local-stats-pixel fb-conv-api

Džekiem vajadzētu zināt246

1950 41

Izlasiet meitenes un pasakiet vai tā ir patiesība! :D

Nu, puiši - centīsimies nepieļaut kļūdas! :]

Šo neizdomāju es, bet man interesē meiteņu viedoklis, jo ir lietas, kurām es šeit nepiekristu..

http://www.spoki.lv/profils/riichijs/jauni-komentari


Reklāma
1950 41 246 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 246

0/2000
grd avatarsgrd

Muļķības - es esmu uzaugusi autoservisā un varu tāpat kā puikas stundām ilgi pļāpāt par jaunākajiem auto modeļiem, par to, kas kādam vainas un pat varbūt ko salabot, ja vajag!

Un otrs, kas ir muļķības - ja puisis savu ex sauktu par mauku, es sāktu aizdomāties, kāds ir mans mīļvārdiņš, kad es nedzirdu ;)

2 0 atbildēt

par skūšanos pilnīgi nepiekrītu!!! lai gan pati vēl neesmu tajā vecumā, kad zēniem aug bārda, bet varu skaidri apgalvot - ataugusi bārdiņa ir ... forša bārdiņa! :DD

2 0 atbildēt

Nav forši šaut puņķu raķetes. :D:D

2 0 atbildēt

Šī raksta tēma ir - kā ielīst tādai vidēji principiālai meitenei dirsā. end of story...

2 0 atbildēt

Daži ir ar izņēmumiem pat parsvara patiesība.. :)

1 0 atbildēt

man patīk bārdas. nu tādas paviršas.. kādas 3 dienas vecas.

1 0 atbildēt

Meitenēm var stāstīt viskautko par visu. Galvenais - kā to stāsta un vai jau nesāk pārāk daudz par to stāstīt... ;) Tās intereses katrai savas :)

1 0 atbildēt

Nu ta virspuseji jau ir patiesiba, bet neesam jau mes visas meitenes vienadas, tapec viedokli atskirsies. Manuprat, viss bija taisniba, tikai dazreiz tas lietas netrauce. Kaitina tad, ja parspileti to visu dara. Ta jau mums tik un ta bez tiem puisiem neiztikt, lai ari kadi vini butu. 

/Atvainojos, ka mans dators ir stulbs un man nav garumzimju.

1 0 atbildēt

 

Meitenēm pilnībā neinteresē nekas par peintbolu, mašīnām un to motoriem, vai citām lietām par kurām puiši runā ar saviem draugiem.

Es tam GALĪGI nepiekrītu..! Pietiekoši daudzām meitenēm interesē peintbols, mašīnas (Lai gan viņas nezin visu mašīnu modeļus utt,) un ir arī tādas kurām patīk mototiri..!   Kā arī par mūzikas iekārtu es nepiekrītu. Protams mums nav vēlme par to klausīties visu dienu, bet ja jūs varat paklausīties par mūsu interesēm, tad mums nav problēmu paklausīties par jūsu interesēm..! :) :P
1 0 atbildēt

Meitenēm pilnībā neinteresē nekas par peintbolu, mašīnām un to motoriem, vai citām lietām par kurām puiši runā ar saviem draugiem. NOT! man interesē un zinu vēl ļoti daudzas meitenes, kurām arī patīk apspriest mašīnas un uzspēlēt peintbolu

1 0 atbildēt

prasijās tākā vēl kkas, bet nu +

1 0 atbildēt

Super raksts! :)

1 0 atbildēt

Meitenēm pilnībā neinteresē nekas par peintbolu, mašīnām un to motoriem, vai citām lietām par kurām puiši runā ar saviem draugiem.

Tas ir garām. :)

Un arī šis Meitenēm ir vienalga, kad puiši savas bijušās sauc par maukām.

Jo ja puisis vispār kādu meiteni tā var nosaukt, tas neko labu  par viņu neliecina, kur nu vēl, ja viņš pats bijis kopā ar tādu meiteni, kuru pats pēc tam var nosaukt par m*uku.

Nesalīdziniet meiteņu krūtis ar Pamelas Andersones krūtim vispār jebko salīdzināt ir totāls stulbums. Nesen mans draugs pateica: pat mana mamma darīja tā un tā. Nu c'mōn, es neesmu un nekad nebūšu Tava mamma. Salīdzināšana vienkārši ir garām. :D

1 0 atbildēt

Man vajadzētu zināt tikai to, ka man ir pohuj. Man ir pilnīgi uzdirst un netaisos neko tēlot. Visu mūžu būšu tāds kāds es esmu. Nepieņemšu kautkādus standartus kurus izmanto visi, nebūšu mākslīgs lohs kurš visu iemācās no grāmatām un šādiem rakstiem, bet es nenosodu tos kas tādi ir, jo viņiem veicās vairāk nekā man. Takā saņem plusiņu.

1 0 atbildēt

par to bārdiņu nepiekrītu. man patīk kā savam puisim izskatās dažu dienu rugāji emotion  (te neiet runa par salaveča bārdu )

1 0 atbildēt

Skūšanās - lai cik kruta puišiem liktos bārda vai ūsas, meitenēm tas neptīk. Oh c'mon.. :D

Nuu nezinu gan,varbuut taadaam siikaam tiiniiteem tas nepatiik,bet nu cik zinu,sievieteem tas pat ljoti patiik..

1 0 atbildēt

Hey, kura teica, ka rugāji nav seksīgi?! emotion

Un, kad meitene saka, ka ir resna, viņa tikai grib KĀRTĒJO reizi pārliecināties, ka nav resna emotion

1 0 atbildēt

Meitenēm ir vienalga, kad puiši savas bijušās sauc par maukām.

nu ar mani gan tā nav.

ja nu es kādreiz būšu viņa ex,negribēšu,lai citai viņš saka,ka esmu mauka.

1 0 atbildēt

Pārāk daudz jālasa šitajos.

1 0 atbildēt

par resnu , saap galva bla bla bla. 1 atrisinājums visam. sex! :p brutāli! heh, bet taisnība! :)

vnk esiet pie viņām tad kad tas ir nepieciešāms. un viss būs lieliski. dažu rakstu dēļ attiecības neuzlabosi, ja tikai lasisi un komentēsi! 

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »