local-stats-pixel fb-conv-api

Anonymous Ziņa Latvijai!104

883 63

Tev jābūt gatavam rīkoties! Padod šo ziņu tālāk - pastāsti draugiem, paziņām. Pie katras izdevības, esi gatavs rīkoties!

Dārgais latvieti. Cik labi tu šobrīd jūties Latvijā?

Ērtāk ir klusēt, mierīgāk ir neteikt neko un palikt pasīvam, neriskējot iziet no savas komforta zonas. Latvieti, kur ir tava pašcieņa? Rīkojies, ja vēlies ko labot!

Rīgas kinostudija ir daļa Latvijas. Un Latvija ir daļa no katra latvieša. Ja pieļausim Rīgas Kinostudijas bojāeju, ies bojā daļa mūsu nākotnes.

Nekas vēl nav beidzies, latvieti. Tikai mums ir jāzina, ka tu šeit esi, ka tu esi pelnījis staigāt pa vienu zemi, kur asinis lēja simtiem tautiešu, lai tikai atbrīvotu valsti no sveši runājošiem. Mēs tev prasām šo ziņu padot tālāk - un rīkoties lai novērstu ļauno kas apdraud Latviju!

Cīnieties par LATVIJAS nākotni!



883 63 104 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 104

0/2000

Tēvzeme jau sen ir izpārdota un Latvija tikai officiāli pēc nosaukuma tikai ir Latvija

0 1 atbildēt

Ja tā uztraucies par latvijas vērtībām, tad varēji arī cienīt Latvijas karogu un ielikt video beigās Latvijas karogu nevis Austrijas karogu ar latvijas karoga proporcijām!

Ciest nevaru, ka Latvijas karogu visu laiku kropļo un izmanto nepareizās krāsas!!!

 
0 1 atbildēt
Nolapitie narkomani. Fuck. Kam sis teatris vajadzigs?
0 1 atbildēt

Fuck The Anonymous

0 1 atbildēt

Ir daudz nopietnākas lietas par ko uztraukties...

Piemēram tik ļoti trakā skriešana pēc eiro kas pēc būtības ir Latviešu kā nacijas kaps. visa šitā figņ Piketi par algām, par pencijām par vienādiem platību maksājumiem ir tikai un vienigi uzmanības novērsšana no tā, ka Latvija tiek iznīcinātā kā suverēna un brīva valsts... Padomājiet par šo??

Tiek nozagta Brīvība mūsu tautai, lai tikai apmierinātu pāris mūsu līderu patmīlību un pāris resniem rukšiem lai būtu kur nobīdīt savus surogātu paiku un pārējos mēslus

1 2 atbildēt

uzķērāties????

0 1 atbildēt

Starpcitu, šodien 5. novembris. Hmmm... malacis, malacis... apķērīgs...

0 1 atbildēt

Viss ir Smird'ig'a direktora Horsta nopelns, nozaga kred'itu, negrib'eja un nej'edza neko no kino, visu tikai nozagt un p'ardot. bet kred'iti ir j'aatdod!

0 1 atbildēt

наконец то проснулись

0 1 atbildēt

Jā, kopš kura laika Datorhakeru grupējumam interesē, kas notiks Latvijā?Protams, ka tas nav īsts, čalis gnjau grib izrādīties ar masku, jo DATORHAKERIEM nav nekādas darīšanas ar LATVIJAS VĒSTURI.

1 3 atbildēt

Latvieti, pirmais, ko izdari, kļūsti oriģināls, nevis kopē anonymous! Tad varbūt arī būs jēga to Rīgas kinostudiju atstāt uz zemes virmas. Latvieši ir vergi, kas nekad nespēs pacelt galvas, tikai kunkstēs!

1 3 atbildēt

minus par kopesanu !!!! tas nau anonymous !!!! 100% 

1 4 atbildēt
es izgaju ielaas... helovinu vakaraa.
0 3 atbildēt
Jega? Kads te ir sakars ar We Are Anonymus? Vini cinas par visadam citam lietam nevis siem sudiem. Tuksa dirsana nekas vairak. Taa kinostudija nekur nepaliks :D
0 5 atbildēt

cik aizkustinoši , tulīt sākšu raudāt ;( emotion

3 8 atbildēt

Es biju rakstu ielicis par krievu varu Latvijā!Saņēmu vēl pa ādu no savējiem tautiešiem.roka spilnīgi nolaižas.

5 10 atbildēt

nospļauties uz kīnostudiju emotion

1 9 atbildēt

Pajāt Latviju

0 14 atbildēt

viss ir ok, tikai kādēļ tu uzdodies par anonymous ja pat nejēdz neko no datoriem un kur nu vēl kautko uzhackot :D:D

14 33 atbildēt
« 1  2  3 »