local-stats-pixel fb-conv-api

Cik jums vēl pierādījumus vajag?!121

603 29

Pēc tā visa ,kas notiek pasaulē šodien un pēdējās pāris nedēļās es tik un tā redzu cilvēkus ,kas turpina noliegt notiekošo! Tas mani vienkārši fascinē. Ēģiptē piemēram ir nemieri ,kautgan grūti tos tā nosaukt ... pareizāks vārds tam būtu REVOLŪCIJA!? Un jūs arī labāk sākat gatavoties, gribat to vai nē! Jo mūsu sistēma brūk mūsu acu priekšā!!

Šeit jums būs dažas bildes.... kas liks bišku paštukot. Tātad ,kas šobrid notiek? VISAS pasaules valstis ir iegrimušas parādos! Visas! Rodas jautājums! KAM?! Nū .... bankām... gan nacionālajām ,gan internacionālajām.... un tās vienmēr ir bijušas savā ziņā varenākas nekā valsts ,jo banķieri vienmēr ir diktējuši ekonomiskās sistēmas noteikumus... un jau no paša sākuma zinājuši ,ka būs tākā tagad ir. Viss , ko es varu ieteikt... ieguldiet lietās ,kam ir īsta vērtība - Zelts ; Sudrabs ; Platīns.... DA JEBKO PATIESĪBĀ - medu ; gaļu utt.... JO tad ,kad šitā milzīgā ,globālā ponzi shēma bruks.... tie 1000ls tev rokās nebūs nekas vairāk par lina/papīra kaudzīti... tikpat vērtīgu kā materiāls no kā taisīta.

http://www.economist.com/content/global_debt_clock <----

http://www.zeitgeistmovingforward.com/

603 29 121 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 121

0/2000

Tiem, kas guļ, pēdējais laiks atvērt acis, un tiem, kurus tas nerūp, pēdējais laiks apzināties, ka visi esam vienā laivā. Netaisnība kaut kur ir apdraudējums taisnībai itvisur, un, ja mēs vēlamies, lai uz šīs pasaules vismaz kaut kas būtu labi un taisnīgi, tad vispirms iesākumā ir jāatmeta visa tā egoistiski vienaldzīgā attieksme pret pasaules notikumiem, un jābūt modriem un savstarpēji izpalīdzīgiem. Tieši cilvēku pasivitātes dēļ ar viņiem tiek tik viegli manipulēts. Protams, arī starp alternatīvajiem informācijas avotiem un, tā sauktajām, sazvērstības teorijām netrūkst dezinformācijas (par pamata masu medijiem nemaz nerunāsim, sen jau skaidrs, ka tie izpilda mūsu paverdzinātāju mutes funkciju), tomēr katram no mums ir sava galva uz pleciem, un, ja vien pieliek savu daļu pūļu, tad ir iespējams izrakties visiem mēsliem cauri un tikt tuvāk patiesībai.

46 4 atbildēt

Nevajag iespringt uz visām šijām muļķībām. Biju jaunāks ar baigi par kkādu sistēmu un kontroli domāju. Bet tagad esmu sapratis, jo mazāk rokas tajos mēslos, jo labāk dzīvot. Pasaulē tik daudz melu apkārt - nevar vairs atšķirt vai tev melo valdības vai sazvērestību veidotāji vai beigu beigās tu pats sev nesāc melot ticot kautkam ko stāsta mēdiji.

35 7 atbildēt

Pirmkārt valstis ir parādā savā starpā, otrkārt palasi ziņas, kas Ēģiptē notiek nevis padzirdi pa ausu galam, salīdzini Ēģiptes notikumus ar Baltkrievijas notikumiem un treškārt, agrāk bija Dievs, kas ir mistisks spēks, šodien ir illuminati, killuminati utt, Kādēļ cilvēki neanalizē faktus, bet vnk bļauj pirmo ko dzird?

19 3 atbildēt

Visi ir parādā Ķīnai ;)

15 1 atbildēt

Visā pasaulē vajadzīga revolūcija, kas tāds, kas līdz šim nav peredzēts, es uzskatu ka gaidāms tirgus krahs, pilnīga nekārtība pasaulē, pēc kā mums nāksies pārvērtēt savas vērtības, un uzskatus. Grandiozas pārmaiņas, kas pašas no sevis neatnāks, Ēģiptieši jau darbojas...CIK ILGI GAIDĪSIM MĒS???

11 2 atbildēt

Tac pasaules gals bus, tapec visi aiznemas ar domu, ka jaadod nebus emotion

12 5 atbildēt

sakumā, ieraugot bildīti, nolēmu ka būs kārtējais raksts par pasaules galu :D

bet nē, tas izrādījās izcils pareizrakstības piemērs (un lūk kur paliek mūsu valodiņa - daudzpunktos un barbarismos), bet visā visumā, interesanta tēma un bildes, vienīgi pasniegšana kaut kā.. tā.

 

vispār, kāda jēga ieguldīt zeltā, ja zelts, protams, ir dārgmetāls, bet, ja patiešām sabruktu banku sistēma, tad zeltam nebūtu vērtība - tas nav ne ēdams, ne citādi praktiski izmantojams (ja vien tu neesi rotkalis ar vēlmi sevi nodarbināt)

pasaulē ir krīze, bet to var pārvarēt. valsut parādi eksistējuši visu laiku, un tie eksistēs. masveidā izvelkot naudu no bankām un ieguldot to konservos, mēs tikai pasteidiznātu sabrukumu.

 

es taisos pārdzīvot krīzi. tāpat kā lielākā pasaules daļa.

7 0 atbildēt

Bet raksts labs. Izskatās, ka autors ir normāls analītiķis. Tad nafig mūsu valsts prezidents ir ķirurgs, mļa?????

7 1 atbildēt

zelta vaardi "it's all in your head". ja visu laiku domaasiet ka ir suudiigi, buus suudiigi. domas materializeejas, un viss ko juus domaajiet piepildaas. chiikstuljiem kas chiikst ka ir hujova, buus hujova, taapeec ka juus ar savu negatiivo domaashanu to visu pievelkat. "think positive" sabiedriibas viiruss ir negatiivaas domas un taads pac gariigais. dziive tach ir briinishkjiiga, izbaudiet to, un nepiesaarnjojiet to ar negatiivo. katrs pac izveelas kaa justies un kas ar vinju notiek. cilveeki izmanto tikai ljoti nieciigu dalju no smadzenju, jeb domu potensiaala. ieteikumi: tiem kas shito un tamliidziigi noraida, pacentieties paskatiities kaut nedaudz taalaak par savu degungalu, jo aiz taa arii ir pasaule, briinishkjiiga veel pietam. tiem kas tajaa ir iebraukushi, neskatiet to visu kaa kaukaadu tur likstu atvaru no kura aaraa tikt nav iespeejams. var tikt aaraa, vajag tik par to domaat un tam noticeet. un esiet pateiciigi par visu to kas jums ir.

6 0 atbildēt

Nu ko....vakars uz ezeru :(

4 0 atbildēt

Absolūta patiesība. Un galvenais, ka bankas turpina aizdot naudu (uz procentiem protams) un gaida, kad mēs atdosim, bet, lai atdotu, atkal ir jāaizņemas. Sanāk mūžīga aizņemšanās. A no kurienes nāk tā nauda? No pašām bankām. Tas pilnīgs absurds un šāda sistēma pasauli novedīs pie pilnīgas nabadzības.

4 0 atbildēt

zeitgeist

3 0 atbildēt

ZEITGEIST FTW!

2 0 atbildēt

neaizmirsīsim, ka Bībeli sarakstīja cilvēki, kas domāja, ka Zeme ir plakana ;)

2 0 atbildēt

Jautājums: KAM visa pasaule ir parādā?

Tik riebīgi,ka cilvēki tā rīkojas naudas (papīra un metāla) dēļ.Kur tad paliek pārējās vērtības? Kāpēc nevar sadalīt bez naudas?

2 0 atbildēt

Vienkārši noskatieties zeitgeist, tur viss ir skaidri un gaiši pastāstīts. Gan par parādiem, gan krīzi un tieši to, kas to visu uzsāka - procenti par aizdevumiem.

3 1 atbildēt

sāciet ģenerēt idejas un/jeb audzēt pie savas daudzstāvenes kartupeļus, jo tie noderēs :D idejas pārdosiet, kartupeļus ēdīsiet un parāds saruks, lūdzu visa problēma .. :D

2 0 atbildēt

Es buushu Latvieshu Ernesto Gevara! Kursh ar mani?

1 0 atbildēt

sākam pirkt medu,jo tas ir vienīgais kas nebojājas.eu a zelts rūsē?emotion

1 0 atbildēt

tu laikam nesaproti par ko iet runa.....

2 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »