local-stats-pixel fb-conv-api

Cik jums vēl pierādījumus vajag?!121

603 29

Pēc tā visa ,kas notiek pasaulē šodien un pēdējās pāris nedēļās es tik un tā redzu cilvēkus ,kas turpina noliegt notiekošo! Tas mani vienkārši fascinē. Ēģiptē piemēram ir nemieri ,kautgan grūti tos tā nosaukt ... pareizāks vārds tam būtu REVOLŪCIJA!? Un jūs arī labāk sākat gatavoties, gribat to vai nē! Jo mūsu sistēma brūk mūsu acu priekšā!!

Šeit jums būs dažas bildes.... kas liks bišku paštukot. Tātad ,kas šobrid notiek? VISAS pasaules valstis ir iegrimušas parādos! Visas! Rodas jautājums! KAM?! Nū .... bankām... gan nacionālajām ,gan internacionālajām.... un tās vienmēr ir bijušas savā ziņā varenākas nekā valsts ,jo banķieri vienmēr ir diktējuši ekonomiskās sistēmas noteikumus... un jau no paša sākuma zinājuši ,ka būs tākā tagad ir. Viss , ko es varu ieteikt... ieguldiet lietās ,kam ir īsta vērtība - Zelts ; Sudrabs ; Platīns.... DA JEBKO PATIESĪBĀ - medu ; gaļu utt.... JO tad ,kad šitā milzīgā ,globālā ponzi shēma bruks.... tie 1000ls tev rokās nebūs nekas vairāk par lina/papīra kaudzīti... tikpat vērtīgu kā materiāls no kā taisīta.

http://www.economist.com/content/global_debt_clock <----

http://www.zeitgeistmovingforward.com/

Reklāma
603 29 121 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 121

0/2000

Jā skaitļi runā paši par sevi, bet neviens, jau nevar zināt cik īsti tie ir, tikpat labi šo var noturēt par vienu no daudzajiem variantiem, par īsto vai neīsto, tas paliek katra paša ziņā, atkarībā no tā kam tici ,kas tev ticis mācīts, kādā sabiedrībā dzīvo utt. vienkāršāk sakot no ļoti daudziem subjektīviem apstākļiem. Tas ir apmēram tāpat, kā kosmoss, visi zinin, ka tāds eksistē un pieņem to kā pašsaprotamu, bet vai kāds no mums mirstīgajiem tur ir bijis, lai tā izteiktu vienu konkrētu, neapstrīdamu viedokli.

1 1 atbildēt

nauda sāk beigties. pasaule bankrotē

0 0 atbildēt

mani ieinteresēja 4.attēls, ja nav noslēpums, kur tādu dabūji?

0 0 atbildēt

 

Tev zelta smadzenes? Pizģec šitā iedziļināties šitajā tēmā..

1 1 atbildēt

visai īpatnēji, kā mans tētis saka. Amerika mēģina noteikt kkādus statūtus visai pasaulei, izliekas par lielo tēti, bet tie ķēmi ir VISAI pasaulei parādā, ĻOTI eF ING DAUDZ! ĻOTI.

bet  tie ķēmi neko nemaina....ka ķīna & japāna & šitz sakopisies, viņi vienk varēs sadalīt ameriku sev. vienkārši, elemtāri, bez sāpes. jo amerika takš viņiem ir ļoti daudz parādā.

1 1 atbildēt

noskaties video "Europa map in 2020" via kautka ta bija redzesi kas ir nemieri.

0 0 atbildēt

Nu tas jau skaidrs ka Ķīna jebkurā brīdī, jebkurā mirklī var paprasīt savus parādus atpakaļ līdz ar to izčakarējot visas pasaules ekonomiku... Taču domājiet kad kāds Ķīnu dēļ tā sāks vairāk mīlēt? Protams ka nē, visi viņu ienīdīs, turklāt kuram būs tā nauda ko atdot, vnk sāksies kari...

Turklāt ja visi ir tādos parādos tad nahren mums jāatdod tā nauda, domājam mēs te visi baigi baidāmies no kautkādiem jefiņiem kas tur sēž un svaida to naudu pa labi un pa kreisi

1 1 atbildēt

tā parāda summiņa bišķiņ ir :D ..

0 0 atbildēt

Latvijā, salīdzinot ar citām ES valstūm, nav liels parāds uz iedzīvotāju, mums ir vidēji 4000$ un iedzīvotāju, un mēs esam ap 2,5 miljoni, bet tajā pašā Islandē,tas nekas, ka tā nav ES dalībvalsts, kur iet nezaļi, tagad, ir 40 000$, nav jau tik traki. Viss būs labi, un atdosim to parādu mazāk kā 10 gados, jādomā pozitīvi un arī viss notiks pozitīvi, ja valsts neko nedara, tad darīt varam mēs, lai gan mēs 'atveseļojamies' straujāk nekā bija plānots 2 gadus atpakaļ, tas jau ir labi, un nākotnē vairs nepieļausim tizlas kļūdas, kas mūs noveda pie tā, kur atrodamies tagad ;)

1 1 atbildēt

Cilvēki, kas uzskata, ka ''nav jēga iedziļināties'' īsti nesaprot, par ko paši runā. Ir JĀATVER SAVAS ACIS un jāsaprot, ka šis sabrukums būs daudz ātrāk, ja cilvēki turpinās laist gar ausīm patiesību. Šobrīd,  piecus gadus vēlāk parādam ir vēl plusā 20 TRILJONI!!! Tas ir normāli?? Piecu gadu laikā.

ASV parāds, kuru viņi, lielākoties, ir parādā paši sev - Federālajai Rezervei. 15 triljoni. Normāls skaitlis, turklāt augošs... Visas pasaules valūtas ir piesaistītas dolāram, ja ne dolāram, tad kaut vai eiro, kas atkal ir piesaistīts dolāram... Ja sabrūk dolārs, sabrūk VISAS pasaules valūtas!! Mēs atkrītam atpakaļ laikos, kad visu bija jādara pašiem un, kad naudai nebūs NEKĀDAS vērtības. 

Cilvēki, kas šo visu noliedz - WAKE UP, OPEN YOUR EYES. Tas notiek. Un tas viss notiks ātrāk kā jūs domājat... Klusējot, tas arī pienāks.

0 0 atbildēt
Raksts ir 2011. gada, bet šobrīd, piecus gadus vēlāk problēma jau realizējas.
0 0 atbildēt

Peace sells...but who is buying?

0 0 atbildēt

Jūs visi kas neesat redzējuši zeitgeisu , labak noskatieties un tad varbūt kaut kas +/- būs skaidrāks!

0 0 atbildēt

Man labāka doma - ņemat visi kredītus, dzīvojat uz visiem 100 un kad pienāks pasaules gals, tad atmaksāt nevajadzēs =p

0 0 atbildēt

Jā, baigi, jaunu ASV kāds paprasīs naudiņu... ASV pašlaik ir pārāk stipri, varbūt tas mainīsies, bet tuvākajā laikā, nekāda naudiņas parasīšana atpakaļ nenotiks!

0 0 atbildēt

viss ir viens liels bizness

0 0 atbildēt

Izskatās, ka kāds nesen noskatījies "zeitgeist" :)

0 0 atbildēt

Irakieti patik tavi raksti par shim sazverestibas teorijam..ta turpinat :)

2 2 atbildēt

Kad notiks, notiks ~! tagad pof ! Tāpat mēs LV NEKO nevaram izdarīt, lai kko labotu !!

Tapēc, sit back and wait for the fireworkz !!!  

1 1 atbildēt

TOP GEAR z ipoji taisot raxtu :D

par raxtu +

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »