local-stats-pixel fb-conv-api

2012 - pasaules gals tomēr notiks?165

861 42

Ceru, ka labi nosvinēji pēdējo jauno gadu, jo nākamais var arī nepienākt :D

861 42 165 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 165

0/2000

Es laikam sapratu, kāds būs pasaules gals! Ka tik ne visu iepriekš uzkaitīto punktu kopums?

2 0 atbildēt

zini ko pietiek ar tiem pasaules galiem kalendārs beigsies un nejau būs pasaules gals bet beigsies maiju cilts gadadiena.kuršs piekrīt kad pasaules gals nebūs rakstiet komentos

2 0 atbildēt

Raksts, tā teikt, augstā līmenī. Par atomkariem jau bērnībā ('70., '80-ie) dzirdēju runājam, ka atomieroči pietiktu lai visu dzīvo uz Zemes iznīcinatu vairākas reizes. Īsti neatceros kas teica ~ tā: "Es nezinu ar ko karos 3. Pasaules karā, bet ceturtajā karos ar rungām un akmeņiem".

2 0 atbildēt

Tāds gals, kā mēs iedomājamies patiešām nebūs.Nekas, ko autors uzskaitījis. Es personīgi ticu, ka būs jauns sākums, ne gals.Protams mirs cilvēki, varbūt pat es, bet tas viss būs uz labu! Cheers!

2 0 atbildēt

Par saules uzliesmojumu lasīju pagāšgad Ilustrētājā. Šogad vajadzētu būt tā, ka visa elektronika pasaulē atslēdzas. Iedomājieties kāds haoss būs, un tajā tiešām nebūs nekādas kārtības. Cilvēki zags, nogalinās, čigāni līksmos utt.

4 2 atbildēt

Sviests sitais viss

3 2 atbildēt
Kā par šo rakstu var ielikt -? Neapdomīgie cilvēki. Tie noteikti bija tie,kas negrib neticēt tam,kas šeit rakstīts.
1 0 atbildēt

Pasaules gals, teorētiski varetu iestaties jau šodien, vai rīt, jo ir tik daudz iemesli, kā tas var notikt, ka pat neviens to nebūtu paredzējis!

1 0 atbildēt

Nebūs nekāda pasaules gala. Es vnk svinēšu savu dz. d.

1 0 atbildēt

stulbie leeticiigie -.-

1 0 atbildēt

Cik iedvesmojošs raksts uz naksniņu :)

Bet vispār man vienmēr rēka nāk par to, ka pasaules gals tiek atlikts. It kā tā būtu tāda lietiņa ko var atlikt vai neatlikt :D

1 0 atbildēt

BULL SHIT! Vienīgais ticamākais ir karš. Bet tas nebūs uzreiz atomkarš. Stulbie dzīvnieki! Visiem interesē ieņemt citu valsti.. lai attīstītos un pārņemtu nolādēto pasauli, nevis to iznīcinātu un pārvērst radioaktīvā bumbā. 

2 1 atbildēt

Jūtu ka visu gadu būs šādi raksti emotion

1 0 atbildēt

+

1 0 atbildēt

viss jau balstas tik uz teorijām un uz faktiem. ja ari veic smalkus apreiķinus tikunta var kļudities. es domaju kad tas vnk ir sviests.

2 1 atbildēt

Ciplanietiešu iebrukums...Jaa,bļēe atvilksies un uzspridzinās visu pasauli...emotion

1 0 atbildēt

Nu ja kodolkara gadījums sāksies visi jau neaizies pa pieskari ;DD

 

Vnk visi salīdīs pazemes bunkuros kā fallout un pēc 200 gadiem izlīdīs :DD

1 0 atbildēt

es ticeju ka tas nepienaks, bet nu tu mani parbiedeji

0 0 atbildēt

Vienīgais dēļ kā varam mēs vissi ciest , tas ir Karš , kā jau krīze , un sāks , iekarot citas valstis priekš resursiem n shit. Karoče dzīvosim redzēsim ;]

0 0 atbildēt

Paga :D bet tad jau tik pat labi katru gadu varētu būt pasaules gals, jo kalendārs taču beidzas :D c'mon cilvēki :D Kad beidzas kalendārs, tad sākas tas pats no sākuma(vienalga cik ilgam laika posmam viņš būtu bijis domāts)..pagaidām vēl esmu dzīva :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »