local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki ir tukša bedre1125

529 2837

Izveidoju rakstu ar iemesliem, kāpēc lauki un laucinieki ir sliktāki par pilsētu un pilsētniekiem!

1. Laukos nekā nav ko darīt un tur ir garlaicīgi.

2. Lauki smird, ar visiem saviem dzīvniekiem, mājām, ceļiem, zemi - tas viss smird un iebraucot laukos tiešām pārņem panika un nepatīkamas sajūtas, jo lauki ir nolādēta vieta.

3. Laukos nav nekādu izklaižu, nekādas jautrības, nekādu pasākumu, pilnīgs tukšums un nekas nav tie lauki.

4. Lielākā daļa laucinieku ir degradēti, nenormāli, pretīgi cilvēki, kuri neko tālāk par savu lauku sūdu un kartupeļu vagām neredz un tā arī degradējas visu mūžu savos laukos un neko tur nedara un nomirst aiz sava naida un ļaunuma pret pilsētu un pilsētniekiem.

5. Visi normālie cilvēki no laukiem, kurus var nosaukt par cilvēkiem, dzīvo pilsētās, ciena pilsētu un jūtas kā mājās un nav nekādas vēlmes atgriezties laukos, jo tur nekā nav un tur nav ko darīt.

6. Laukos notiek lielākā noziedzība, bērnu laupīšana, izvarošana, jo viss tas lauku ''miers'' ir ļoti vilinošs visiem noziedziniekiem un tur ir ļoti viegli noķert upuri, jo cilvēku maz, aculiecinieku nav un cilvēki ir stulbi un naivi.

7. Laucinieki ir pilsētas un pilsētnieku vergi, kājslauķi, lupatas, kuri nav nekā vērti un pilsētnieki tikai jums var uzspļaut virsū no augšas, no pilsētas, no vērtības.

8. Es esmu pilsētniece, es esmu vērtība, jūs visi laucinieki esat mani kalpi.

9. Lauki mirst nabadzībā, bezdarbā, jo tur izglītības iestādes slēdz ciet, sabiedriskā transporta reisus samazina kuri tā jau ir maz, darba nav, drošības nav, viss nolaists, netīrs, aizaudzis, viss slēgts, neviens neko nedara, jo darba vairāk nav, zemes aizaug, viss ir drūms un nepatīkams un tā vien gribas kaut ātrāk iebrauktu ziedošajā pilsētā un izklaidētos un priecātos, bet laukos tādu iespēju nav.

10. Latvijā pilsētas ir tikai Rīga, Jūrmala, Daugavpils. Pārējais ir ciemati, pagasti, lauki, kas mirst nabadzībā, jo galvenā Latvijas sirds ir Rīga un viss pārējais ir artērijas kuras piegādā Rīgai un Rīdziniekiem asinis - darbaspēku, jo laucinieki ir naivi cilvēki, dzimuši vergi, kuri gatavi kalpot.

11. Pilsētnieki, būsim kopā, es jūs mīlu. Atcerieties, ka lauciniekiem skauž pilsētnieki un pilsēta, jo viņiem ir liels naids pret mums tāpēc, ka nekur tālāk dzīvē nespēj tikt, tas ka ir dzimuši laukos, laucinieki, vietā kura ir bedre, neviens nezina un vienmēr būs laucinieks.

12. Laukos ir negatīva un slikta aura un laukos dzimst 80 % slimu cilvēku, ar atpalicību, garīgām slimībām. Tikai 20 % dzimst šādu pilsētā. Ko tas nozīmē? Saindēta aura, slikta enerģija, nekas vairāk. Un kā var kaut kas tik stulbs patikt?

13. Pilsētā ir viss tuvumā, viss tepat, pilsētā ir viss un darīt var visu, jo viss ir pieejams. Kas laukos? Tukšums, garlaicība, nomāktība. Laucinieki dodas uz pilsētu strādāt, jo laukos darba nav. Paliek veci cilvēki pārsvarā, jo jaunajiem kuri ir normāli tur darīt tiešām nav ko un dodas labākas dzīves meklējumos. Laukos var tikai nodzerties.

14. Domājat, pirms salīdziniet kaut ko, jo Rīgā ir 750.000 un vairāk cilvēku un cik jūsu miestos? Rīga ir tīra pilsēta, tīrāka par jūsu laukiem, tikai vajag iziet iziet ārpus Centrālās tualetes robežām. Rīgā ir meži, pļavas, svaigs gaiss. Viss ir.

Un tad padomājiet, vai tiešām ir vērts slavēt sūdu? Tu lauciniek, ja tu esi pret pilsētu kas tevi uztur, esi pret pilsētas dzīvi, pilsētniekiem, tad tu esi sūds bez nākotnes kurš sapūs savos laukos neko dzīvē neredzējis, kā tikai sēdēt zirga mēslos.

Dzīvē viss mainās un protams, ka laukos jau labāk nekas nebūs, jo tur nav ko darīt. Viss notiek tagad Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī un to robežās. Tālāk viss lielā ātrumā izmirst, jo bedre paliek aizvien lielāka un tie ir jūsu slavētie lauki un jūsu tukšā galva.

/marijazakis/

529 2837 1125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1125

0/2000

kādam vajadzētu tev iesist ar pannu pa tavu tukšo nekam nederīgo galvu!!tu esi tik pat tukšs cilvēks kā grupa musiq!!

bāāāc tu esi debīla!!

16 0 atbildēt

 Škiet, ka kādai ir izaudzis krāniņš, kas dikti spiež, savukārt no rītiem ir slikta strūkla. Nu un, ka laukos ir sūdi, kas brīžiem smird. Visu laiku viņi nesmird, ja nezināji. No kurienes rodas tas piens ko izdzer katru rītu? No SŪDAINĀS govs. Tās, kura katru dienu nokārtojas uz pļavas. Runājot par procentiem, patiesībā ar tiem procentiem ir otrādi, jo pilsētas gadījumi vienkārši nonāk miskastē vai daugavā, bet lauku variantā tie izdzīvo un ir kautkam noderīgi. Ak tur nav kā darīt? Protams, nevar katru dienu tikai izklaidēties. Ir jāstrādā. Kādam tas, protams, ir galaicīgi, bet tur ir ko darīt! Viss ir radies no laukiem, arī tagadējās Rīgas vietā kādreiz bija tikai ar mēsliem pilna pļava.

Šis ir manas paziņas viedoklis.

16 0 atbildēt

Nē Tava galva ir TUKŠA BEDRE

16 0 atbildēt

Es esmu pilsētniece, bet gribētu dzīvot laukos tāpēc liels - tev!emotion

16 0 atbildēt

Marijazaķis zini tu pati esi nožēlojama kroplīga smirdīga kuce. Atverot šo rakstu es jūtu kā pēc tevis smird. Tava nožēlojamā smaka. Jibadrila.

16 1 atbildēt

Pilsētās gaiss ir  daudz piesārņotāks , nekā laukos . Diez kapēc pilsētās retumis uz kokiem aug ķērpji , tāpēc , ka gaiss ir piesārņots. Protams , ka pilsētām arī ir savi plusi (infrastruktūra,pieejamība). Tas jēlais teksts par to ka lauciniekus uztur pilsēta ir pilnīgas muļķības , var redzēt , ka no ekonomikas saproti diezgan maz , kāda ir naudas aprite , kas kam maksā nodokļus , kā to ieņēmumi tiek sadalīti , diezgan patups tev tas teksts . Izskatās , ka nekad neesi bijusi ārpus pilsētas sienām , viss ir ticis nolikts kā uz paplātes smalkā restorānā. Kautgan pats dzīvoju pilsētā apbrīnoju tos , kas 6 no rīta ar plikām kājām brien apdarīt savus darbu rasas tikko klātā laukā.

15 0 atbildēt

ka tev vispar pirksti griežās kko tādu rakstīt...iespejams ka tev puse no gimenes koka ir laukos dzivojosie..tpc izradi saviem senciem cienu! pec bildes spriezot var saprast ka tev tikai interese taisnotajs un kosmetika...tadiem cilvekiem nav vertibas un prata ari

14 0 atbildēt

Tu un vērtība? :D  Nesmīdini cilvēkus....

14 0 atbildēt

Šeit nobārsti kaut ko pret ''marijazakis'' un komentāriem dabū daudz + :D

14 0 atbildēt

Tu esi pilnīgi bez smadzenēm.. man tevis tiešām žēl "skaistule".

Tu esi vertība?? emotion beidz smīdināt cilvēkus, tieši tu esi degradējusies.. neviens cilvēks, kurš dzīvo laukos nav degradējies, vismaz viņi nesēž visu dienu soc.tīklos un neraksta tik tupus tekstus kā tu. Laukos var saprast, kas ir darbs. un tur cilvēkiem nav bail sasmērēt rokas, atšķirībā no tevis. emotion viņi strādā un dara to ar sirdi, jo viņiem tas patīk. ja jau esi tik kruta pilsētniece, tad varbūt vienkārši liec lauku cilvēkiem mieru, jo mums visiem par tevi ir nospļauties.. 

izaudz,aita!!! emotion

14 0 atbildēt

Šim rakstam 42 plusus ir ielikuši centrālās tualetes iemītnieki.

14 0 atbildēt

Galīgi smadzenes izdirsusi  emotion

12 0 atbildēt

vaii...neizlasiju lidz galam... MUSU TUKSA GALVA? kuram te ir tuksa galva:D

12 0 atbildēt

DAUNEED.....

Cista tu prata pista esi.... 

Blonda nelaime ble....emotion

13 1 atbildēt

Skatos, ka te uzradusies baigā RĪDZINIECE!!! Gribētu zināt, kur dzima vai mitinājās Tava vecvecvecmamma, varbūt arī Rīgā, bet viņa noteikti bija kalpone, un brauca uz laukiem, un slaucīja kurpes visiem lauku iedzīvotājiem. Protams nekā tur slikta nav, ka viņa bija kalpone, bet viņa lūdza Dievu, lai nepiedzimtu tāda mazmeita, kura ''apdirš'' lauciniekus, kuri kādreiz viņai maksāja par darbu. Es, Tev ieteiktu aiziet noslīcināties, jo uz zemes nav vietas šādiem izdzimteņiem. Un jā, gaiss laukos nesmird, bet smird Rīgā, un es ceru, ka Tu nosmaksi no tā smirdīgā Rīgas gaisa. Un jā, kad Tu būsi pensijā, Tev noteikti būs maza pensija, vai vispār nebūs tās, un, tad Tev nebūs izvēles, un varēsi doties uz laukiem.

Jā, nožēlojama esi Tu! Mana pilsētā, kura ir Latgalē - pēc tava teiktā lauki - nesmird, bet ja tu šeit parādīsies, te sāks smirdēt, jo ieradīsies MarijaZaķis ar savu sūdu mašīnu. 

12 0 atbildēt

Marijazakis saka, ka lauki smird tāpēc, ka viņa savā mūžā īstus laukus nav redzējusi, jo bērnībā viņa izrādījās tāda ļauna un nekontrolējama sadiste un tāpēc viņas tēvs iebrauca kkādā dir** ellē ratā un izmetu viņu kkādos džungļos, tāpēc viņa uzskata, ka lauki ir slikti. :D

12 0 atbildēt

Vienīgais veids kā es tev kalpotu, būtu ar sišanu pa pieri ar miikstu pimpi, tu smirdīgā aborta atlieka. burkā veidojusies un neesi iemācijusies redzēt tālāk par savu degunu.

12 0 atbildēt

Lauki ir viena liela izklaide! [Vismaz manā vecumā Kamēr gadi vēl neatļauj vadīt automašīnu] Ar čaļiem var paņemt kāda vectēva žiguli un ārdīties , izbaudīt dzīvi!

Kā jau teicu.. Bērnībā iekriti sausajā toletē, ka tagad tāda panika no laukiem?

12 0 atbildēt

kuce

11 0 atbildēt

Tieši no laukiem iet maize, olas, piens, augļi, dārzeņi, var teikt visa pārtika. Šis raksts bija sliktākais, ko esmu lasījis.

P.S. Skaties, ka par šiem vārdiem vēl pati nākotnē dabūsi sūdus mēzt. :D

11 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »