local-stats-pixel fb-conv-api

Noslēpumainā planēta MARSS44

376 1

Marss ir viena no pirmajām cilvēka atklātajām planētām. Bet cik daudz mēs to esam izpētījuši? Cik daudz zinām? Un cik tomēr palicis nenoskaidrots....

376 1 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Vēl! Taisi rakstus arī par citām planētām un kosmosu. Super.

13 0 atbildēt

Būtu labs, ja piedzīvotu to dienu, kad Marsā ietrieksies tas pavadonis, noteikti neatkārtojami izskatītos

5 0 atbildēt

Uz Marsa ir vieni no mežonīgākajiem laika apstākļiem Saules sistēmā - tad papēti citas planētas un sapratīsi, ka ir pavisam pretēji.. emotion

4 0 atbildēt

 

ūdens uz marsa ir diezgan lielos daudzumos polos, tik zem putekļu kārtas, uz virsmas nevar pastāvēt tādēļ, ka viņu aizrauj prom saules vējš, kas uz virsmu nonāk tik tād''el, ka marsam nav  pilnīga magnētiskā lauka,  kas viņu pasargātu no saules vēja, līdz ar ūdeni no marsa ar saules vēju tiek aizrauta prom arī atmosfēra.. īstenībā, ja izdotos atjaunot magnētisko lauku, tad marss varētu būt apdzīvojams! :)

4 0 atbildēt

labs raksts , ta turet :)

4 0 atbildēt

Varēji ielikt sakarīgākas mērvienības, vnk grūti saprast tajās jūdzēs... Bet tā nice, patīk kosmoss, tas ļoti vilina, jo ir neizzināts :) Un, jā, varētu vēl par Saturnu, lūdzu? :D

3 0 atbildēt

Nebiju domājis, ka būs tik interesanti palasīt :)

Feini, nedzirdēti fakti! PALDIES! :)

3 0 atbildēt

Ā, jā, un par tām skulptūrām, domāju, ka tā ir kārtējā cilvēka iegriba. Cilvēkiem ir raksturīgi redzēt to, ko viņi vēlās, nevis to, kas patiesībā ir, tādēļ domāju, ka tur nav seno marsiešu civilizāciju paliekas, bet gan vienkārši kaut kādi veidojumi.

2 0 atbildēt

interesants raksts emotion +

1 0 atbildēt

labais..emotion

1 0 atbildēt

Intresanti +

1 0 atbildēt

Atvainojos kosmosa ekspertiem par nepilnībām, es šos faktus tulkoju un ilustrēju, neko no pirksta neizzīdu.

1 0 atbildēt

Marss ir viena no vismazāk apdzīvojamajām planētām - WTF ??? marss ir zemei līdzīgākā zināmā planēta un uz tās tīri teorētiski var mēģināt dzīvot. jāatrisina tikai ūdens un skābekļa problēma.

1 0 atbildēt

NiCE :)) +

1 0 atbildēt

Kurš gan vareja tur ietaisit skulpturu tik milzigu?

1 0 atbildēt

Nesen pa TV dzirdēju, ka tieši Marss ir apdzīvojamakā planēta un ka zinātnieki jau domā pēc kādiem 20 gadiem sutīt uz turienu brīvprātīgus cilvēkus ar vienvirzina biļeti , kuri itka varētu tur dzīvot.. jāizdomā tik veids kā ražot pārtiku un enerģiju. P.S Man kaut kas ar Mozzillu čakarējas, tāpēc visu raksta slīprakstā.

1 0 atbildēt

mm.. patīk raksti par kosmosu.. un ar bildītēm, nevis vnk iepeistots referāts :D

1 0 atbildēt

Uhh... cik ir viena jūdze? varēji uz km pārmainīt, lai vismaz ir saprotamāk man, latviešu cilvēkam. Bet par rakstu trekns pluss ;)

0 0 atbildēt

Vēl!!! emotion

0 0 atbildēt

man pēc šitā bail palika

0 0 atbildēt