local-stats-pixel fb-conv-api

Mazās līgavas75

1181 4

Šādas agrās laulības ir normāla parādība musulmaņu valstu mazajos ciemiņos. Jāsaka, paldies Dievas, ka dzīvoju Latvijā, ka sievietes var iegūt normālu izglītību, nevis jau divpadsmit gados skraidīt pa māju ar saviem bērniem un vīru, pat nezinot ko ar viņiem jādara. traki.

P.s. Ja Tev iepatīkās šis raksts, tad gan jau iepatiksies arī šis (http://www.spoki.lv/soks/Ka-musulmani-audzina-savas/128986)

1181 4 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

Tieši šādu kultūras īpatnibu dēļ, es pārak nesūdzos par atrašanos šeit,lai kādi būtu apstākļi.Mani tomēr neviens nesit,man ir izglītība, es netieku izvarota, ir brīva izvēle, varu strādāt algotu darbu un mani tomēr uzskata par cilvēku,ne kaut ko zemaku par lopu.

4 0 atbildēt

Šausmas, nabaga meitenes.

4 0 atbildēt

Nabadzītes!emotion

++

4 0 atbildēt

Pilnīgi stūlbi cilvēki... 

3 0 atbildēt

Man paliek kauns atceroties kā es čīktēju ka negribu uz skolu... Šīm meitenēm tas ir dzīves lielais sapnis-būt bērnam un iet skolā... Žēl, ka mēs nenovērtējam to kas mums dots... emotion

3 0 atbildēt

Mati stāvus. Vienkārši šausmīgi. Nav tā, ka es par šīm te viņu tradīcijām nezināju, vienkārši es neko tādu nevaru iztēloties. Tie nabaga bērni - kādas fiziskas un morālās mokas šīm meitenēm jāpārdzīvo, jāizcieš.

3 0 atbildēt

man riebjās šī ticība, lielākā tumsonība, kāda jel kad redzēta un viss tikai izglītības un intelekta trūkums! Diez vai viņu svētajos rakstos, kas tāds ir minēts, stipri šaubos!

3 0 atbildēt

5. Ja pareizi sapratu, tad policisti nogalināja, jo viņa arestēja to izdzimteni?

Cil slimi. Kurā gadsimtā tur dzīvo..

3 0 atbildēt

14. gadus veca māmiņa.... emotion

3 0 atbildēt

pedolacha sapnu zeme! :)

3 0 atbildēt

Te atkal iespēja visādiem cilvēktiesību aizstāvjiem un tamlīdzīgajiem dirst - viņiem tā ir cita kultūra, viņiem tas ir normāli, bla bla bla. Personīgi, man tas liekas vienkārši pretīgi un krimināli sodāmi.

3 0 atbildēt

briesmīgi.

3 0 atbildēt

Briesmīgi, bet mēs tur neko nevaram mainīt. Tā nu tas ir..diemžēl.

2 0 atbildēt

Raksts ļoti labs. +

Tikia Indija nav musulmaņu valsts. 

2 0 atbildēt

Omfg. Nu kā tā var?emotion

2 0 atbildēt

vot tādēļ vārds "rasisms" nekad neizzudīs, kamēr būs vēl tie sasodītie musulmaņi ar savām sasodītajām "tradīcijām". Pat tagad, citā gadsimtā, tādas lietas notiek, un, lai gan musulmaņu vīrieši tagad ceļo, dzīvo citās valstīs un iepazīst citu kultūru- viņiem ir tas pats "es esmu karalis" galvā un pret sievietēm attiecas kā pret kaut ko zemāku. Viņi ir vieni vienīgi izvirtuļi, un, ir nācies daudz ceļot un dzīvot citās valstīs, satiekot un iepazīstot dažādus cilvēkus, bet vienu varu teikt konkrēti- visi musulmaņu tautības cilvēki, tie paši turki, arābi un visi pārējie- ir vienkārši vēl prātā neattīstīti, iedomīgi izvirtuļi

2 0 atbildēt

man gribaas vel kko tamlidzigu, gribeejas turpinaajumu vel un veel. emotion bet + no manis emotion

2 0 atbildēt

nu traki.

2 0 atbildēt

Es vēl varu saprast, ka 25 vai 30 gadīgam 16-18 gadus veca sieva..nu vēl kaut cik pieņemami..bet ne jau 6 vai 13 gadīga meitenīte. viņa ir taču vēl bērns. šīs tradīcijas ir nepieņemamas.

2 0 atbildēt

Pedo lāču valsts.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »