local-stats-pixel fb-conv-api

Zatlers rosina atlaist Saeimu!!!399

2100 24

28. maijā plkst. 21:11 Latvijas valsts prezidents Valdis Zatlers izdeva LR prezidenta rīkojumu Nr.2 par ierosinātu Saeimas atlaišanu!

Satversmes 48.pants paredz, ka prezidentam ir tiesības ierosināt Saeimas atlaišanu, un tā attiecībā uz prezidenta tiesībām neparedz termiņa ierobežojumus. Ja prezidents ierosina Saeimas atlaišanu, ir jāizsludina referendums. Ja tajā vairāk nekā puse balsotāju izsakās par parlamenta atlaišanu, Saeima uzskatāma par atlaistu un jāizsludina jaunas vēlēšanas, kurām jānotiek ne vēlāk kā divus mēnešus pēc Saeimas atlaišanas.

Pašlaik pie Rīgas pils pulcējas cilvēki, lai paustu atbalstu Valsts prezidentam Valdim Zatleram, kurš šovakar paziņoja, par Saeimas atlaišanu

Nu 100 gudrās galvas, lai Jums jauka svētdiena...



2100 24 399 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 399

0/2000

100 mīnusi no katra deputāta

7 1 atbildēt

Bāc tik daudz plusinu, es jau ,ka sito pa tv dzirdeju domajulikt rakstu ieksa pa sito :D:D:D:D Bāc mamma iztrauceja :D:D šitie plusiņi butu bijusi mani :( :D Nu neko ieliksu es ar plusinu ,jo esmu PAR POAR PAR.... Gods un slava Zatleram....

6 0 atbildēt

Nu ko Zatlera politiskā karjera ir cauri :D Vares ātrajos tagad strādāt :D

Bet MALACIS.

6 0 atbildēt

Jātaisa anti politiskās kampaņas revolūcija! GRAFFITI,STENCIL AND AD DESTROYING! >:)

6 0 atbildēt

man lkm jāiet gulēt, jo draugos skatījos ieteiktās adreseses un Zatlers rosina atlaist saeimu vietā izlasīju spoki rosina atlaist saeimu :D

6 0 atbildēt

man tāds jautājums: ko tas mainīs?

pat ja atlaidīs saimu, vietā, visticamāk, nāks tie paši vecie purni vai arī jauni mantrauši.

protams, cerēsim uz to pozitīvāko, ka būs labāk.

6 0 atbildēt

Šī saeima negrib otru reizi Zatleru par Prezidentu.tāpēc Zatleram jameklē jauna saeima 

6 0 atbildēt

Un ko tad, Saskņas Centru pēc tam ievēlēs? Baigi tas ir vajadzīgs??

6 0 atbildēt

Jāsaka, ka Zatlera vadīšanas laikā pirmais labais lēmums

5 0 atbildēt

SC berzē ķepas.

5 0 atbildēt

vienkārši Zatleram pieleca, ka viņa reitingi ir pārāk zemi, un viņam ir jāsāk kaut kas darīt, savādāk viņu noteikti nepārvēlētu. Tāpēc arī viss šis apvērsums. Tikai un vienīgi to impress people.

5 0 atbildēt

nu viss sākās emotion

5 0 atbildēt

Īstenība Zatlers visu izdarija pareizi. Saka vinu pisinat ar pārvēlēšanu, šis sajuta ka nav labi, skaidrs ka vins nepatika ne Oligarhiem ne Saeimai, ar to ka visur jaucās, plus Šlesera neizdošana Knab kratīšanai un Judina izčakarēšana, šos lēmumus pieņ*t saeima naturāli pierādīja ka viņus rulē paris biezie onkuļi.  Zatlers vis ļoti pareizi izspēlēja lieliska šaha partija.

MALACIS!

A jusm cienijamie varu teik, domajiet par ko Balsosiet, jo pūdelēt otreiz mēs atļauties nevarma ....

5 0 atbildēt

Bļāviens, pirmo reizi visā savā spoku vēsturē tik daudziem komentāriem esmu salicis +  emotion

5 0 atbildēt

Kas tie par muļķiem,kuri domā,ka Zatlers to dara sevis dēļ? Zatlers tiek atlaists 100% vienalga, šis lēmums to vēl pastiprina, jo par viņa palikšanu amatā lems SAEIMA, kur tgd reāli jau 100% ir atlaista! :D Cilveki kaut mazākajai loģikai ir jābūt :) Zatlers malacis, Ščerbatihs nagus grauzīs nejēga tāds.

5 0 atbildēt

Laikam visi tie kuri liel mīnusus šim rakstam ir no saeimas.

6 1 atbildēt

Latvieši rullē. 

5 0 atbildēt
epg avatarsepg

tālākais process:

 

48. Valsts Prezidentam ir tiesība ierosināt Saeimas atlaišanu. Pēc tam izdarāma tautas nobalsošana. Ja tautas nobalsošanā vairāk nekā puse balsotāju izsakās par Saeimas atlaišanu, tad Saeima uzskatāma par atlaistu un izsludināmas jaunas vēlēšanas, kurām jānotiek ne vēlāk kā divus mēnešus pēc Saeimas atlaišanas.  

 

49. Ja Saeima ir atlaista vai atsaukta, tad Saeimas locekļu pilnvaras tomēr paliek spēkā līdz jaunievēlējamās Saeimas sanākšanai, bet līdzšinējā Saeima var sanākt uz sēdēm tikai tad, ja Valsts Prezidents to sasauc. Šādām Saeimas sēdēm dienas kārtību noteic Valsts Prezidents. Ne agrāk kā vienu mēnesi un ne vēlāk kā divus mēnešus pēc Saeimas atsaukšanas jānotiek jaunām vēlēšanām.

 

  50. Ja tautas nobalsošanā vairāk nekā puse no nodotām balsīm izsakās pret Saeimas atlaišanu, tad Valsts Prezidents uzskatāms par atlaistu un Saeima ievēlē jaunu Valsts Prezidentu uz atlaistā Prezidenta atlikušo pilnvaru laiku.

5 0 atbildēt

Cik komentāros lasu visi tik tagad gaužās "Ievēlēs atpakaļ tos pašus idiotus!" Nekas nemainīšoties! 

Pirmkārt vispār pirmo reizi latvijas valsts pastāvēšanas laikā prezidents izmanto šo iespēju tas jau ir vēsturisks notikums! 

Otrkārt vai tiešām jums nav apnikusi latviešu tautas un jūsu pašu mūžīgā čīkstēšana;"Ko tad es, visi viņi tur stūlbi!" Tagad tautai beidzot ir dota iespēja rīkoties! Vaitad mūsu vidū trūkst tiešām gudri un taisnīgi cilvēki?!

Padomājiet nevis par šodienu bet par turpmāko dzīvi šeit mūsu latvijā! 

Iedomājaties savu bērnu un mazbērnu nākotni šeit latvijā! 

Jo valsti veido tauta nevis simts idioti kas tagad tiek atlaisti! 

Tauta atveriet acis! 

Šis ir tas īstais brīdis lai rīkotos!

5 0 atbildēt

Beidzot mūsu ķirurgs saprata, ka nederīgie orgāni ir jāgriež ārā!

5 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »