local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc tev nepatīk Bībers?340

1459 264

Džastins Bībers. Daudziem, izdzirdot šos vārdus, jau slikti metas. Daudziem gribas uzrakstīt kādu kreftīgu komentāru. Mana attieksme pret šo 17 gadus jauno dziedātāju ir pilnīgi neitrāla. Viņš man dzīvot netraucē, bet tajā pašā laikā viņš manu dzīvi labāku nepadara. Tieši tāpēc es īpaši neiespringstu ar viņa noniecināšanu vai cildināšu. (Vispār jau, ja mēs tā filozofiski padomājam, tad pozitīvās lietas, ko viņš manai dzīvei dod, ir vairāk kā negatīvās lietas.)

Taču ir viena lieta, ko es nesaprotu. Kāpēc visiem šis jauneklis tā krīt uz nerviem? Jā, man ir atbilde – JO JUMS NOLĀDĒTI SKAUŽ UN GRIBAT IZSKATĪTIES STILĪGI SAVU VIENAUDŽU ACĪS. Tā teikt, bara instinkts.

Šis nebūs raksts, bet es būtu ļoti pateicīgs, ja jūs, lielie Bībera nīdēji (un, pie velna, Bieber nav bebrs), komentāros uzrakstītu, kāpēc jums viņš tik ļoti nepatīk. Ko viņš jums tik sliktu dara? Es ceru, ka jūs saprotat, ka tie komentāri, kuros jūs caur puķītēm aprakstīsiet, ka jums vienkārši skauž, ka viņš, es atvainojos, bet drāž skaistas meitenes un pelna daudz naudas, būs pilnīgi debili. Nu tā, pasakiet man godīgi, kāpēc jums viņš tik ļoti nepatīk.

Uhh, es jau jūtu, kā „satrakojušies tīņi” mani tūlīt sauks par Bībera aizstāvi, zilo un saliks 982134729384 mīnusus emotion

1459 264 340 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 340

0/2000

Par rakstu +!:)

5 2 atbildēt

Man nepatīk viņš un tagad man nepatīc arī tu!!! :D:D:D:D

3 0 atbildēt
nav izgudroti tādi vārdi, kas raksturotu viņu
3 0 atbildēt

Rakstam + ;)

es jau sen kko tādu gribēju uztaisīt, bet man nepietika drosmes... emotion :D

bēt te jau ti + ies uz psihi ;D neesmu nekāda pro, bet šitais teksts riktīgi liek padomāt un ar varu liek ielikt + ;)

4 1 atbildēt

Es arī esmu tīri neitrāls. Reāli, es nesaprotu kā viņu var apskaust, iedomājieties situāciju : JB grib iziet ar draugiem uzspēlēt bumbu vai arī naktī aizlaist uz kādu klubu vai patusēt, bet kas notiek? Sarodas viņa fani un heiteri, pašam JB jāmūk prom, lai nedabūtu pa tāfeli. Reāli, viņam visa dzīve ir sapista, nu jā, ok daudz meitenes un nauda, bet nu, viņam tas neko nedod, jo reāli viņš nekur netiek laists bez miesassargiem.

3 1 atbildēt

man patīk, ka raksts ievietots pie nodaļas - MISTIKA : DDDD

2 0 atbildēt

Piekritīšu raksta autoram, nekad nav traucējusi šī persona(atskaitot īpatņus, kas par viņu raksta) un neviens man neliek klausīties viņa dziesmas ar draudiem vai kautko tamlīdzīgu, tākā nav man iemesla nīst uz šo personu...

3 1 atbildēt

Katram ir sava gaume. kādam patīk māte, kādam meita,  kādam citam kleita. Te nav neko nosodīt, ne pārmests, ir tikai apsveicami, ka kādam tas patīk. Ļoti pareizi uzrakstīji. emotion  emotion 

P.S. Man personīgi viņš nepatīk, bet nekādā gadījumā nenosodu viņa fanus.

2 0 atbildēt

Man riebjas, ka mūsdienās parādās ar vien vairāk 12-14 gadīgu dziedātāju, kuriem nav ne kripatiņas talanta... Bīberam ir balss, Ok... bet bez visiem tiem žīdiem, kas uz viņa rēķina uzpelnījās, līdz ar to padarot arī viņu slavenu un bagātu, viņš būtu absolūta nulle... kā viņš var būt populārāks, par cilvēkiem, kuri visu savu dzīvi pavadīja trenējoties, praktizējot ... piemēram tie paši mūsu smagās mūzikas ''Skyforger''...izpildītāji... viņiem ir talants.. ..tur ir acīm redzams talants, pašu darbs un viņi nav SELLOUT un nelien kurā katrā slimnīcā apci*t slimus bērnus tikai tāpēc, lai kļūtu vēl populārāki un gūtu vēl naudu. Izlutināts kverplis ar labu balsi..(pēc manām domām, pat ne labu balsi)

3 1 atbildēt

tātad...

viņam ir pretīga balss.

Viņš ir slavas saulītē laikam 2 gadus un jau ir uztaisījis filmu par sevi. Maiklam Džeksonam filma tika uztaisīta tikai tad kad viņš nomira.

Viņš ir izlutināts un visādi citādi... stulbs.

6 4 atbildēt

Viņš pašlaik ir zem savu "padoto" spiediena. Viņa cilvēki izlemj kāds būs viņa imidžs, dziesmas viņš neraksta. Pašlaik vienīgais, ko viņš prot ir dziedāt, spēlēt kaut kādus instrumentus un mazliet dejot. Viss pārējais ir mākslīgs.

Es personīgi gaidu, kad cilvēkbērns paaugsies un sāks domāt ar savu galvu, tad arī mūzika būs normāla.

3 1 atbildēt

NOLĀDĒTI SKAUŽ UN GRIBAT IZSKATĪTIES STILĪGI SAVU VIENAUDŽU ACĪS tu joko vai patiesam esi slims es nekad muza nevienam nenoveletu klut par tadu ropli man no vina burtiski paliek slikti tapat ka no daudziem citiem un ari es tiko skatijos vina nodirsanas rakstu vinam vajag arsta palidzibu jo katra koncerta tad lops iegrabjas olas un kaifo uz skatuves

2 0 atbildēt

Mani jau naturāli sāk kaitināt ite nīdēji. Tiešām skaudība un cilvēku trulums spiežas pa visām porām. Bībers nav izlutināts. Tagad varbūt viņam sakāpis nedaudz, bet 90% no Jums - visiem nīdējiem un dir*'ā līdējiem - būtu jau nosprāguši no uzpūtības un narkotiku pārdozēšanas, ja Jūs būtu viņa vietā. Viņu Ašers atrada. Ieraudzīja viņā potenciālu. Un, manuprāt, tas ir ļoti labi. Pat ja viņa dziesmu teksti nav diezko piesaistoši vecākām cilvēku grupām, kuras piesaista, piemēram, klasiskais roks, nenozīmē, ka Bībers ir sadir*is izpratni par mūziku. Ja cilvēks pret mūziku izturēsies kā pret kaislību, tad viņš apskatīs visādus mūzikas stilus, tajā skaitā arī klasisko roku, regeju u.t.t. uz izvēlēsies savu. Tāpēc, attīstieties un nomierinieties. :)

3 1 atbildēt

Es viņu nemaz neienīstu dažas viņa dziesmas ir patiešām labas.

1 0 atbildēt

no talanta  vinjam ne smakas.. un protams ir tas debili, jo citi ciinaas par savu slavu, peeksni viens 17 gadiigs tirlinsh ir zvaigzne!emotion par popularu Biiberu uztaisija vinja sponsori!

Dzivot man vinsh netraucee, ja vien vinju nedzirdu..savu slavu vinsh loterijas biljetee vinneejis!

Un piekritu BomzisLenijs - degradee sabiedribu

1 0 atbildēt

Talantīgs jauns puisis.Un nevajag apcelt, jo reaali padomaajam ko pashi esam sasniegusi.. gan tie kas vina vecumaa, gan vecaaki.. :) kam nepatik tas neklausas un neskataas. Nav obligati jalien visur un jaizsaka savs negativais viedoklis un biezi vien nesakarigais ;)  tie kam patiik.. feini.. vismaz ir kads elks, kaada aizraushanaas :)

1 0 atbildēt

Man viņš riebjas, jo pašos pirmsākumos es domāju, ka dzied meitene "patika" Kad uzzināju, ka tas ir džeks tad padomāju kas es kāds pediņš? Līdz ar to liekas, ka viņš ir gejisks, sieviešu balss dēļ. emotion

1 0 atbildēt

Tagad tā ar ko sāksmim... Uzraksti googlē attēlu meklēšanā bieber un tad beaver pie beaver atradīsi vairāk bībera bildes nekā pie bieber. Visiem viņš besī tapēc ka visas normālās vecenes kuras varētu būt normālas un satusēt ar cilvēkiem viņu klausās dienu un nakti un viņām tagad ir pohuj par ciema, pilsētas, ģerevņas pacaniem viss par ko viņas spēj domāt ir bībers. Man personīgi viņa dziesmas liekas riebīgas bet tagad esmu sācis klausīties never say never jo pirms kāda laika dzirdēju rbekas blekas dziesmu friday un bībera never say never vairs nelikās tik riebīga. Besij viņš man ārā jo pēc viņa pretīgā ģīmja var pateikt ka viņam ir bijis maz uzmanības kad vel dirsis pamperos un viņš tagad sadomājies ka grib visas vecenes sev vispār manā ciematā viņu klausās tikai sīkās padlas un klausās skaļi a man po'huj es uzmetu party rock anthem vel skaļāk un tad viņas bļaustās man piedirsas... tas tā nepatēmu bet vienu vārdu sakot viņš ir pediņš dēļ savas tizlās attieksmes man nospļauties cik viņam nauda gadi vecenes un tā tālāk vienkārši tādu seju varētu mīlēt tikai garīgi slimi cilvēki un viņa paša māte. 

1 0 atbildēt

Atkal uztaisa šitādu raxstu "kpc jums nepatiik..." lai tikai cepumus dabūtu,viņam nemaz neintresā vai kāds viņu apsaukā vai nē.

1 0 atbildēt

Labi, sheit izteiksos godigi-

Sakuma man patika vina dziesmas. Tad es uzzinaju ka citiem vins riebjas un teicu ka ari man vins riebjas lai ieklautots barina. Personigi man pashas dziesmas nepatik, un vardi, bet ritms, vins iekeras galva un valas brizos atkal uzpeld, ka gribas sakt dungot-  beibii, beibii ouuu vai ari iinii miini mainii mo :D

Man loti nepatik dziesma friday, bet man vina vislaik skan galvaa, un man tas jau ir APNICIIS! (rrr)

 

UN man loti nepatik tie Biibera fani, kas saka- 

Aii, vinsh ir tiik smukins

Es vinju miilu!

Es ienistu Selenu Gomezu, vinja nolaupija man puisi!

 

Bet tikpat loti man nepatik tie, kuri vinu tik loti ienist, ka saka-

Tas bebrs ir ge*s un zil*is!

Un dzied

bebrss bebrss bebrss ir stuuuuulbs (muzikas ritma) 

 

Ok savas domas izteicu :D

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »