local-stats-pixel fb-conv-api

Džekiem vajadzētu zināt246

1950 41

Izlasiet meitenes un pasakiet vai tā ir patiesība! :D

Nu, puiši - centīsimies nepieļaut kļūdas! :]

Šo neizdomāju es, bet man interesē meiteņu viedoklis, jo ir lietas, kurām es šeit nepiekristu..

http://www.spoki.lv/profils/riichijs/jauni-komentari


Reklāma
1950 41 246 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 246

0/2000

nez, 50 uz 50 : )) beeet kā mani kretinē tas ka sievietes mēdz kompleksot, vnk #$#^@, tādos gadijumos vnk jāiet prom, jo ja iečīkstējās vienreiz, čīkstēs arī turpmāk..

0 0 atbildēt

Neviena meitene nepiespiestu mani noskūties!

0 0 atbildēt

Meitenēm pilnībā neinteresē nekas par peintbolu, mašīnām un to motoriem, vai citām lietām par kurām puiši runā ar saviem draugiem.  tā nav taisnība - man patīk runāt par automāšīnu dzinējiem un to tilpumiem. kā arī ir fantastiski ar draugiem , džekiem, uzspēlēt peintbolu kaut arī  tas sāp ;)

Nemelojiet meitenēm, viņas tāpat to uzzin, nav ne jausmas kā - bet uzzin. 100% piekrītu , vienmēr atradīsies kāds cilvēks, kas vēlēsies tev visu izstāstīs, lai sagrautu visas izlūzijas manas :(

0 0 atbildēt

Jup tas pa maukām 100% neatbilst. Kā jau vairākas te teica arī man tad ir sajūta, ka viņš bikiņ takā neattīstijies. Otrs iespējams, ka savu mammu viņš arī maz ciena...jo būtībā tādi džēki bieži vien neprot gandrīz vispār kontaktēties ar sieviešu dzimumu un savās kļūdās vaino arī viņas, bet lai protams būtu vēsais-saka mauka.

Mūzikas centru un vispār mašīnām, motoriem nepiekrītu, jo man patīk un interesē.

Arī par netīšiem purkšķīšiem esmu smējusies...bet ja tīšām taisītu tādu smaciņu sacensību, tad nepatiktu..fui fui:D

Ar mīļumu arī nevajag pārspīlēt, nevaru ciest, kad man visam piekrīt un izturas pret mani kā pret kristāla vāzi. Visi ukji pukji. Īsumā sakot man patīk arī iztrakoties, kaut vai lai paņem un iemet dīķī ar visām drēbēm. (bet tomēr atkarīgs no raxtura) 

0 0 atbildēt

Dievinu peintbolu un man patīk bārdaini vīrieši.

0 0 atbildēt

Meitenes vienmēr domās, ka ir par resnu

Toč kretinē laukā šis! Tieva kā spička, bet nē, atļaujas teikt, ka ir resna un vēl ka pasaka ka tā nav, tad saka, ka jā jā nestāsti neikus un tādā garā ;DD

0 0 atbildēt

labs raksts, interesanti bija palasīt.

Arī daudz kam nepiekritu, un visur savas domas ir, bet tas jau ir kā kuram. 

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Un tu tici, ka pēkšņi visi džeki mainīsies? Brutāls trollface emotion

0 0 atbildēt

diezgan preciizi :p

0 0 atbildēt

Meitenem NAV vienalga, ka puisi savas bijusas sauc par maukam, jo tas liecina tikai un vienigi par puisa prastumu, stulbumu un to, ka esosa meitene bus naosa, kuru ta sauks..

0 0 atbildēt

Un vel - ne visas meitenes doma, ka ir resnas. ta doma tikai kompleksainas un pumpainas tines, kuram nav nekadas dzives pieredzes un ir zems pasvertejums.

un loti daudzas meitenes interesejas par masinam utt, piem es, jo runat tikai par skropstu tusam, maksligajiem nagiem utt, ir tirakais cacu piesitiens..

ja so rakstu izdomaji tu pats, tad tev vel daudz un dikti jamacas un jaaug, lai vispar kaut vai mazliet ko zinatu par meitenem. un nesalidzini visu ar vienu meiteni, KATRA IR CITADAKA...

0 0 atbildēt

janemj wera ;D

0 0 atbildēt

Pat ja viss nav taisnība, ieliku pie favorītiem un ieliku + !!!

0 0 atbildēt

TRUE BRO  emotion

0 0 atbildēt

meitenes ir vienkarsi ljoti sarezhgiitas...

0 0 atbildēt

Hmm...tas ir ļoti zemiski, ja Tu savu bijušo sauc par mauku, tas tiešām ir wtf...kā kādai meitenei varētu nebūt nekas pretī?!?

Tiešām nepatīk bārda un ūsas? Nu labi, mežs vbt arī nepatīk, bet rugāji (tādi vīrišķīgi, ne pūkas) gan ļoti patīk.

Un jā- teikt, ka Tu saproti, kgan nesaproti, ir pats pretīgākais, ko Tu vari nodarīt meitenei. Tātad Tu melo un vēlāk pats aplauzīsies. Nekad to nevajag darīt. NEKAD!!!

0 0 atbildēt

pilnigas mulkibas. atkarigs no meitenes protams. man patik rugaji un barda, protams, ja ta ir kopta un labi izskatas. un kapec gan lai meitenem nepatiktu runat par masinam? es personigi neko daudz par tam nezinu, bet man patik uzzinat ko jaunu. un meitenem, tapat ka puisiem ne vienmer ir taisniba.

eh, da nevjag vispar lasit un palauties uz sadiem apgalvojumiem. prasme komunicet un apieties ar meitenem nak ar gadiem, caur pasa pieredzi. un kas der vienai var nederet otrai. ;)

0 0 atbildēt

Meitenēm pilnībā neinteresē nekas par peintbolu, mašīnām un to motoriem, vai citām lietām par kurām puiši runā ar saviem draugiem.

visiem,izņemot šito,piekrītu ;D man piemēram, riktīgi patīk ar džeku runāt par motoru jaudu,mašīnu modeļie mun smth else. ;)

 

1 1 atbildēt

2. NAPIEKRĪTU!!! Lai arī kādi mēs cilvēki esam, mums nav tiesību par citiem tā runāt.Un ja mans draugs par savu bijušo tā runātu mani māktu milzīgas šaubas_vai tik viņš mani nesauks tāpat!!!

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »