local-stats-pixel fb-conv-api

2012 - pasaules gals tomēr notiks?165

861 42

Ceru, ka labi nosvinēji pēdējo jauno gadu, jo nākamais var arī nepienākt :D

861 42 165 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 165

0/2000

Ceru ka, tie būs cipīši cik filmās esmu redzējis tie uz LV nelido :D

0 0 atbildēt

Paga :D bet tad jau tik pat labi katru gadu varētu būt pasaules gals, jo kalendārs taču beidzas :D c'mon cilvēki :D Kad beidzas kalendārs, tad sākas tas pats no sākuma(vienalga cik ilgam laika posmam viņš būtu bijis domāts)..pagaidām vēl esmu dzīva :D

0 0 atbildēt

Tā visi decembrī dzer uz nebēdu!

Iemesls? Pasaules gals// svinu pedejo gadu xD

0 0 atbildēt

Vienīgais dēļ kā varam mēs vissi ciest , tas ir Karš , kā jau krīze , un sāks , iekarot citas valstis priekš resursiem n shit. Karoče dzīvosim redzēsim ;]

0 0 atbildēt

es ticeju ka tas nepienaks, bet nu tu mani parbiedeji

0 0 atbildēt

Nu ta būs vai nebūs, izlemiet! Man daudz kas vēl jāizdara.

0 0 atbildēt

Mēri ārstē ar antibiotikām.

Maiju kalendārs izrādās esot par kadu nepareizs (laikam tāpēc, ka nekas vēl nevēsta par pasaules galu, nācās pārcelt)

0 0 atbildēt

Ok, runājot par Maiju kalendāru! Vienu nakti nevarēju aizmigt un sāku par to visu domāt! Protams, tas viss ko uzrakstīšu ir vienkārši bezmiega nakts murgs, bet mana aptuvenā teorija :D

Cik sen gan tie maiji dzīvoja? Ne jau 100 vai 200 gadus atpakaļ. Un pat ja viņu dieviem bija kāds plāns sagraut Zemi 2012.gadā, tad iespējams ka sen jau to ir pārdomājuši (ļoti iespējams, ka tie Dievi bija citplanētieši, jo pie maijiem tika atrasti daži pierādījumi par citplanētiešu apciemojumiem) Un ja tiešām Dievi nav pārdomājuši un pasauli iznīcinās, tas viņi ir pelnijuši medaļu par projekta izveidi, kurā nav bijušas izmaiņas un kurš tiks izpildīts laikā, precīzi 2012.gada decembrī. Kā teica viens mans kolēģis, projektu menedžeris,ja viņš atrastu kādu, kas uztaisītu ilgstošu projektu un izpildītu to bez izmaiņām vai nobīdēm precīzi laikā, viņš to personu apprecētu :) Jo tādas personas nav!! (vismaz uz Zemes)

Tā kā ja arī būs pasaules gals, tad ne Maiju kalendāra dēļ, vai arī vismaz ne tieši 2012 gada decembrī

0 0 atbildēt

Jā ka tik netā emotion

0 0 atbildēt

um soo sad....;[

0 0 atbildēt

Nu hz,Maja kalendārs, asteroīds, citplaniētiešu uzbrukums, Dieva daliņa un mēris tas kaut kā mazāk ticams, tb ispār neticami.

Bet par visu pārejo :D. Jau tagad kaut kādi vulkāni sāk aktīvi uzdarboties, un sen jau ir pateikte ja ne šogad tad tad nākamgad ai pēc gadiem 5 -100 tas super vulkāns uzies gaisā. Pasaules ekonomiskais sabrukums- loģiski, var jau redzēt , kas darās tagad un jau laiku atpakaļ bija paziņots, ka atkal būs samēr nopietna krīze Eiropā. Saules uzliesmojumi- kāpēc gan nē :) jau paisam nesen tie bija. blā blā karoče vai nu mirsim badā, vai nu neredzēsim sauli aiz milzīgiem vulkāna dūmiem āāā līdz ar to arī sāksies slimības mēris utt. Un vulkāni ir loģiskāki, kas mūs nobeigs :) varbū ne šogad!

0 0 atbildēt

pec vangas sacita,šogad saksies drausmigs karš.

0 0 atbildēt

Nenoskaņojaties pesimistiski, tad arī būs!

0 0 atbildēt

Braukšu uz kalniem 21.dec :)

0 0 atbildēt

Nedaudz sirds sāka pukstēt.!!!

0 0 atbildēt

Nu bļe nebus tak pasaules gals tas viss ir fufelis! katru gadu sola bet re mees taka vel esam! taka beidziet te mist ella un izbaud dziivi! 

0 0 atbildēt

Nebūs taču nekāds pasaules gals, man kafija derīga līdz 2013. tā, ka spriediet paši :)

0 0 atbildēt

protams ka nenotiks kas teu moonwalker dzivot apnicis :D

0 0 atbildēt

Ta ta Ble ciplanietieši LOL saules vetra iespejams tas caurums pizdzets ko isfantazejuši :D Asteriods vai kas tur nuu ja tads naktu ceru ka notiks ka filmas :D Vūlkāns ka tad vūlkāns izraus zemej gabalu Ka tad Vini pat nezin kas zemej pavidu pasaka ka kautkas karstss utt vini tur bijusi ir? :/ Kodol karš mmm Osama ir miris :p slimibas virusi Ne Latvia :D Mega krize kas ietrieksies latvia tikai noteikti :D saules vetra jau ir bijusi :D sudigi ar elektribu ja lv ir ziema nevar pat just nu ja mums bus vasara tad nesedesim spokos kadu laicinu :p maiji :D vini atstiepa karotes un nepaspeja sarakstit kalaendaru lidz galam :D...   Ceru ka jus izlasijat :)

0 0 atbildēt

Ā, pasaules gals, nestrādās playstation emotion

1 1 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »