local-stats-pixel fb-conv-api

Puisis paradija sievietei kas vina ir.......46

824 11

dala patiesibas jau ir ...



824 11 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Atļaušos piebilst, ka ne tikai meitenes ir tādas, bet puiši arī. Tik pat labi tur varēja būt arī "zilās" apkaklītes meitene un "baltās" apkaklītes puisis. Un šeit nav runa tikai par naudu, bet arī kopīgām interesēm un dzīves uzskatiem. Nenoliedzami ir vajadzīgi dažādi cilvēki. Vajag gan kādu, kas mazgā grības, remontē, gan tādu, kas vada uzņēmumu, strādā IT jomā u.tml. Bet nenoliedzami, ka vieniem un otriem uzskati būs dažādi gan atteksmē par dzīvi, politiku, kultūru u.t.t. Protams, ne vienmēr, bet bieži gan.  Turklāt, kā kāds jau komentāros minēja, ka cilvēki pamatā tiekas un komunicē ar sava slāņa pārstāvjiem. Un tieši iepriekšminēto faktoru dēļ. 

1 0 atbildēt

Labs....emotion

1 0 atbildēt

Es atļaušos nepiekrist  Jūsu viedoklim. Ļoti svarīgi kā tu sevi parādi sievietes priekšā, kā tu pret viņu izturies. Sievietes mīl, ka  viņām izrāda uzmanību, tā teikt aplido.

0 0 atbildēt

Kas tad vina ir? emotion Es vienk;arši nesapratu. 

0 0 atbildēt
Nu ok, ir daudz apreikinatajas... Bet sieviete izvēloties vīrieti tomēr skatās, kādos apstakļos viņai būs jadzivo un kāds būs vinas ģimenes stavoklis...
0 0 atbildēt

Un ko tas par džeku izsaka..?

Ja, piemēram, bomzis gribētu ar to cacu iepazīties, tad viņai vispirms viņš būtu jāiepazīst, jo ja atšuj, tad ir aprēķinātāja?

1 1 atbildēt

Been there, done that! :D

0 0 atbildēt

ka tad vina vinu atšuva beigās?emotion

1 1 atbildēt

Nu gan jūs te cepaties. Patiesībā jau nav tā, ka cilvēki novērtē (vismaz tāda sieviete, kas pati ir labi situēta) nevis to naudu, bet gan cilvēku - ja ir bagāts, tātad visticamāk gudrs, veiksmīgs, nepiekāpīgs. Tieši tas ir galvenais, kas piesaista. Nevis kkāds čalis, kas nav bijis spējīgs izsisties un tagad skrūvē dīvānus. (btw - šis ir džeka viedoklis!)

5 16 atbildēt