local-stats-pixel fb-conv-api

you are beautiful, no matter what they say.134

BEIDZAT VĒRTĒT PĒC IZSKATA, VĒRTĒJAT PĒC RAKSTURA.



636 18 134 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 134

0/2000

Neskrien pakalj citiem esi kads tu esi 

0 0 atbildēt

Vai es vispār esmu normāla?

Es jokainā veidā pāris mēnešos paaugos par 10cm šogad  (1,65).

Sveru 50 kg un man spiežas ribas,lai arī ēdu normāli.

Man ir gari melni mati un gaiši zilas acis.

Bāla āda.

0 0 atbildēt

Manai draudzenei tas pats. :)

0 0 atbildēt

Mani ārsti sauc par kārno...man ir mazāka problēma...R...kāda viņiem daļa, vienkārši man tāda miesasbūve!emotion

0 0 atbildēt

nav jēgas strīdēties par gaumi, katram tā ir savādāka...

0 0 atbildēt

Ui atceros gadījumu iz savas dzīves, kad aizstāvēju vienu puiku kamēr pirmo stundu gaidīju. Puikas viņu apbižoja (ja nemaldos kāda 6. klase varēja būt, visi klasesbiedri), nu ko tie tur grūstās, es sēžu uz grīdas pie klases durvīm, kā mēs visi to parasti darījām, bet šoreiz biju viena ar savu māsu. Teicu, lai liek viņu mierā, bet viņi man meta ar dzēriena pudeli, bet piebildīšu vēl to, ka gāju toreiz 12. klasē un bija sanācis tā, ka mazo gaidīju. Tas visiem bija redzams. Beigās mana māsa (2 gadus par mani jaunāka) gāja šiem klāt un kaut ko borzīja virsū. Pati ar klusu nestāvēju, teicu, ka neredz, ka mazo gaidu utt.. Pēc tam uzreiz iznāca ārā klasesbiedrs, kuram fizikā bija konsultācija un uzreiz noķēra tos mazos mērgļus un lika viņiem man atvainoties.. Sīči bij pārbijušies nenormāli. Un atvainojās ar. Un tas tikai pateicoties manam foršajam klasesbiedram. :) 

 

Bet par tēmu runājot, sīči (neuztveriet personīgi) pamatskolā ir riebīgi, bet vidusskolā man paveicās ar vissuperīgāko klasi ever. Jau 2 gadus kā vidusskolu beidzu un viņu joprojām pietrūkst.

0 0 atbildēt

Personīgi man, apaļīgs augums liekas sievišķīgāks kā mūsdienu modeles un tie dēļi.

nedaudz aizskāra, vai esmu vainīga, ka esmu dēlis? es tur neko mainīt nevaru, bet nu tas tā, labs raksts! + 

0 0 atbildēt

5. un 6. klasē man bija bail iet ārā no skolas,dēļ dažiem lohiem,gandrīz katru dienu es pavadīju vēl pusotru stundu skolā,gaidīju līdz visiem beigsies stundas,un tad es varēju mierīgi iet mājās,vienreiz ārpus skolas satiku vienu no saviem pāri darītājiem,kaut kā sanāca,ka nepabaidījos,un ievilku viņam...tā bija pirmā reize,tad bija vēl viens,un arī to es saliku...un tad jau trešā reize un aizgāja,bailes man bija svešas,un šobrīd,visi tie lohi,kuri mani trenkāja,kad es biju sīks,ieraugot mani iet ar līkumu,nestāstu to lai lielītos,bet kas zin,varbūt šis teksts kādu iedrošinās...galvenais nebaidīties,pirmā reize vienmēr ir tā bailīgākā,ne-perversā ziņā. emotion

0 0 atbildēt

jābūt ne tievai,ne resnais,bet normālai ar sexigu augumu,ja ne tad lai shalle dilles.

1 1 atbildēt

nu jā, mana draudzene šobrīd badojas,lai kļūtu tieva. tikai problēma ir nevis tajā, ka citi viņu apsaukā un tāpēc viņa grib notievēt, bet gan tajā, ka viņa pati ienīst savu augumu....vispirms bija graizīšanās, tagad viņa neēd...es nezinu kā palīdzēt. dažreiz šķiet, ka es esmu pie tā vainīga, jo esmu no tās "dēļu" grupas un varbūt tāpēc viņa vēlas līdzināties man pēc auguma un tā.....help?

0 0 atbildēt

aizstāvi citus? visi liekas skaisti? "modeles un tie dēļi."  Un kas tad tas bija? kārtējais cilvēks, kuram jāpadomā par to, vai tiešām esi baigā aizstāve, un kādu arī ar to neaizskar. Bija jau foršs raksts. neskaitot dēļus ;) nāakošeiz tad ar to laabojies un būs pluss. :))

0 0 atbildēt

Piekrītu šiet rakstītajam, bet nu nezinu kas būs tālak ar musdienu jaunatni.

0 0 atbildēt

Esmu apsmējis cilvēku tikai tāpēc ka esmu atriebīgs. Meitene kurai ir fiziski traucējumi, nezinu kā to nosaukt ar galvu tākā viss kārtībā, izkrita grāmatas, es ,kā jau parasts laipns puisis , piedāvājos viņai palīdzēt viņas pacelt un aiznest uz nākamo stundu. Bet viņa mani brutāli pasūtīja dirst, es saprotu ka viņa, varbūt, nevēlējās neviena cita palīdzību, jo viņa taču pati arī var visu paveikt, bet es būtu palīdzējis arī pavisam parastam cilvēkam...

 Kopš tās dienas es biju pret viņu visai ļauns, neieredzēju viņu, sāpināju viņu.

P.S.

Vīņa bija mana klasesbiedrene, pavisam parastā skolā. Un kopā mācijāmies vēl apmēram 2 gadus.

0 0 atbildēt

Mana problēma ir tajā,ka esmu pārāk gara.. /12. gadi +/- 164/ Skolā mani tik bieži neapsaukā,bet pa retam gadās,

0 0 atbildēt

Jo labāks raksturs, jo koptāks cilvēks. SIEVIETES NEVAJAG DOMĀT ATRUNAS TAM, KA VARAT PIERĪTIES KĀ CŪKAS UN VĒL APVAINOTIES UZ MUMS!

0 0 atbildēt

"Bet c'mon, vienmēr ir vainīgs AUGUMS."

 

 

tu maldies, gandrīz vienmēr vainīga ir GALVA, kas izkropļoti uztver savu augumu un apkārtējo attieksmi.

0 0 atbildēt

Nu,lielākā daļa,ko tu tur esi uzrakstījusi,ir bullshits vai arī tu dzīvo kaut kādā "kreisajā" skolā. Pie mums neviens nekad nav apsaukāts tāpēc,ka būtu apaļīgs,lielākoties kaut kādi aizvainojumi sāk birt,ja cilvēks nerūpējas par savu izskatu,ģērbjas neatbilstoši savam augumam un nerūpējas par savu higiēnu. Ja ievēro šīs trīs lietas,tad nekādām problēmām nevajadzētu būt. Turklāt,pašai klasē mācās meitene,kas ie tieva un simpātiska,tikai nekopjas un nemazgājas un viņa sraksturs ar ir diezgan šausmīgs-tāpēc arī visi viņu parasti nodir*. Iemācies sabalnsēt savu dzīvi un neizturēties kā maita,tad viss būs ok pat ar lielākajiem kretīniem.

0 0 atbildēt

Nu jā, visi vienmēr runā par tām, kuras ir apaļīgas utt. Labi, es saprotu, bet kā tad ir ar tām, kuras ir pārāk tievas un vienkārši nespēj palikt apaļīgākas? Es piemēramesmu vien no tām. Es ēdu ĻOTI daudz, bet vienkārši nepalieku apaļīgāka. Un protams, ka tās arī tiek apsaukātas. Bet nez kāpēc vienmēr apaļīgajām meiteneēm liekas, ka mēs esam ar visu laimiigas un mums vispār ir viegla dzīve. Tas ir tik muļķiigi. 

0 0 atbildēt

"BEIDZAT VĒRTĒT PĒC IZSKATA, VĒRTĒJAT PĒC RAKSTURA."

bet resnajiem parasti ir riebīgs raksturs :D

0 0 atbildēt

Nav mana vaina,ka visi apkārtējie izskatās pēc vaļiem.

emotion 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »