local-stats-pixel fb-conv-api

Par ko Tu maksā?117

1015 15

Šīs ir uzcenotākās preces, ar kurām lielākā daļa no mums ir saskārušies. Šie absurdie uzcenojumi dažreiz pat spēj pārsniegt 5000% no to patiesās vērtības. Kā saka - nav nepārdodamu preču - ir tikai nemākulīgi pārdevēji. Raksta morāle - ir vērts zināt par ko Tu maksā! Ņemot vērā visas kopējās ražošanas izmaksas, tehnoloģijas un darbaspēku, šis industrijas tomēr pelna krietni par daudz.

1015 15 117 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 117

0/2000

Vislielākais uzcenojums ir narkotikām :)

8 0 atbildēt

kkāds stulbs raksts, tikai par dažām precēm var piekrist. saproti, ja tu mājās nevari uzražot briļļu rāmjus tad tu nevari neko runāt par cenu, jo tu vnk nesaproti patieso vērtību. un ir atšķirība, vai briļu rāmis ir tiasīt no titāna vai plastmasas. Un medikamentu ražošana ir dārgs process, ražošanas aparatūra var maksāt miljonus, nemaz nerunājot par līdzekļiem izpētei un materiāliem. Vārdusakot, raksta autors cik sapratu visus uzskata par idiotiem, kas paši nesaprot, ka nav obligāti jāpērk dārgs, ja var nopirkt ko lētu.

9 2 atbildēt

labs raksts. juvelierizstraadaajumi vispaar ir stulbiiba. tu LV vari staigaat ar miljoniem veertu briljantu uz rokas, vai ar tirgus variantu pa 2,50 Ls un neviens taapat nepateiks atshkjiriibu.

8 1 atbildēt

Piekritu šim rakstam tikai daļēji jo autors runā tikai par izejvielām, bet ir aizmirsis par darbinieku algām un tehniku lai tikai šī prece nonāk līdz plauktiem.

7 0 atbildēt

Pārspīlēti!!! Protams ir sava daļa taisnības ir, bet raksta autors (šis vai kāds cits no kā pārtulkots) ir cilvēks no sērijas: visi ir slikti un mēģina visu laiku kāds apkrāpt mūs, un vispār dzīve ir viena liela sazvērestība. Katra lieta ir apskatīta diezgan primitīvi.

7 1 atbildēt

visi mēs esam patērētāju nācija - un visam ir uzcenojums

5 0 atbildēt

uzcenots vai nē, bet mēs tā pat turpināsim to visu pirkt

5 0 atbildēt

Devītajā, man lieks, ka neviens neskatījās uz tiem briļu rāmjiem, vismaz man kautkā acis citur atdūrās :D

4 0 atbildēt

to sauc par biznesu

4 0 atbildēt

Tīra patiesība,viņiem tak ir janopelna kautkaa =)

4 0 atbildēt

Nu un kas, ka čipsi izmaksā tik dārgi un teorētiski ir muļķošana. Ko man tagad ar alu kartupelis jāgrauž būtuemotion

4 0 atbildēt

Doma pārdevējiem vienkārša-ja ir kas pērk,tad lai maksā.

3 0 atbildēt

Interesanti palasīt..Kautko no šejienes mācīšos.

...+

3 0 atbildēt

Par čipšiem, neaizmirsti kā jamāksā vel par tehniku kas taisa čipšus,šoferim, par iepakojumu,++UTT

3 0 atbildēt

Aizdomīgi sakarīgi. Varu piebilst telefonu aksesuāri, milzīgs uzcenojums.

3 0 atbildēt

2. es labāk nopērku to ūdeni pudelē - daudz parocīgāk, nevis tādā karstumā iet meklēt strautu tikai lai padzertos!

3 0 atbildēt

> Endy 13

LOL!!!!

Kartupeļu izmaksas sastāda tikai ~0.5-3 santīmus. Garšvielas un eļļa parasti izmaksā vēl lētāk. Pierēķini klāt vēl pārējo... Alga darbiniekiem, visas administrācijas izmaksas, elektrība utt.

3 0 atbildēt

man negaršo tie mangaļi un tt bet labs ir vecasmaates akas uudens taads divaini saldens un netalu no vinjas ir kautkaads udens kas smird peec sapuvusaam olaam :D

3 0 atbildēt

reklāmai ir spēks. un lielāko daļu no visām naudiņām firmas izdod tieši reklāmām...eh, un tā mūs te krāpj :D bet būtībā - rakstā ir tikai par to, ka izejmateriāli un vielas ir lētas, bet par darbaspēku jau arī jāmaxā, tā ka nav jau tik traki :)

3 0 atbildēt

Nu ko, skaidrs kādu biznesu turpmāk uzsākt...

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »