local-stats-pixel fb-conv-api

you are beautiful, no matter what they say.134

BEIDZAT VĒRTĒT PĒC IZSKATA, VĒRTĒJAT PĒC RAKSTURA.



636 18 134 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 134

0/2000

Nesapsaukā tika tos, kuri ir apaļīgi. Piemēram es esmu diezgan tieva, bet daži no manas klases zēniem mani dažreiz par to apsaukā, saka, ka es neēdu, lai gan ēdu vairāk par vienu otru resno. Manu prāt tas ir diegan nožēlojami, ka cilvēki kaut ko saka par citu izskatu , lai gan paši nav nekādi ideālie. Man pašai nemaz neliekas, ka esmu tik tieva, kā viņi mani pataisa, esmu 165cm gara un sevru 48kg un manuprāt tas ir ļoti normāli ņemot vērā to, ka man ir smalki kauli. Manā klasē iet viena vēl tievāka meitene par mani, bet par viņu nevien nekad neko nav teicis, bet varbūs tas ir tāpēc, ka viņa pienāca tikai šogad. Un arī viena diezgan apaļa meitene, bet arī par viņu parasti neviens neko nesaka, bet lai nu paliek. Gribēju pateikt tikai to, ka nekad nevajag teikt kaut ko par citu izskatu, svaru, vai vēl vienalga ko, jo tam var būt arī letālas sekas. 

1 0 atbildēt

vienalga nesaprotu kapeec jaabuut resnim? tur ir kaut viens pluss? nedaudz sporta zaales, pareiz uzturs un viss ok.

pasam tak ar vieglaak dziivot, vieglaak, kusteeties, nekas nekur nekaraajas, un kaut dreebes vieglaak nopirkt utt utjp. 

takaa, nedomaajiet muljkjiigus iemeslus, kapeec buut resnam un neko nedariit. to sauc par slinkumu. :)

10 9 atbildēt

es biju mazs pelmenītis kad man bija četri gadi,bet es domāju,ka ar to daudzi ir saskārušies :D

tgd esmu tieva,bet es ļoti labi saprotu tos,kuriem ir problēmas ar svaru! tgd arī es sākšu tam vairāk pievērst uzmanību

cheers to the beautifull soul

2 1 atbildēt

Ak, man Tavas problēmas tagad... Es savulaik esmu piedzīvojusi visnotaļ nepatīkamus brīžus no vienaudžiem, bet tas mani ir tikai padarījis labāku. Esmu stiprāka un morāli noturīgāka, māku pastāvēt par sevi, ko tagad, skatoties no malas, nevar neviens no vienaudžiem

1 0 atbildēt

Mūsdienu jaunatne ir ļoti nežēlīga, bet visu izšķir attieksme. Ja ļausies tik apsmietam, tad nekas nemainīsies. Skola ir īsta dzīvesskola, jo tur Tu garīgi norūdies un iemācies apieties ar tādiem idiotiem, kas nemāk ar ko citu izcelties. Galvenais ir patikt sev nevis citiem.

1 0 atbildēt

Gandrīz tiešām visu uzrakstīji par mani, jo senāk mani apsaukāja lielāku klašu zēni, bet tagad viss tiešām ir mainījies. :)

1 0 atbildēt

Pati pamatskola esmu saskarusies ar so problemu, ka rezultata secinaju kas ir pie ta mostly vainigs :

1.vecaki, jo vini tev nesaka ka tu vari palikt resns (nedod Dievs veel kada sirds slimiba)

1.2. ja arii saka tev vecaaki, ka nedriikst est pec plkst 6... tad ta ir jadara, nevis 10 plkst uzcep kartupeliisus ellaa. Un pec tam raudat stuurii, kapec mani apsauka... (gribi est, ed ap vakaru... piem jogurtinus .... "vieglus edienus"

2. Skolu sistema un tas partika... (negribu iedzilinaaties) drausmiigi, kas daras skolas... bet ko tur skolas vainot, daleeji ... VALDIIBA... un LV ekonomika

3. BIZNESS skolas... saksim ar sokoladi un beigsim ar fantam un kolam!!!

4. zinasanas.. par to kas ir veseliigs... ( ja vecaki nestasta, tad var atgriesties pie punkta 1., ja stasta, tad atkal viss ir tava riiciiba tu veido savu veseliibas stavolki ne kads cits)

5. globalizacija- ( visi makdomaldi, hesburgeri)  

kad dziiivoju LV nevienam jaunietimno 7 - 16 g, neredzeju,ka estu kaut mazumina augliisa un darzena TIKAI MAKIISI UN HESBURGERI. JUS PASI VEIDOJAT SEVI, TAK ATJEDZATIES JAUNIESI.... 

P.S Ari apaliigas meitenes, var paradiit ,to ka vinas var buut skaistas areji (,bet katra meitene ir iekseji skaista) ari buudamas apaliigas...  tikai protams ir japiedoma par apgerbu, manierem, etiketi...utt... 

p.s.s. tas nav uz tevi, autor, attiecinaams vnk pati esmu izgajusi cauri, un es saprotu, bet daleji pasi esam vainiigi ...

" pie velna muteriit ko tu saproti, es tacu labak zinu"   true story

1 0 atbildēt

To pašu varētu uz meitenēm attiecināt...

1 0 atbildēt

katram ir sava gaume un katrai būs kāds kurš viņu mīlēs.

1 0 atbildēt

taa jau tgd ir, ka veertee nevis peec taa kaads tu esi, bet peec taa kaads tu izskaties !

skumji,jo ne visi tievie un skaistie ir tie labaakie !

1 0 atbildēt

Pati arī esmu bijusi līdzīgā situācijā. Tgd tieši apaļīgs augums šķiet ļoti skaists un sievišķīgs. Protams arī slaidās ir skaistas, tā pat kā jebkuras citas sievietes un meitenes :)

1 0 atbildēt

Šis raksts neko nemainīs

1 0 atbildēt

resnās liek maniem komentāriem mīnusus un mēģina kautkādas dūmības ieskaidrot.

2 1 atbildēt

Bet, lai cik varbūt stulbi tas skanētu, cilvēki, kurus skolā pacēla kādu iemeslu dēļ un atstūma "krutie" visbiežāk arī uzaug par saprātīgākajiem, saprotošākajiem un interesantākajiem cilvēkiem. :) tāpēc varbūt ja tas tanī brīdī liekas ļoti nepatīkami, kā arī,pritams, ir, tas reizē arī, ko dod :)

1 0 atbildēt

Perfekti uzrakstīts, esmu diezgan apaļīga un esmu pārcietusi izsmiešanu, tomēr es to ignorēju un tādas frāzes jau ir retākas, mani tas neaizskar, jūtos labi tāda kāda esmu, bet zinu, ka cietiem tā nav...

1 0 atbildēt

Skolās ne jau tikai pārlieku liels resnums/tievums tiek apsmiets. Bērni ir nežēlīgi un vienmēr atrod iemeslu, lai pasmietos par to, kas atšķiras. Pat matu krāsa var būt par iemeslu. :)

1 0 atbildēt

man pie kaajas, es veerteeshu peec abiem xD

1 0 atbildēt

Mani saukāja, par resno, goblinu, mauku utml. Lai kā arī tas sāpēja es to centos neizrādīt.

Galvenais ir tas par kādu tu pats/i uzskati... :)

0 0 atbildēt

"BEIDZAT VĒRTĒT PĒC IZSKATA, VĒRTĒJAT PĒC RAKSTURA."

bet resnajiem parasti ir riebīgs raksturs :D

0 0 atbildēt

Nu,lielākā daļa,ko tu tur esi uzrakstījusi,ir bullshits vai arī tu dzīvo kaut kādā "kreisajā" skolā. Pie mums neviens nekad nav apsaukāts tāpēc,ka būtu apaļīgs,lielākoties kaut kādi aizvainojumi sāk birt,ja cilvēks nerūpējas par savu izskatu,ģērbjas neatbilstoši savam augumam un nerūpējas par savu higiēnu. Ja ievēro šīs trīs lietas,tad nekādām problēmām nevajadzētu būt. Turklāt,pašai klasē mācās meitene,kas ie tieva un simpātiska,tikai nekopjas un nemazgājas un viņa sraksturs ar ir diezgan šausmīgs-tāpēc arī visi viņu parasti nodir*. Iemācies sabalnsēt savu dzīvi un neizturēties kā maita,tad viss būs ok pat ar lielākajiem kretīniem.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »