local-stats-pixel fb-conv-api

Apsmietā..182

1672 54

Viņa mācījās parastā skolā. Gluži tādā pašā kā daudzas citas skolas- 12 klases, aptuveni 600 skolēnu. pilsētas centrs. Šajā skolā Liene mācās jau kopš 5. klases un skolas dzīve jau vairākus gadus viņai ir ikdiena. Meitene nemācās pārsīlēti labi, ne arī nepiedodami slikti. viņas vidējā atzīme ir nedaudz virs klases vidējā līmeņa. Tomēr liene ir nedaudz apaļīga, un uztraukumā viņas seja kķlūst sarkana.

Liene nodarboas ar dziedāšanu un ir ļoti atraktīva- ķer visas iespējas, iet uz visiem pasākumiem, bet diemžēl klasesbiedri tādi nav.

Ps. Uzliec video- noskaņai.



1672 54 182 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mana galva
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 182

0/2000

apsmiešana nerodas pati no sevis. tur vainīgi ir vecāki. 

arī esmu apaļīga. :) nav par to nekādu komplexu, esmu laimīga, mācos vidusskolā, sekmes labas.. :) bet par mani nesmejas neviens. :) 

ja bērnam nepaskaidro, kāpēc tas tā notiek, tad viņš raudās par katru apvainojumu. ja paskaidros, ka tā dara bērni, kas paši nav tikuši apsmieti un nesaprot to, kā tas ir, tad arī tas nabaga bērns, kuru apsmej, sapratīs to, ka tā nav viņa vaina, bet gan to rārējo vaina. :) vnk ''uzliks mīksto'' :D 

tiku skolā apsmieta (kad mācījos Rīgā). 4.klasē pārcēlās mana ģimene, bet jaunajā skolā par mani pasmējās vrb kādi 5 cilvēki. (kurus ļoti ātri noliku pie vietas-tikai morāli, vsp nekādu kautiņu manā dzīvē nav bijis). un tā nu jau gadiem neviens neko aizvainojošu nav teicis. jāmāk sevi pasniegt citiem. 

raudot tikai pievelk vēl vairāk apvainojumu.

0 0 atbildēt

So true...emotion

0 0 atbildēt

cik sasodīti pazīstama situācija :( 

0 0 atbildēt

vajag aizstavet sevi, tad neviens neko netieks un neizsmies.... ir jaiegust respekts, apspej tos kuri nesak neko preti un lauj to darit. 

0 0 atbildēt

Tas ir ļoti skaists stāsts.... Jā... bet es arī esmu bijusi abās pusēs, un man tas diezkā nelīdzēja, jā protams ka klasesbiedri pasmējās par manu joku, bet tas bija tik stulbi.... un tgd kad es aizstāvu tos apsmietos, mani arī sāk ķircināt... Mani tas īpaši ''nerausta''... un labāk jau es iesaku kontaktēties un draudzēties ar tiem cilvēkuiem ,kas tev patīk un liekas interesanti, nevis runāt un draudzēties ar tiem kuri tev vienkārši ''besī'' un tu vnk ciest viņus nevari, bte draudzējies vnk tpc lai izceltos un būtu to ''kruto'' bariņā......

Jā, man piemēram patika šis raksts, bet tos kuri apsmej un ir apsmējuši visu laiku tos '' atstumtos '' , viņiem šis raksts pat neliktu aizdomāties.... Bēdīgi! :(

0 0 atbildēt

Man pohuj, nekad neesmu ticis apsmiets. Iespējamais iemesls varētu būt tāds, ka nekad nesēžu pie palodzes un neīdu par to, ka iet sliktu un tātā garā. Tie kurus apceļ ir paši vainīgi pie tā.

2 2 atbildēt

Kamēr Tev ir taisnība - nav jāņirgājas par citiem, arī tad ja viņi paši ir vainīgi pie kādas viņu manāmās atšķirības, tomēr stāsts nav gluži labi pārdomāts no cilvēku psiholoģiskā aspekta.

Bet janu tomēr, tas varbūt kādam lasītājam liks pārdomāt šīs lietas un viņš tiešām sāks piestrādāt pie savas necieņas.

Ir jāsaka ka esmu to piedzīvojis - tā ir viena no riebīgākajām sajūtām kādu dzīves laikā iegūst.

0 0 atbildēt

mums klasē nevienu neapceļ. varbūt daži savā starpā strīdās un kāds kādu aprunā aiz muguras, bet tas jau ir normāli. soo i'm kinda happy because of it :D

0 0 atbildēt

es agrak ari biju atstumtais kad aizgaju uz karate trenneties viss respekts bija mans

0 0 atbildēt

video varēji ielikt sākumā.

0 0 atbildēt

EH izdomāts stasts , eh eh eh , un 5klase skolnieki dzer, hmh nu jāam 

0 0 atbildēt

Ārcrāc  tā tava gramatika vo to gan varetu aprēktemotion

0 0 atbildēt

Paldies dievam ,ka man klase ir normāla ,ja apsmēj kādu ,tad apsmej visus :D

0 0 atbildēt

Zinu šo situāciju, kad tev ir sapņi, tu esi nopietns tiecies uz tiem, bet citiem tādu nav, viņi vēl nav spējīgi sakarīgi domāt.

Es vakar nogriezu matus, un šorīt ienākdama klasē visi sāka smieties (ķēdes reakcija), lai gan pieaugušjiem mans matu griezums patīk un es biju pie profesionālas frizieres :)

0 0 atbildēt

jā, nobrieduša cilvēka rīcība.. :D

0 0 atbildēt

Ciest nevaru, ka apsmej tieši tos, kas ar kko nodarbojas, nevis sēž pie pc visu vakaru. emotion

0 0 atbildēt

Man tracina, ka cilvēki tēlo krutos un dirš visiem uz galvas. Vainu aizstāvot sevi vai citus, vienkārši jāuztaisa visnopietnākais pokerfeis un jānolasa morāle bez rupjībām, un tā rodas vainas sajūta. Works everytime!

0 0 atbildēt

stāsts tik ļoti NAV izdmāts. 

0 0 atbildēt

Nekad neesmu atbalstījis citu izsmiešanu, bet neesmu arī tas, kuru izsmej.

Stāsts interesants. +++

0 0 atbildēt

bez toiem paraziit vardinjiem jau vareja iztikt,... ņirdz , zviegt utt.

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »