local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas pasts (bez cenzūras)251

1194 25

Sveiki! Šis ir mans pirmais raksts, nav nekāds labais, bet wnk vajadzēja šito kkur uzrakstīt! Varbūt kāds zinās ko darīt!

Gribu dalīties ar jums savā šīsdienas pieredzē saistibā ar Latvijas pastu! Visu laiku biju normālās domās par vinu, sūtīju vēstules, saņēmu pakas arī agrāk un viss ok! Bet šodien biju pavisam sarūgtināts! Tātad, lieta tāda, biju saņēmis paku no mammas,saņēmu paziņojumu, ok, jābrauc pakal! Labi, šodien aizbraucu pakal, ieeju pastā, pagaidu savu kārtu, parakstos, saņemu paku un laimīgs eju ārā, ātri iekāpju mašīnā un taisu paku vaļā (esmu nepacietīgs cilvēks) ! Bet, kāds no Latvijas pasta darbiniekiem man bija sarūpējis pārsteigumu, iekšā nebija tas kam bija jābūt! Nodevēji un idioti tādi, ja man būtu daudz naudas iesūdzētu viņus visus! Pakā bija jābūt telefonam ar lādētāju, kuriem abiem bija jābūt ietītiem maikās un saldumos, maikas un saldumus atradu, bet telefonu un lādētāju neatradu Pakas mala bija nolīmēta ar skoču no vienas vietas nolādētie idioti (vai idiots, hvz ) :@ Kāds/a tgd laimīgs/a staigā ar jaunu xperia 10 mini :@ Es domāju, ka tur vainīgs ir kāds kurjers vai kas tāds, jo nekāda zīme, ka paka bijusi muitā man nav! Tātad, vainīgs ir kāds pajolis kurš bojā Latvijas pasta reputāciju un viņam pašam šķiet, ka ir baigais gudrītis, lai arī pats neapzinās, ka sabojāja man visu dienu, labi, po*uj par manu garīgo, bet galvenais tas telefons, nav tač kkāda NOKIA 3310, kuru var dabūt par pāris latiem! Sasodīts kā esmu uzvilkts!

Tika zvanits Latvijas pasta ģenerāldirektoram, kā jums liekas ko viņš teica? Es pateikšu priekšā, viņš teica, ka tā nav viņa problēma, un ka tā notiekot bieži! Es biju šokā! Viņš teica, ka aprunāšoties ar kurjeriem, bet neko nesolot! Kā jums patīk tāda attieksme?

Zinu, ka te ir gudri cilvēki, sakiet ko darīt?


Paldies, ka lasijāt un atvainojos par lamuvārdiem!
(Man ir nojausma ka būs mīnusu kalni :D )

Ar cieņu, cepuriitis.

1194 25 251 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 251

0/2000

 

negribi taa izdariit? :D

1 1 atbildēt

Varējāt tur bombeni vel ietīt kopā ar telefonu. Bet jebkurā gadījumā žēl tava telefona :(

0 0 atbildēt

Manam tēvam bija līdzīgi - no Monētu nama atnāca paciņa pastkastē, kur bija jābūt monētai, kā parasti, taču nekā iekšā nebija izņemot piedāvājumu, bubblewrapu un rēķina. 

0 0 atbildēt

 

bet man to telefonu vajag :D

0 0 atbildēt

Zvani Tautas balsij !! :)

0 0 atbildēt

Vāks .. Es tiešām jūtu Tev līdz, jo mūsdienās nauda nekrīt no debesīm un tas telefons arī nemaksā piečuku. Pasaki, lai Tev atsūta xperia x10, vai Xperia arc ;D tie ir labāki.

Bet Tev vajadzētu NEATLAISTIES no šī vaļā. Turpini cīnīties. Tev būtu jāzvana kaut kur, sorry, nezinu kur, un jārunā par šo. Ir arī bezmaksas tiesas, bet tās pārsvarā ir par goda aizkaršanām utt. Bet nu Tu diez vai pierādīsi, ka pats to paku neatplēsi un neizņēmi.

Ceru, ka Tev veiksies.

Ko māte par šo saka ?

0 0 atbildēt

+Zvani bez tabu

0 0 atbildēt

Tu mani reali tikko sabiedēji, man no usa nak iPhone4 un iPads, jācer ka ar mani tas nenotiks, bet no manas puses par pastu domas arī mainījās dēļ tas likumdošanas, jo tagad man par paciņas saņemšanu no usa būs tagad jamaksā 107Ls, faking liela nauda sanāķs beigās tikai tāpēc ka usa nav eiropas savienība ureiz jamaksā liels nodoklis par paciņas saņemšanu, tas notiek tikai Latvijā :(

2 2 atbildēt

Davai zvani bl* , vainu aiziesim abi uz muitu ar lomikiem :D 

1 1 atbildēt

ai, nepārdzīvo, vecs sūds

0 0 atbildēt

Nezvan beztabu, zvan tik Tauts balsij. ;D

0 0 atbildēt

Vecīt, kādi tev vel mīnusu kalni? emotion Noķer + no manis emotion

Priekš tam ir Domāta Tautas balss un bez tabu emotion

Žēl par tavu telefonu emotion Izsaku līdzjūtību!

0 0 atbildēt

Nezināji,ka nevar neko sūtīt?

man nav neviena pazīstama cilvēka kuram kaut reizi nebūtu paciņa pazudusi :D

viens calis pat bez portativa palika..

ieej sudzibas.lv un ieraksti latvijas pasts..................................................................

1 1 atbildēt

Ei tu nost es butu vnk nenormali nikns...Tas taču ir xperia...Ja 3310 var dabut pa 1-5ls

1 1 atbildēt

aa un tam pasta bosam vaig ar naglu novilkt pa vinja karieti un pieliimeet ziimiiti ''taa gadaas''

1 1 atbildēt

Ā un neaizmirsti pielikumā visām vēstulēm savākt spoku sūdzības, lai pierādītu, ka tu neesi vienīgais un bezdarbība ir hroniska!

1 1 atbildēt

viņš teica, ka tā nav viņa problēma, un ka tā notiekot bieži -  ta jēēēbal - bieži aptīra civilos, tad nu gan valsts iestāde!

0 0 atbildēt

Zvanot vadībai nekad un neko nepanāksi tu viņu acīs nēesi nekas un tevi nesauc nekā.

Zvani uz tautas balsi , bez tabu tie ir vietējie jautrīši viņi noteikti palīdzēs razkrutjica..

+ Es tavā vietā uztaisītu nereāli lielu skandālu, un klau nevajag būt bagātam lai tiesātos..!!!

Ja ssēdēsi rokas salicis un tikai bļausi bet nedarīsi nekad nekas nemainīsies takā uzpriekšu atgūsti savu telefonu!!!

0 0 atbildēt

Tādas mantas pa pastu sūtit na nekads lielais prata darbs, visi cilvēki ir zagļi un uzticeties var tikai pats sev. Tādeļ, gribi telefonu, parsuta naudu, aizej uz veikalu un noperc, pasts ir baiagis risks.

0 0 atbildēt

Ja sūta mantas pa pastu vajadzētu apdrošīnāt obligāti vai labāk nesutīt vispār,jo 50%,ka vai nu lieta/ko sūti būs sasista vai nozagta  emotion     Es visu sūtu caur uzticamiem kurjeriem! 

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »