari nenotiks...

1 0 atbildēt

b*adz...

pirmais, ko nodomāju, izlasot rakstu emotion

tas, uz ko cilvēki gatavi iet tradīciju vai ticības vārdā, nav prātam aptverams...

kas - viņiem tur tik zema dzimstība, ka meitenēm jau tikko sasniegušām dzimumgatavību, jādzemdē bērni viens pēc otra? Man gan bija licies, ka tur lielākā daļa knapi galus savelk kopā... tad tiešām secinājums - nācija, kurā vīrieši=pedofīli?

1 0 atbildēt

pedolaachu paradiize

1 0 atbildēt

Pedo lāču valsts.

1 0 atbildēt

Tāpēc tās arī ir neattīstītas valstis - nevienlīdzība, agras kāzas. Un tad ik pa laikam parādās ziņa, ka kāda 11- 12gadniece mirusi pirmajā kāzu naktī no traumām. Pie mums daudzi domā, ka labāk būtu piedzimt kādā bagātā valstī nevis Latvijā, mēs skatamies uz to, kā mums nav nevis ir..

1 0 atbildēt

Samaksā piķi mātei un dabu skuķi, tad aprecāš lai zini nepārkāptu allaha hujaballaha noteikumus un tad jau tik laiž vaļā emotion

1 0 atbildēt

Par šo tēmu laba grāmata ir "Rīsu māte" - kā situāciju uztver visas iesaistītās puses. iesaku palasīt. 

1 0 atbildēt

3. bildē maz-ajs/ā cenšas izdarīt pašnāvību emotion

1 0 atbildēt

Nu piemēram Sauda arabija ir vis civilizeti un tur ir loti augsts dzives limenis, un tur viss normali ir, tadel nevar attiecinat so uz visiem MUSULMANIEM :)

1 0 atbildēt

Pa lielai daļai tie vīrieši ir pedofīli!

1 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Nabaga bērni, un tie vīrieši ir vienk. pedofīli, ja viņiem patīk gulēt ar tik mazām meitenītēm emotion

0 0 atbildēt

4.- fantastiska bilde!  Tik patiesa!   Kādas 5minūtes vienkārši raudzījos tās meitenītes prieka pilnajās actiņās.

0 0 atbildēt

Un veel sakka ka Eiropaa daudz pedofilu!

0 0 atbildēt
Cīņa par tiesībām ir iespējama tur, kur tam ir vispār iespēja. Būtu labi, ja feministes arī novērtētu to, kas ir, nevis pārspīlētu, apmelojot, vai tēlojot baigās kundzes. Sievietei ir jābūt brīvībai, bet nav jābūt padauzai. Būtu labi, ja visas sievietes gulētu ar vīriešiem tikai pēc kāzām- tad laulība būtu balstīta uz emocionālo saistību un sapratni, nevis tikai seksu. Bet Eiropā nonāk otrā galējībā- puiši, kas izturas labi pret meitenēm tiek vai nu frendzonoti, vai arī meitene nolaiž pa kreisi ar kādu, jo ir padauza un nevar izturēt bez seksa, vai būt uzticīga. Ne visas tādas ir, bet liela daļa.
0 1 atbildēt

tagad es zinu no kurienes uzradas pedofilija tapat ka aids no afrikas izplatijas, tapat pedofilija no sitiem musulmaniem izplatijas.

1 2 atbildēt

Tā arī aizsākās visa pedofīļu padarīšana... emotion emotion

0 1 atbildēt

Indieši,nekad nav normāli emotion

0 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »