local-stats-pixel fb-conv-api

Aizbraukt vai Palikt?110

399 9

Aktuāls temats - palikt Latvijā vai aizbraukt?

Paldies visiem spokiem, kas atsaucās uz manu lūgumu atbildēt uz jautājumiem.

Ceru, ka neko neesmu sajaukusi. ceru, ka īstās bildes, pie īstajiem nikiem un stāstiem.

Zinu, ka pie dažām bildēm teksts ir grūtāk izlasāms, bet nezinu kāpēc.. Tāpēc atvainojos.

Lai vai kā, es ceru, ka Jums patiks, jo rakstā ieguldīts daudz darba! :)

« 1  2  3 »
399 9 110 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 110

0/2000

Tie, kas saka - ir darbs Latvijā, tikai neviens negrib strādāt par tik zemu samaksu. Jā, tā ir. Bet padomājat- ja piem. ģimenē ir 4 cilvēki. 2 bērni un 2 pieaugušie. Abi pieaugušie strādā mazatalgotu darbu, saņem piem. - 150 ls mēnesī. Kopā sanāk 4 cilvēkiem 300 ls. Cik nauda aiziet rēķinos? +/- 100-150 ls. Vasarā lētāk, jo nav apkure. 

 

Tātad - ģimenei paliek +/- 150 ls UZ MĒNESI. Jāpērk pārtika (kurai tagad ir augstas cenas), apģērbs, iespējams vēl degviela. Un tad padomā - vai ir vērts to grūto darbu strādāt par tik mazu algu, ja tā pat 1 mēnesim knapi pietiek. Protams, ka ģimene brauc projām, jo citur var dzīvo kaut NEDAUDZ labāk. Vismaz neskaitot katru kapeiku, lai izvilktu līdz nākamajai algas dienai. 

2 0 atbildēt

LV taču ir daudz vietas kur trūkst darbinieku, bet neviens jau negrib mācīties to specifiku un pēc tiem pāris gadiem nodrošināt sev šo darba vietu. Vieglāk jau ir ar vidējo aizšaut lasīt zemenes.

2 0 atbildēt

Aizbraukt ir vilinoši, bet nekur nav tik labi kā mājās. emotion

2 0 atbildēt

Es ar tgd stradaju un saksu maciities anglija , Protams esmu par Latviju , bet ja manu studiju gadu laika LV nekas nemainiisies paliksu UK  uz dzivi . 

5 3 atbildēt

nākamnedēļ arī es dodos uz Angliju strādāt :)

5 3 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

Ejiet dirst! Ja esat aizbraukuši dzīvot uz citu valsti, tad dzīvojiet tur un priecājieties, bet tad neapvainojiet Latviju un atcerieties to ar labu vārdu. Nav ko te nodirst savu valsti un iedzīvotājus, tikai dēļ dažiem mēsliem saeimā. LOL

4 3 atbildēt

aibraukt

1 0 atbildēt

Maucam prom 

1 0 atbildēt

Nu ir tā, ka Latvijā darbu var atrast. manai māsai ir 19 gadi. Strādājusi ir jau 2 vietās un ar vidējo izglītību. Man māsīca ari strādā Londonā. Viņai ir problēmas ar veselību, nav izgulējusies un visas pārējās šaizes. Tā ka tie, kas brauc prom, ir stulbi lohi, kurus vajag pakārt aiz kaunuma. Raksts labs. Būtu labi, ja pus Latvija sēdētu spokos :D Varbūt kādam pilektu.

2 1 atbildēt

es esmu prom. Atgriezties praataa nenaak. Taa teikt: ar pliku patriotismu paeedis nebuusi. Un nav jau arii vairs pie kaa braukt...

1 0 atbildēt

Tiešām - tik labs raksts,un noformējums vispār ir super!

++

0 0 atbildēt

0 0 atbildēt

Protams ir cilvēki, kuriem lbk braukt prom.. :D

0 0 atbildēt

capslock rage:on

Ja tu neesi Latvietis, tad kas tu esi? TIE, KAS TO VIEN DARA KĀ TE LAMĀJAS UN IZSAKA PĀRGUDROS VIEDOKĻUS, KA VALSTS IET PA BURBULI. yanko, tu esi cirvis, vienkārši, te ir pilnīgi pietiekoši daudz cilvēku, lai nācija dzīvotu vēl ilgi. darth vader, kur tu to redzi? Es uz ielas ar jebkuru garāmgājēju - latvieti spēju uzsākt normālu sarunu. vitne...zini ko? brauc prom un neraksti te arī vairs. Negribās pat tālāk lasīt tās cūcības, ko te...ai, lai nu kā, bet nu sūdīgi man, jo es te paliksu un mācīšu bērniem vēsturi.

0 0 atbildēt

labs raksts,redzams,ka tu esi centies

0 0 atbildēt

Pēc gada prombūtnes, dodos atpakaļ uz LV, nezinu, ko darīšu, bet vienam prom no dzimtenes nav dzīve.

0 0 atbildēt

raksta noformējums - pa pirmo! ;)

0 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu ategraminjs par to darba devēju loģiku. Labs raksts +

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »