local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv Oligarhi135

567 106

Tātad - mēs visi (vai vismaz lielākā daļa) zin, kas ir oligarhi. Visi tak esam dzirdējuši (vismaz pieļauju).
Valdībā ir oligarhi un kā izrādās, spokos arī!

Runa ir tieši par rakstu " http://www.spoki.lv/video/Beidzot-vini-satikas/380584 "

Pats pats labākais, ka daži cilvēki ir dauņi.
Es tikai pasaku, ka uzskatu, ka meitene pārāk skaista priekš viņa, bet galu galā tomēr novēlu jaunajiem laimi un man par to sabāž 14 mīnusus?

Es sāku domāt, ka mīnusus cilvēki liek paši nesaprotot, par ko viņi liek.
kādēļ - nu kādēļ spokos ir tik "mazi" aprobežoti cilvēciņi kuri bāž tos mīnusus nesaprotot pat komentāra nozīmi?

Kādēļ uzbliezu rakstu?

Tādēļ, ka katram ir bijis kkas tāds. Tu neko ļaunu nedomā ar komentāru - še tev. Mīnuss vai mīnusu kalni.

Kas attiecas uz mani - es spēju pieņemt kritiku, BET tikai tad, ja tā ir Pamatota!

Esmu redzejusi DAUDZ normālus lietotāju komentārus, bet kādam tas nav paticis un ne par ko viņš nopelna mīnusu, kgan pateicis neko tādu jau viņš nebija.

UN es nevaru par to necepties.

Es nezinu kam vēl ir jānotiek, lai cilvēki atvērtu savas mazās acis un vismaz Piedomātu pie tā, ko viņi dara.

Es atbalstu, ka pa komentāriem un rakstiem [arī šim rakstam] liek mīnusus - bet jābūt vismaz Loģikai tajā, kādēļ tu liec mīnusu.
[par šo rakstu es saprotu, būs daudz mīnusi], taču par normāliem komentāriem?
ej nu saproti... (:

567 106 135 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 135

0/2000

man atkal loti besi ara cilveki kuri baigi uztraucas ka vinam minusi salikti! :D sitaa cepummanija ir nesaprotama.

btw neredzu minusu liksanai nekadu sakaru ar oligarhiem, bet tas taa! ;)

3 0 atbildēt

Vai nav vienalga par tiem plusiem un mīnusiņiem? Galu galā komentāri ir domāti sava viedokļa izteikšanai nevis tikai plusiņu pelnīšanai un zirgagalvas saņemšanai....

3 0 atbildēt

Meitenīt pierodi :) Tāda ir spoki publika un man liekas ka tu neesi padalījusies ar komentu kādā rakstā par,ap vai tuvu vārdam krievija un tam kas ir saistits ar to, tur ir vnk automātiskie licēji so ko es ar to gribēju pateikt, ir mums te mazi knarini kas nespēj advekāti aizstāvēt savu viedokli bet sajūtas labāk un varenāk ieliekot - :)

Tādēļ necepies un ļau lai tak papriecājas tie parazītiņi emotion

3 0 atbildēt

Vai tiešām + un - ir galvenais šajā lapā. Tas jo vairak cepumi,neparāda ka tu esi krutāks(nu vismaz dzīvē)

Manuprāt,šeit vispār visa šī sistēma ir sabojāta,jo tagad daudzi cep augšā rakstus tikai cēļ cepumiem,un vairs jau nevienam nav noslēpums,ka lielākā daļa rakstu ir sūdi un tas tikai tāpēc,ka dzenas pēc cepumiem :(

Spoki pāriet uz kvantiāti,ne kvalitāti.

3 0 atbildēt

Nu taču neraudi, kam vispār tie plusi un mīnusi rausta? Vienkārši nepievērs viņiem uzmanību un dzīvo mierīgi tālāk, nafig Tev savi nervi būtu jāčakarē dēļ pāris ākstiem?? XD

3 0 atbildēt
epg avatarsepg

kā te iederas apzīmējums oligarhi?

3 0 atbildēt

are you serious? Tu uztasisiji rakstu par to, ka tev ielika minusu, kad tu pateici, ka meitene ir parak smuka? Bitch please

3 0 atbildēt

SERIOUS BUSINESS! Raudāsi par to, ka komentāram mīnusu ieliek? Get over it. Izej svaigā gaisā.

2 0 atbildēt

Ir cilvēki, kuri uzskata, ka tikai viņu rakstiem būtu jāliek plusi, un domā, ja es viņam ielikšu mīnusu, tad mans raksts būs labāks. -Nesaku ka tā ir ar visiem, bet zinu dažus, kuriem tā ir.

Citi domā, pats esmu ģēnijs, visi mani orģinālraksti utt.. Un par citiem domā, ko tad viņi no citām adresēm paņem rakstu un ieliek spokos, saliekot to zem bildītēm, lai arī pats nemaz nezin, kā cits nopūlējies pārtulkot un visu uzrakstīt, bet saņem mīnusu. 

Un citi vienkārši ir egoisti vai cilvēki, kas domā par sevi, bet varu piekrist, ka noteikti 70% spoki ir normāli un tas mani tikai priecē! :)

+ Par rakstu, jo ir par ko padiskutēt un citi, kas pieraduši likt tikai mīnusus, var apdomāties! Lai arī autors, par katru mīnusu var padomāt, ko uzlabot un būs arvien labāki raksti. Mīnusi var būt par visdažādākajām lietām un visi jau nēsam vienādi... ;)

2 0 atbildēt

šausmas... tak cik cilvēku tik viedokļu, ko tur cepties?

2 0 atbildēt

mīlestība jau rodas dēļ iekšējā, nevis ārišķā skaistuma, vispār. ;) bet, nu jā, dažreiz mīnusus liek pilnīgi nepamatoti, bet tas jau pārsvarā atikarīgs no tā, kā cilvēks kā tāds uztver komentu. tas parasti nav nekas personīgs.

2 0 atbildēt

Mūsdienu sabiedrībai ir sabojāta vērtību sistēma emotion

2 0 atbildēt

Tāda sajūta ka te kāds apvainojās dažu mīnusu dēl emotion

2 0 atbildēt

meitene pārāk skaista priekš puiša , nu wtf? ja jau viņiem ir attiecības,tad jau viņi mīl viens otru. kāda citiem tur daļa?

2 0 atbildēt

un tikai dēļ tā veidot rakstu? o.O wuuuut?! :D kam gribu tam lieku mīnusu, moš ieliekot mīnusu normalam komentāram man ir pavisam cits viedoklis un uzskats....

2 0 atbildēt

ADMINI tāpat kā citi lietotāji var novērtēt komentāru ar mīnusu vai plusu, nevis "aizklāt" komentāru ar to tekstiņu. komentārs aizklājas automātiski, ja tam ir daudz mīnusu, tam automātiski uzmetas virsū tā zīme, neatkarīgi no tā, vai ADMINAM tas patīk vai nē.

2 0 atbildēt

Emmm... nesapratu priekškam te virsrakstā ir oligarhi, oligarhi ir ļoti bagāti cilvēki, pričom???

2 0 atbildēt

Mīnusu liek arī, ja vnk nepiekrīt tavam komentāram. Man arī kaitina, kad man sabliež mīnusus, un tad tu domā:"kādā sakarā! Vai tie, kas man ielika mīnusus, vispār saprot, kas par lietu", bet arī es personīgi netaisos izskaidrot katru mīnusu, ko es kādam ielieku.

2 0 atbildēt

1. Lūdzu paņem vārdnīcu, ieej wikipedia.org, pameklē internetā, ko nozīmē vārds "oligarhs".

2. Šis ir internets. Te ļoti liela daļa cilvēku uzvedas stulbāk nekā reālajā dzīvē - samierinies ar to. Nav jau tā, ka pie katra mīnusa tam cilvēkam ar ķieģeli iezveļ pa seju.

2 0 atbildēt

vnk seezhu un iereecu par shito, meitene seezh spokos un bliezh rakstus terejot laiku, nu ko var raudaat, nu ielika tev minusu un ko tagad? manupraat tu esi aprobezhota domajot par shitadiem sikumiem un rakstot rakstuis, tas ir PPC :DDDDDDDDDD

3 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »