local-stats-pixel fb-conv-api

Apsmietā..182

1672 54

Viņa mācījās parastā skolā. Gluži tādā pašā kā daudzas citas skolas- 12 klases, aptuveni 600 skolēnu. pilsētas centrs. Šajā skolā Liene mācās jau kopš 5. klases un skolas dzīve jau vairākus gadus viņai ir ikdiena. Meitene nemācās pārsīlēti labi, ne arī nepiedodami slikti. viņas vidējā atzīme ir nedaudz virs klases vidējā līmeņa. Tomēr liene ir nedaudz apaļīga, un uztraukumā viņas seja kķlūst sarkana.

Liene nodarboas ar dziedāšanu un ir ļoti atraktīva- ķer visas iespējas, iet uz visiem pasākumiem, bet diemžēl klasesbiedri tādi nav.

Ps. Uzliec video- noskaņai.



1672 54 182 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mana galva
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 182

0/2000

Patiesība mēdz būt vēl skarbāka. LV piemēram Rīgā vēl ir kaut kādas robežas. Bet būt par atstumto kaut kādos laukos ir galīgā galīgā pakaļā.. Tas, ka par tevi ierēks ir tikai labākais gadījums.. 

3 0 atbildēt

Es visu mūžu esmu ticis apsmiets, līdz pat 12. klasei... :(   es lieku roku uz sirds un saku, ka nekad un ne par vienu neesmu smējies, bet par mani gan.... tas bija toreiz, bet tagad, kopš skolas beigšanas ir pagājuši vairāki gadi un esmu iepazinis fantastiskus cilvēkus, man ir meitene, kuru es uzzskatu par vislabāko draugu kāds man nekad dzīvē nav bijis  emotion ...šad tad uzzinu kā iet vecajiem skolas biedriem, tie kuri mani apsmēja, un ziniet, viņi nejūtas diezko laimīgi...  tā ka, patiesība ir viena - nav labi darīt otram pāri, jo tas viss kādreiz nāks atpakaļ  emotion

3 0 atbildēt

man ir piekāst kamēr apsaukā mani kā man klasesbiedrs pateica uz manīm ka esu ku*es dēls viņš pēc 5 sekundēm raudāja ar asiņojošu degunu un lūpām  kautkā visa klase apklusa par mani un paskaidrojumā kas notika starbrīdi bija uzrakstījusi ka viņš jau mani ilgu laiku ir aizvainojis pietiek nosaukat manus vecakus vai citus radus lai kārtīgi atrutu pa purnu :)

3 0 atbildēt

Es esmu izbaudījusi to ļaunāko pusi, kad tevi apsmej, ņirgājās, plēš mantas, apzīme utt, tāpēc arī censōs neņirgāties par citiem.... protams paņirgāties pa draugam joka pēc ir kas cits, bet lai kādu pazemotu... NEKAD!!! Reti kurš aizdomājās, kā jūtas tas kuru apbižo un žēl ka cilvēki tomēr nesaprot!

3 0 atbildēt

esmu bijis abās pusēs, bet kādu dienu es salūzu un vienkārši iepisu savam klsesbiedram par seju.

 

no tās dienas neviens neko man sliktu nesaka emotion

3 0 atbildēt

bērni ir vienk skarbi un vienmēr tādi būs, vienk izdzīvo vai valdi . vienmēr jau ir kāds , kas nepadosies bara spiedieniņam un tādēļ būs nepieņemams citu acīs.

3 0 atbildēt

Jeez louise, apsmej tos, kuri ļaujas apsmieties. Ja cilvēks ir gana saprātīgs, tad atradīs veidu, kā panākt, ka citi beidz smieties. Protams, ir cilvēki, kurus apsmej vairāk un nu sūdīgi viņiem, bet nu gadiem raudāt par ķīmijas stundas failu ar nav normāli. Ja piekrīti, ka esi apsmiešanas vērts objekts, tad mainies, ja nē, tad apsmējēji var iet cirst.

2 0 atbildēt

esmu bijis abās pusēs. neviena nav laba. Labāk būt neitrāliem.

2 0 atbildēt

stulbi,ka esi pats bijis apsmejejs,bet kad nonac apgriezta situacija,tad nezini ka sev palidzet,jo esi viens...

tgd man viss ir labi,nav problemu ar apkartejiem,bet neesmu aizmirsusi ka bija man,bet palidzet apsmietajiem tomer ir gruti... es vnk palieku neitrala tadas lietas.

2 0 atbildēt

Par to jādomā laikus, izdarītais nav ne piedots, ne aizmirsts.

2 0 atbildēt

Arī es skolā biju apsmietā un arī es ilgi nevarēju tikt tam pāri un katru starpbrīdi uzmanīgi klausījos, varbūt skolā(kad biju tuvuma) neviens mani neaprunāja, bet jutu ka aiz muguras tas notiek.... Tadēļ es centos to visu ignorēt un sāku savu dzīvi no jauna ar šādu teikumu- Aprunājot mani tu padari sevi par niecību,bet mani par kaut ko īpašu,jo acīm redzot nevari beigt par mani domāt! - un tad jau arī dzīve lēnām un pārsteidzoši mainījās. Tagad esmu drošāka kā skolas laikā un vairāk izteikties.  Nezinu protams vai tas palīdz, bet man palīdzēja. 

2 0 atbildēt

Man klasē iet tieši šāda tipa meitene, bet viņa pati ir vainīga, jo viņas attieksme pret citiem - tēlo pārāku, pat arī par tiem, kas viņai neko nesaka... viņa velk tādas drēbes, kas viņas izmēram vsp .. omg cik mazs [ krekli knapi apsedz nabu, bet viņai tētis ir tāds biezais ] viņa ir iedomīga, un skopa... nekāds labs draugs nesanāk 

2 0 atbildēt

njaaa mani apsaukaa par resno govi bet es pretii muuuuemotion

2 0 atbildēt

+ , jo ļoti līdzīgs manam dzīves gadījumam. Pamatskolas klasēs biju atstumtā. Un kāpēc? Ne jau izskata dēļ, sekmju dēļ. Dēļ tā, ka es nebiju tajā klases "kruto" meiteņu barā, negāju ar viņām smēķēt un 14 gadu vecumā nevazājos pa ballītēm. Tad nu visa klase panesās un to un, protams, nebija tāda diena, kad nedzirdēju rupjus, aizskarošus vārdus. Kā tas viss beidzās? Ļoti vienkārši - mainīju skolu un tas bijis labākais lēmums ko esmu pieņēmusi savā līdzšinējā dzīvē. Jauni draugi, lieliskākais klases kolektīvs kāds vien bijis, sirsnīgi skolotāji un skola, kuru vienmēr atcerēšos ar to visu labāko. Prieks, ka tieši tur pabeidzu gan pamatskolu, gan vidusskolu.

Jaunieši ir nežēlīgi. Ļoti.

2 0 atbildēt

Nesaprotu, par ko te ir mīnusi salikti? emotion Lielisks raksts. Tas, ka neproti/negribi lasīt nedod Tev tiesības likt mīnusu. emotion

1 0 atbildēt

izdzīvo stiprākais... dabiskā atlase. Man paveicās jo jau pamatskolā biju 175, bet tiem kam brauca augumā vienmēr palīdzēju. Man tāda daba, ja aiztiek vājāku, tad rēķines, ka es malā nestāvēšu. A man maz vajag.

1 0 atbildēt

Visiem kuri tiek apsmieti, es gribu likt pie sirds- ne jau tevī ir kāda vaina, bet gan tajos cilvēkos, kas tevi apsmej.

1 0 atbildēt

principaa taa ir katraa skolaa un klasee,cies nevaru taadus urodus:(

1 0 atbildēt

Cilvēks apsmaj citu tāpēc, ka viņš baidās būt citādāks un redz kādu, kas uzdrikstējies būt savādāks..

1 0 atbildēt

Mums skolā vispār viens sardelis no 6 klases. Viņš lamājās pat ar tādiem izteicieniem, ko pat es nezinu (eju 10 kl.) Un kaujās vislaik. Pagājušajā gadā, man viņš tā pierīebās, ka es viņu prost nogāzu no kātiem , piecēlu un iepisu kā regbijā. čalis locijās, dirsās, bet pat pēc 5 min, viņš atkal dirsās ka pēdējais ciemata loxs. Kāds drošvien viņu zin- Bičiņa brālēnns (Tāds baltiem matiem)

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »