local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas pasts (bez cenzūras)251

1194 25

Sveiki! Šis ir mans pirmais raksts, nav nekāds labais, bet wnk vajadzēja šito kkur uzrakstīt! Varbūt kāds zinās ko darīt!

Gribu dalīties ar jums savā šīsdienas pieredzē saistibā ar Latvijas pastu! Visu laiku biju normālās domās par vinu, sūtīju vēstules, saņēmu pakas arī agrāk un viss ok! Bet šodien biju pavisam sarūgtināts! Tātad, lieta tāda, biju saņēmis paku no mammas,saņēmu paziņojumu, ok, jābrauc pakal! Labi, šodien aizbraucu pakal, ieeju pastā, pagaidu savu kārtu, parakstos, saņemu paku un laimīgs eju ārā, ātri iekāpju mašīnā un taisu paku vaļā (esmu nepacietīgs cilvēks) ! Bet, kāds no Latvijas pasta darbiniekiem man bija sarūpējis pārsteigumu, iekšā nebija tas kam bija jābūt! Nodevēji un idioti tādi, ja man būtu daudz naudas iesūdzētu viņus visus! Pakā bija jābūt telefonam ar lādētāju, kuriem abiem bija jābūt ietītiem maikās un saldumos, maikas un saldumus atradu, bet telefonu un lādētāju neatradu Pakas mala bija nolīmēta ar skoču no vienas vietas nolādētie idioti (vai idiots, hvz ) :@ Kāds/a tgd laimīgs/a staigā ar jaunu xperia 10 mini :@ Es domāju, ka tur vainīgs ir kāds kurjers vai kas tāds, jo nekāda zīme, ka paka bijusi muitā man nav! Tātad, vainīgs ir kāds pajolis kurš bojā Latvijas pasta reputāciju un viņam pašam šķiet, ka ir baigais gudrītis, lai arī pats neapzinās, ka sabojāja man visu dienu, labi, po*uj par manu garīgo, bet galvenais tas telefons, nav tač kkāda NOKIA 3310, kuru var dabūt par pāris latiem! Sasodīts kā esmu uzvilkts!

Tika zvanits Latvijas pasta ģenerāldirektoram, kā jums liekas ko viņš teica? Es pateikšu priekšā, viņš teica, ka tā nav viņa problēma, un ka tā notiekot bieži! Es biju šokā! Viņš teica, ka aprunāšoties ar kurjeriem, bet neko nesolot! Kā jums patīk tāda attieksme?

Zinu, ka te ir gudri cilvēki, sakiet ko darīt?


Paldies, ka lasijāt un atvainojos par lamuvārdiem!
(Man ir nojausma ka būs mīnusu kalni :D )

Ar cieņu, cepuriitis.

1194 25 251 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 251

0/2000

jāiet strādāt pastā, tikšu pie jaunākajām tehnoloģijām ātrāk nekā pasūtot, pie tirgotājiem, jo arī tos pastā apzogemotion

5 1 atbildēt

Man arī vienreiz tā pat gadījās. Pazuda ļoti vērtīga lieta un protams, kad mēģinājām kaut ko noskaidrot "neviens neko nezināja". Tāpēc, ja vien tev bankas kontā nav miljona, kaut ko virzīt tālāk nav jēgas.

Tāpēc tagad, ja kaut kas jāsūta, palūdzam paziņai, kurš nodarbojas ar pārvadājumiem. Protams, ja draugu lokā neviena tāda nav, pakai jāievieno tavas mammas veidots apraksts par pakas saturu (vairākos eksemplāros), un paka tev jāatver pasta darbinieka klātbūtnē.

3 0 atbildēt
epg avatarsepg

principā jau skaidrs, ka šāda zādzība visticamāk notiek ne Latvijā, jo tieši nosūtītāja galā pirms izlidošanas tiek veikta 100% rentgena drošības caurskate un ir redzams tieši kas tur ir iekšā. savukārt te ielidojot, neviens pat nezina, kas tur ir, nu, ja neesi palielījies un lieliem burtiem uzrakstījis, ka tur ir kruts telefons.

3 0 atbildēt

davai raksti!! tu to vari!!

tikai pabrīdini , kad radīs pa tv, lai es arī varu noskatīties :D

3 0 atbildēt

kā tu vari zināt, ka tieši Latvijas pasts ir pie vainas ? Ja paka nākusi no ārzemēm, tad visai liela iespēja, ka kkur pārkrāmējot pārbaudē kāds izcēlis. UN ir kārtīgi jānoslēdz paka, ja negribi, lai ir kā ir. 

p.s. Pāris pimpju dēļ ir visai negodīgi visus, pāris simtus darbinieku, saukt par tādiem. 

4 1 atbildēt

Ar latvijas pastu mūždien problēmas!

 

Mans atgadījums- saņēmu pavēsti lai ierodos pēc pakas, nu ok, bliežu pēc pakas, parādu kvīti, šī man saka ka pakas nav uz vietas, es palūdzu lai pārbauda, ja nu tomēr, šī saka, ka paku jau esmu izņēmis un viņa mani pat atceroties, nodomāju ka tā kvīts bija par iepriekšējo paku. Saņemu trešo ziņojumu, bliežu pēc pakas, šī saka lai es maksāju par pakas turēšanu! WTF?!! Sāku ārdīties, šī saka ka es ieperiekš nepareizo kvīti iedevu, parādu viņai iepriekšējo kvīti, šī saka ka tā bija cita! WTF?!! Beigās izlamājos un teica lai paku sūta atpakaļ, nācās gaidīt mēnesi, kamēr man atsūtīja paku par jaunu!

3 0 atbildēt

Latvijas Pasts , manuprāt, nav pie vainas. Katrai valstij ir noteikts sarasks ar lietām ko drīkst un ko nedrīkst sūtīt.. 

Un jā, Varēja jau arī šo sūtījumu apdrošināt, ja jau tik dārgas mantas sūta. 

3 0 atbildēt

Tautas balss, Bez Tabu utt. Izvēlies, ko vēlies! :)

2 0 atbildēt
za4 avatarsza4

man šķiet ka vienkārši vajag sākt čakarēt to pastu, ne pirmais gadījums kad cilvēkiem nozog paciņas pavisam vai arī šādi atplēš

2 0 atbildēt

No kuras pilsētas esi? 

2 0 atbildēt

Tiešām jūtu līdz :( Un jā, tiešām - zvanīt uz Tautas Balsi vai BezTabu būtu laba doma. Ātri vien dabūsi kompensāciju. Neklusē! Dari, kas jādara, lai dabūtu telefonu un extru atpakaļ. Lai veicas!

2 0 atbildēt

Zvani Bez Tabu! Lai sākas viņiem tur haoss. :D

2 0 atbildēt

Diezgan debīli sanāca.. bet pa to telefonu..

Pašai ir Sony Ericsson xperia x10 mini pro. Dikten labs. Tiešām žēl, ka tā sanāca. Un atliek padomāt, vai gadijumā navlētāk pirkt kādā no internetveikaliem Latvijā. Ilgi meklēju līdz savu atradu pa 160 ls. :) bet nu jau offtopic's/

Novēlu tam kroplim, kas staigā ar tavu telefonu, paklupt, un nomest viņu uz bruģi, jo pēctam salabot viņu ir diezgan dārgi, ja nav garantijas. saku pēc pieredzes :D

3 1 atbildēt

uz televīziju vai sūdzi tiesā,neparprotami uzvarēsi un tiesa būs jātmaksā valsts pastam,tka zaudejumos neieiesi ja pareizi rīkosies

2 0 atbildēt

Tev,Tavai mammai vai kādam citam,kurš sūta paciņas pa pastu, kāds ir teicis,ka viņi garantē pakas satura nemainību sūtīšanas laikā? Man šķiet,ka viņi pilnīgi neko negarantē,līdz ar to ģenerāldirektora atbilde ir pat ļoti laipna. Nevar sūtīt paciņās neko vērtīgu,vismaz ne TIK vērtīgu.

2 0 atbildēt

iemācies, ko nozīmē kurjers, un ko nozīmē pasts. uz pastu jāiet pašām, kurjers pienes [pie durvīm. latvijas pastam nav kurjeri.

2 0 atbildēt
 

 

 

nu redzi tad tu saproti kaa tas ir!  sajuta wnk pec dirsas :@

2 1 atbildēt

Jāiet strādāt uz pastu... es arī gribu tādu telefonu! emotion

2 1 atbildēt

Priecājies ka konfektes un krekliņus atstāja!

1 0 atbildēt

labakais ko vari darit shaja situacija ir tiesham zvanit tauta sbalsij vai kam tur, lai ar vinju palidzibu vesrtu uzmanibu uz to, ka taadas lietas nav pieljaujamas.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »