local-stats-pixel fb-conv-api

TOP 10 lietas, kuras strādā vēl pat šodien...29

851 1

Tā kā sen jau neesmu licis rakstu, nolēmu uztaisīt vienu /cerams jums interesantu/ rakstiņu par priekšmetiem kuri vēl joprojām darbojas un par ēkām, kuras vēl joprojām nav aizklappētas :))

Patīīkamu lasīīšanu!!! emotion

851 1 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

kur ir pasaules vecākā universitāte?

0 0 atbildēt

Un ja pazudis elektriba, un spuldzite bus izslegta

0 0 atbildēt

Fakti interesanti, taču...

 

Iespējams, ka vecākais strādājošais dators (ja par tādu uzskatām arī analogās skaitļojamās mašīnas) atrodams Rīgas Industriālajā politehnikumā (Tpū!!! Nu jau sen kā Rīgas Valsts tehnikumā - analogā skaitļojamā mašīna MN7, kas ražota 1957. gadā!). Protams, ja par datoru dēvējam tikai "gudros verķus", kam nevajag vajadzīgo formulu sarēķināšanai saspraust vadiņus vajadzīgajās ligzdās, tad minētais varētu būt tas senākais...

   

Bet vēl kas... APCIRST ROKAS ŠĀ RAKSTA AUTORAM, KURAM NAV NE MAZĀKĀS SAJĒGAS PAR PAREIZRAKSTĪBU UN GRAMATIKU - LAI NEĶERAS PIE RAKSTU DRIĶĒŠANAS!!!

 

 

 

JĀKAUNAS PAR PAMATSKOLAS KURSA NEZINĀŠANU! Vismaz mammai būtu pavaicājis, kā kurš vārds rakstāms un kur komati (šausmas - cik to te lieki daudz!!!) liekami!!!

0 0 atbildēt

nav iespējams.

0 0 atbildēt

Paldies! Patiesi interesanti, daudzas lietas nezināju. Par spuldzīti gan - http://www.youtube.com/watch?v=UPoV7Zl2xyU&feature=player_embedded, tuprinājums - http://www.youtube.com/watch?v=kOjXDOeahrQ&feature=player_embedded

0 0 atbildēt

++++++++++

0 2 atbildēt