local-stats-pixel fb-conv-api

ACTA - nākamais pret-pirātisma sviests104

590 7

un ne tikai.
Nu ko, dārgie, godātie un cienītie, pagājušonedēļ, galvenokārt, pateicoties Vikipēdijai, lielākā daļa interneta lietotāju visā pasaulē uzzināja par SOPA un PIPA (ja nu tomēr ne, tad šeit ir pāris apskaidrojoši raksti - pirmais, otrais).
Tomēr ar šiem diviem likumprojektu skaistuļiem visi prieki nebūt nebeidzas, jo palēnām un mērķtiecīgi tuvojas patiesi baisais ACTA.
Tā, kas tas tāds tagad par zvēru? Centīšos paskaidrot pēc iespējas saprotamāk.



590 7 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 104

0/2000

Ja kautko tādu pieņems, tad hakeri tā visus tos pimpjus drāzīs...

108 0 atbildēt

ja kkas tāds sāksies tad nabaga lattelecoms :D neviens vairs nelietos internetu, jo bez pirātisma principā tas ir bezjēdzīgs!

74 0 atbildēt

R.I.P. Megaupload un Megavideo

Process ir sācies, un atkal pie vainas ir amerikāņi

52 1 atbildēt

Nu filmām ta tā, tāpat no kino viņi iegūst savu daļu peļņas, bet nu mūziķiem šis galīgi nāks par sliktu, popularitāte uzreiz samazināsies, jo vienkārši neviens netiks pie jaunākajām dziesmām vai vispār vairs nezinās kas tālāk par dzimto zemi eksistē. Koncertiem uzreiz popularitāte smagi kristos.

 

 Moš atkal atgrieztos tas stilīgais laiks, kad bija ar telefonu jāieraksta kāda dziesma no radio aparāta un tad pa bluetooth jāsūta citiem. Bet nu šaubos vai pirātisms pazustu, galu galā, ja izdotos bloķēt lielos trackerus, tad atkal no vēstures izlīstu DC++, kuru nebūtu tik viegli noslēgt, jo tur ir miljoniem cilvēku, kas dod failus, nevis tikai konkrēta lapa caur kuru tas notiek.

 

Anyway, ceru, ka Anonīmie viņus izdrāzīs visos galos, sazāļos un kailus atstās kādā renstelē, garām ejošajiem par apsmieklu.

43 1 atbildēt

Pašlaik kačāju Filmu emotion

30 1 atbildēt

Ļauns murgs...

25 1 atbildēt

Dodiet cilvēkiem normālas alas un dzīves apstākļus un nebūs pirātisma.

Bet nu lai jau,kā jau biedrs crop minēja,hakeri dos savu triecienu un šādas izdarības kā ACTA,tikai liks tam pirātismam pieaaugt apmēros

17 0 atbildēt

Ja šis akts stasies spekā kļūsu par hakeri un tos maitas personīgi piebeigšu!

16 5 atbildēt

Tas viss radīs ķiberkaru! "Vara VS. Brīvība"

11 1 atbildēt

Vai tad internetu neradīja lai divas augstskolas varētu apmainīties ar failiem?

Šitas nav uz labu

6 0 atbildēt

Nu cik var... Shausmiigi peedeejaa laikaa censhas ieguut varu paar cilveekiem!

5 0 atbildēt

nja. vispār kaukā pēdējā laikā sabiedrības brīvība tiek apgraizīta. ož pēc centieniem nemanāmi panākt kontroli pār visiem. un protams sabiedrībai tas tiek pasniegts kā baigā štelle jūsu drošībai, baigā štelle autortiesību aizsarzdībai utt. un cilvēki pat neapzinās ka viņus kontrolē. un vēl nogriež informācijas pieejamību. paliks tikai masu mēdiji, bet tie jau sen ir pārdevušies, un baro sabiedrību ar meliem un citām drazām.

5 0 atbildēt

nebutu ta sauktais piratisms pusse no ASV sauktajam slavenibam nebutu vispar dzirdetas un atri aizmirstas. pateisoties tam ko tagad viini grib aizliegt daudzi guva slavu. bet pasi shev grib izdarit lacha pakalpojumu hakeriem paris klishki tur paris sheit unasv gada budzets izzudis bezvests cauri 1000 kontiem no nezinamas. ip D:

4 0 atbildēt

http://allhiphop.com/2012/01/18/president-obama-stops-sopa-piracy-bill/#comments

Nu hvz par ACTA, bet vismaz kamēr ilgs Obamas termiņš, nebūs SOPA. Bet nu diemžēl tas viņa termiņš šogad beigsies un hvz ko darīs nakošais prezidents.

3 0 atbildēt

man liekas ka tomēr nekas tāds nebūs un visa tā SOPA PIPA ACTA ir tikai kkadu idiņu un amerikāņu uztraukšanās. Viņi vēršas bezmazvai pret internetu, kas ir stulbi, jo uz 100% kontrolēt internetu nav un nebūs iespējams. Entie milioni vai pat miliards cilvēku lieto internetu lējupielādē mūziku filmas u.c.  bez maksas visur kur pagadās un viņus neuztrauc to, ka to sauc par pirātismu, jo pie tā jau viņi ir pieraduši. vērsties pret tādu cilvēku baru ir grūti un nopietni. Ja sāksies nopietna interneta resusrsu ierobežošana tad sāksies masveida nemieri no normālo cilvēku puses, kas ir pieradūši lējupielādēt visu no torentiem vai DC. + vēl ne visas valstis tam ir piekritušas tā pati krievija nav izteikusies a kā ir zināms krievijā dzīvo daudz cilvēku un lielākai daļai( aptuveni 93% ) ir galīgi pie dirsas cik legāli ir torenti failu mājaslapas un citi avoti, jo tie kā normāli interneta lietotāji vienkārši atrod un "nokačā" to ko viņi grib vai ir meklējuši. Tapē visdrīzāk tas viss pāries tikpat ātri cik sākās. 

3 0 atbildēt

Diezgan briesmīgs likums

3 0 atbildēt

Negribu nevienu kritizēt, bet šis likums tiek pieņemts nevis tādēļ lai jūs nevarētu kačāt, Brtnija spirsas gara darbus vai Avatarus, bet gan lai liegtu vienkāršajam cilvēkam lēti un ātri iegūt informāciju es runāju par zinātni utml. Pašlaik cilvēks ir spējīgs ātri dabūt informāciju un arī līdzekļus tā iegūšanai, par salīdzinoši nelielu cenu. Kapēc? Tapēc ka ir Hakeri un vēl visādas mazākas firmiņas, kas vienkārši uzlauš kādu programu un izdala to par velti tie ir hakeri, un ir firmiņas kas uz kaukādas bāzes kas jau ir bijusi izgatavo paši savu teiksim programu kas pilnīgi mierīgi spēj sadarboties ar tādām kā Windows utt, un pildīt savus uzdevumus. Tiklīdz šo likumu pieņems lielie visu nopatentēs, un uzgriezīs nenormālas cenas lai jūs pirktu visus tos mēslus ko viņi piedāvās, kapēc jo jums jau nebūs varjantu, tie kuri nevarēs iegūt informāciju  paliks nabagāki jo nevarēs konkurēt ar tiem kam tā ir un pac galvenais tie būs dumjāki, savukārt bagātie kļūs bagātāki... Šis likums netiek pieņemts tamdēļ lai kaukāds nigers varētu repot un par saviem garadarbiem saņemtu entos ļimonus bet gan tamdēļ ka Lielajām Koorporācijām liekas ka viņas par maz ierauš, visas tās programeles ko viņi tur taisa ne tuvu nav tik vērtīgas cik viņas maksā, tā nauda ko viņi jau tagad dabū nav adekvāta.... Viņi nav ieintresēti nolaist cenu tapēc ka viņus reāli vada alkatība un katria tādai Korporācijai līdzi velkas vesela kaudze parazītu, kuru ieguldijums precē ir nulle taču ieguvums ir nenormāli augsts..... Bet arī tas nav galvenais, galvenais ir ka tādā veidā tiek iznīcināti iespējamie jaunie konkurenti, jo viņiem tiek liegta iespēja veidot kaut ko jaunu jo bāze ar ko sākt tieksim kautvai izglītība būs nenormāli dārga, savukārt ja kāds izlien to uzreiz pārpērk un monopols paliek viņiem...

Otrais aspekts ir tas ka ja viņi spēs redzēt ko tu kačā, tad kapēc lai viņi neredžetu arī tavu ēpastus un sex vēstules ko tu raksti savai čiepai, vai jums tāda doma liekas omulīga???

Uzskatu ka te visiem ir jāsak biezs vārds

2 0 atbildēt

Iespējams ja amerikā apstiprinās SOPA (februārī) tad šis arī aizies un tad mēs varēsim sākt atkal dzīvot alās kā alu cilvēki!!! kautgan 9gag arī labs nākotnes variants ir

http://9gag.com/gag/1972963

Fuck SOPA, ACTA un visus bagātos p*%^#!*s kam naudas maz !

2 0 atbildēt

Tam visam ir divas iespējamās beigas: 1. Beigsies, tā ka neko tās organizācijas nevarēs izdarīt un pirātisms turpināsies. 2. Ražotāji taisīs speciālas alternatīvas pierastajām programmām un piebāzīs tās ar reklāmām un citiem variantiem, kā tomēr to maksu izspiest no lietotāja.

2 0 atbildēt

Man šķiet, ka SOPA un PIPA bija tikai aizsegs, lai sabiedrība nepievērstu uzmanību īstajam draudam - ACTA. 

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »