local-stats-pixel fb-conv-api

Cik jums vēl pierādījumus vajag?!121

603 29

Pēc tā visa ,kas notiek pasaulē šodien un pēdējās pāris nedēļās es tik un tā redzu cilvēkus ,kas turpina noliegt notiekošo! Tas mani vienkārši fascinē. Ēģiptē piemēram ir nemieri ,kautgan grūti tos tā nosaukt ... pareizāks vārds tam būtu REVOLŪCIJA!? Un jūs arī labāk sākat gatavoties, gribat to vai nē! Jo mūsu sistēma brūk mūsu acu priekšā!!

Šeit jums būs dažas bildes.... kas liks bišku paštukot. Tātad ,kas šobrid notiek? VISAS pasaules valstis ir iegrimušas parādos! Visas! Rodas jautājums! KAM?! Nū .... bankām... gan nacionālajām ,gan internacionālajām.... un tās vienmēr ir bijušas savā ziņā varenākas nekā valsts ,jo banķieri vienmēr ir diktējuši ekonomiskās sistēmas noteikumus... un jau no paša sākuma zinājuši ,ka būs tākā tagad ir. Viss , ko es varu ieteikt... ieguldiet lietās ,kam ir īsta vērtība - Zelts ; Sudrabs ; Platīns.... DA JEBKO PATIESĪBĀ - medu ; gaļu utt.... JO tad ,kad šitā milzīgā ,globālā ponzi shēma bruks.... tie 1000ls tev rokās nebūs nekas vairāk par lina/papīra kaudzīti... tikpat vērtīgu kā materiāls no kā taisīta.

http://www.economist.com/content/global_debt_clock <----

http://www.zeitgeistmovingforward.com/

Reklāma
603 29 121 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 121

0/2000

hahahaha vispirms vēsturi pamācies tad arī sapratīsi kas notiek :D:D:D kjip wow tu atklāji pasauli :D:D:D

3 5 atbildēt

Debiilie amerikaani,vienmeer esmu vinus ieniidis tos resnos neegerus,suuda diktatori,buutu dziivojusi sava alaa,bet nee visur ir jaalien un visus jaregulee.nebuutu vinu gandriiz visur buutu labaak un ticiet man Latvijaa arii,jo vini izmanto taadas mazas valstis..Eiropas savieniiba,kas taa ir? Es jums pateiksu,tapeec lai slauktu naudu kaa no mazaambezpalidziigaam goviim,mees esam marionetes,tiem debiilikiem.gribat vai nee bet tas taa ir un visu cienu krievijai kura nelaiz ieksaa tos kretiinus,nebuutu krievijai tik liels karaspeeks arii tur iebaastu degunu bezkauniigi.es arii uztaisiisu kaadu rakstu par so visu..ieniistu ASV

3 6 atbildēt

neruna par lietam ko nesajedz. tas ka tu kkadus ciparus tikai skaties ir kakjim zem astes, nezinot visu sistemu neruna par to, protams ka lielaki paradi, jo valstis attistas un klust bagatakas lidz ar ko var nemt lielakus aizdevumus, vienigi pasreiz draud eiro sabruksana kam sekos dolara sabruksana, tad gan bus diezgan drankjigi, bet taa sistema visa ir tik liela un dzivotspejiga ka ta visticamak nenotiks, ja vien ASV neizdomas atkal kaadus 750 miljardus dolaru saprintet kuriem nav pilnigi nekada seguma. ta aiznemsanas un aizdosana vispar ir marazms, mes aiznemamies no lietuvas un lietuva aiznemas no mums, SVF un ES ta biski cita stelle.

2 5 atbildēt

Tāda sajūta ka autors ir bezdarbnieks un iegrmis nereālā depresijā :)

2 7 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »