local-stats-pixel fb-conv-api

ACTA - nākamais pret-pirātisma sviests104

590 7

un ne tikai.
Nu ko, dārgie, godātie un cienītie, pagājušonedēļ, galvenokārt, pateicoties Vikipēdijai, lielākā daļa interneta lietotāju visā pasaulē uzzināja par SOPA un PIPA (ja nu tomēr ne, tad šeit ir pāris apskaidrojoši raksti - pirmais, otrais).
Tomēr ar šiem diviem likumprojektu skaistuļiem visi prieki nebūt nebeidzas, jo palēnām un mērķtiecīgi tuvojas patiesi baisais ACTA.
Tā, kas tas tāds tagad par zvēru? Centīšos paskaidrot pēc iespējas saprotamāk.



590 7 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 104

0/2000

Negribu nevienu kritizēt, bet šis likums tiek pieņemts nevis tādēļ lai jūs nevarētu kačāt, Brtnija spirsas gara darbus vai Avatarus, bet gan lai liegtu vienkāršajam cilvēkam lēti un ātri iegūt informāciju es runāju par zinātni utml. Pašlaik cilvēks ir spējīgs ātri dabūt informāciju un arī līdzekļus tā iegūšanai, par salīdzinoši nelielu cenu. Kapēc? Tapēc ka ir Hakeri un vēl visādas mazākas firmiņas, kas vienkārši uzlauš kādu programu un izdala to par velti tie ir hakeri, un ir firmiņas kas uz kaukādas bāzes kas jau ir bijusi izgatavo paši savu teiksim programu kas pilnīgi mierīgi spēj sadarboties ar tādām kā Windows utt, un pildīt savus uzdevumus. Tiklīdz šo likumu pieņems lielie visu nopatentēs, un uzgriezīs nenormālas cenas lai jūs pirktu visus tos mēslus ko viņi piedāvās, kapēc jo jums jau nebūs varjantu, tie kuri nevarēs iegūt informāciju  paliks nabagāki jo nevarēs konkurēt ar tiem kam tā ir un pac galvenais tie būs dumjāki, savukārt bagātie kļūs bagātāki... Šis likums netiek pieņemts tamdēļ lai kaukāds nigers varētu repot un par saviem garadarbiem saņemtu entos ļimonus bet gan tamdēļ ka Lielajām Koorporācijām liekas ka viņas par maz ierauš, visas tās programeles ko viņi tur taisa ne tuvu nav tik vērtīgas cik viņas maksā, tā nauda ko viņi jau tagad dabū nav adekvāta.... Viņi nav ieintresēti nolaist cenu tapēc ka viņus reāli vada alkatība un katria tādai Korporācijai līdzi velkas vesela kaudze parazītu, kuru ieguldijums precē ir nulle taču ieguvums ir nenormāli augsts..... Bet arī tas nav galvenais, galvenais ir ka tādā veidā tiek iznīcināti iespējamie jaunie konkurenti, jo viņiem tiek liegta iespēja veidot kaut ko jaunu jo bāze ar ko sākt tieksim kautvai izglītība būs nenormāli dārga, savukārt ja kāds izlien to uzreiz pārpērk un monopols paliek viņiem...

Otrais aspekts ir tas ka ja viņi spēs redzēt ko tu kačā, tad kapēc lai viņi neredžetu arī tavu ēpastus un sex vēstules ko tu raksti savai čiepai, vai jums tāda doma liekas omulīga???

Uzskatu ka te visiem ir jāsak biezs vārds

2 0 atbildēt

Plus vēl SOPA pēc manām domām vispār nenotiktu, tā tikai novērsa uzmanību no ACTA's

2 0 atbildēt

Palīdziet savākt 10 000 parakstus pret ACTA pieņemšanu Latvijā! http://manabalss.lv/stop-acta/show

1 0 atbildēt

Jo tālāk tas viss iet, jo sviestaināk paliek.Kā jau es teicu nesen vienā citā rakstā par SOPA , tad viņi nolaiduši lažu ir baigo.Tādā ziņā ka viņi paši pie tā ir vainīgi ka tā ir noticis, ka ir parādījies pirātisms.Un tagad kaut kādā mērā mēģināt to visu kontrolēt ir grūti.Es gribētu paskatīties no kā viņi maksātu visiem māksliniekiem, mūziķiem utt , ja visi cilvēki kas kaut reizi dzīvē izmantojuši ir torrentus vai to pašu DC++ vai StrongDC++ tagad neietu uz veikaliem un nepirktu nevienu albumu vai neietu uz visādiem tur kinoteātriem vai teātriem un operām. Tas būtu labs robs viņu kabatās.

1 0 atbildēt

da nu lai sarosās pasaules labākie hakeri un nobrucina viņu serverus utt... šito nevar pieļaut... ja šito pieņems tad jāsāk taisīt protesti....

1 0 atbildēt

jāsāk fiksi kačāt visas filmas un dziesmas tā uz nebaltām dienām :D

1 0 atbildēt

ja tas notiks tad pašnāvību skaits palielināsies x12 emotion

1 0 atbildēt

vai ir jēga balsot pret šo likumu  tajā avaaz mājaslapā?

http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?fp

ja ir jēga. tad visi, kas nav nobalsojuši, balsojiet!!!!!

1 0 atbildēt

ja agrak cilveki dzivoja bez visa interneta datoriem untt tad mes ari izdzivosim ar to visu fignju bet ja nu kas es PRET!

1 0 atbildēt

NU šitas viss stiprinās pasaules ekanomiku, jo visa nauda kas aizplūda pateicoties torrentiem no mūziķu un režisoru kabatām tiks atgriesta, bet es negribu lai tas notiek jo es gribu kacāt filmas!emotion

1 0 atbildēt
Protests pret ACTA, 13. februārī, 13:00, Rīgā pie Ministru kabineta (Brīvības 36).

https://www.facebook.com/events/114172405371886/

1 0 atbildēt

kjipa viņi grib lai mēs atgriežamies pagātnē kad visi visu pirka un neko nekačāja. Jap piekrītu crop jā viņi šo apstiprinās tad viņus tā kārtīgi paņems aiz dir*as.

 

we are anonymous,

 

we are legion,

 

we do not forgive,

 

we do not forget,

   

EXPECT US. 

1 0 atbildēt

KILL THEM ALL

1 0 atbildēt

Pasaules gals tuvojas! :D

1 0 atbildēt

Video par šo tēmu. Acta sākās jau ātrāk par SOPA.

http://www.youtube.com/watch?v=citzRjwk-sQ

0 0 atbildēt

ta ko juus visi esat preT? tas ir tas pats kas atcelt celju policiju, nez vai kaads buutu ljoti prieciigs ja izveidotu kaadu projektu un cti pelniitu naudu par to ka to ir nozagushi jums- takaa labi vien ir ka vini visu sleedz, jo vismaz tirdznieciiba attiistiisies.

1 1 atbildēt

FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

0 0 atbildēt

Tad drošības pēc jānovelk pēciespējas vairāks pirātikas programmas un citi faili, kamēr vēl ir iespēja.

0 0 atbildēt

http://ec.europa.eu/trade/creating-opportunities/trade-topics/intellectual-property/anti-counterfeiting/

Eiropas parlamenta mājaslapā skaidri rakstīts ka ACTA neierobežos interneta piekļuvi , nelikvidēs mājaslapas , utt. Kā arī facebook un twitter strādās tā pat kā kādreiz , vienīgās izmaiņas būs tās , ka nevarēs izplatīt pirātiskus materiālus , respektīvi torenti tiks slēgti , pārējās mājaslapas strādās bez problēmām.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »