local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izskatītos Latvijā, ja krievu valoda kļūtu par oficiālo valsts valodu253

2280 100

Kā tad tas izskatītos.

2280 100 253 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 253

0/2000

lūk, 8. ir galīgi nepareizi!!! lai arī visi pārējie nav diži labāki... emotion LATVIJĀ DZĪVOJAM! 

0 0 atbildēt

Lūk, es dažreiz skumstu par to, ka mūsos nav tāda temperamenta, kāds ir spāņiem, portugāļiem, itāļiem, piemēram. Ja kaut kas nepatiks - momentā visi par to dzirdēs, visi zinās, visi dabūs, ko gribēs. Viens vai desmit cilvēki nevarēs neko panākt - jāspēlē VISIEM! Man ir divas istabas biedrenes, kuras runā krieviski. Savā starpā - ok, nav problēmu. Bet mani priecē tas, ka ar mani un otru meiteni viņas sarunājas latviski, jautā vai pareizi šitas un tas vārds uzrakstīts, kā latviski saka tā un šitā. Un mēs labprāt viņām atbildam, pamācam utt.. Maz šādu cilvēku, bet ir.. Tāpēc, viss ir atkarīgs no mums pašiem. :)))

0 0 atbildēt

100% muļķības, paskatamies kā bija PSRS laikos nepilnus 30 gadu atpakaļ pie Gorbačova jeb 50 pie Brežņeva stagnācijas laikā. Krievu valoda dominēja iestāžu sarakstē, bet vietējā pašpārvaldē dominēja vietējā pārsvarā, Izņēmums būtu Daugavpils kur vairums ir krievi. Jau tolaik bija tolerance pret Latviešu valodu. Piemēram Alsungas apkārtnē daudzi krievi tekoši runāja latviski, pārvācoties tuvāk Rīgai arī avrrēja atrast lojālu krievu. Bija naidīgi noskaņoti un tādi tagad ir. Lieta ir citā pavisam. Iet speciāla naida uzkurināšana, zinot krievu mentalitāti. nu pakurnēja 90 gadu sākumā un 90 gadu beigās daudzi krievi tekoši runā jau latviski, bet kādam vajag uzkurināt naidu savstarpēju. Kam tas ir izdevīgi? Nu nejau krieviem..

1 1 atbildēt

Es nesaprotu cilvēkus, kuri raksta "Man bail" vai "Es vairs gulēt no šī nevarēšu!" No vienas puses Latvija ir neatkarīga valsts un tādai viņai jāpaliek. Bet jau tagad no viņas brauc prom milzum cilvēku. Un man personiski tas ne ļoti patīk, bet, lai uzreiz vemtu no pretīguma. Tas gan nē. 

4 4 atbildēt
NEKAD!
0 0 atbildēt
Ir indivīdi, kuri visur jūtas kā mājās..
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Ne. Es ceru neko tadu nepiedzivot
0 0 atbildēt

👌😀😁

0 0 atbildēt

Var redzēt,ka autors vēl iet skolā, dzīvo uz seņču kakla un tālāk par internetu un skolu vairāk neiet!

Sāksi dzīvot savu dzīvi, tad tavas domasmainīsies!

2 3 atbildēt

Debīls raksts, visi šī tipa raksti ir debīla bezjēdzīga naida kurināšana. Nesaku ka vēlos lai otra valsts valoda ir krievu valoda, arī esmu kategoriski pret, bet veidojot šādus rakstus nēesam labāki par viņiem.

0 1 atbildēt

Diezgan sekli

0 1 atbildēt

Un?

2 3 atbildēt

referendumaa balso par krievu valodu,

tapec neeiet un nebalsojat

0 2 atbildēt

Nee, taa nebuutu. Buutu a lieliem burtiem LATVISKI, un apakshaa ar maziem krieviski. Just saying :P

1 3 atbildēt

es uzreiz kadu nogalinatu uz ielas ja kko tadu ieraudzitu..

8 11 atbildēt

Es saku "JA" Krievu valodai!!!

1 4 atbildēt

ta jau sen vajadzeja buut

3 6 atbildēt

Šī raksta autors ir kārtējais-primitīvi domājošais cilvēks. Pilnīg vemt gribas,jo puse no latviesiem ir tiesam tikpat primitivi. Jus tak domajat,ka krievi iekaro Latviju,ka krievu vara naks,atkal iestasies SSSR! (Vot ko es dzirdu ikdienu!)

Aaaa...jus evolucija apgaja ar apli!

emotion

8 12 atbildēt

ja jūs esa tik pret krievu valodu,var uzzināt kāpec,lamajaties tikai ar krievu vardiem ? vai jums nav  latvieš lamju vārdu? Un otra valsts valoda Latvija ir vajadzīga jo Latvija dzīvo 11% krievi, bet ja valsti dzīvo 9% iedzīvotaju cit tautieši tad jaut otrai valsts valodai, piemērs Kanada, tur ir divas valsta valodas.

Otrā valoda nozīmi ka cilvēki varēs runāt darba gan krievu gan latviešu. Un kas jūs visi gudrie sakat ka visiem krieviem jābrauc projam. Kas tad strādas ? jo viss kas Latviju tur uz kājam ir darbs kurs ir saistīts ar krieviju. Tāpec sākuma domājiet ,nevis muļķības uzreiz rakstiet.

Bērnu darz goda vārds

0 5 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »