local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izskatītos Latvijā, ja krievu valoda kļūtu par oficiālo valsts valodu253

2280 100

Kā tad tas izskatītos.

2280 100 253 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 253

0/2000

Lai tak iet dirst, ja grib visur lasīt krieviski, lai brauc uz roģinu, Putlers tak piedāvā dzīvokļus un ko tur vēl ne!!! emotion

8 0 atbildēt
Neesmu pret krievu valodu, kā literāri bagātu valodu, bet Latvijā šai valodai nav oficiālas vietas...bet aizliegt pasaules klasiķus lasīt krievu valodā man neaizliegs neviens!
7 0 atbildēt

Man jau šī tēma ir tā piegriezusies,ka man ir iestājusies liela vienaldzība. Pasaki,vai kas mainīsies,ja jau tagad visur runā krievu valodā, reklāmas TV ir krievu valodā, arī ir redzētas izkārtnes krievu valodā..?

11 4 atbildēt

Izskatās drausmīgi, cerēsim ka to arī nepiedzīvosim.

6 0 atbildēt

pret krievu valodu!emotion

6 0 atbildēt
Nolādētajiem krievu okupantiem degt elles liesmās!!!
6 0 atbildēt

krievu val var būt tikai kā vienīgā oficiālā valoda lv es pat nevar iedomāties kādā veidā latviešu val varētu pastāvēt blakus krievu, mūs tak vnk dzīvus apēstu, ko tik ļoti daudzi vēlētos.

6 0 atbildēt

Lai velns apžēlojas par tām dvēselītēm, kas grib ieviest svešu valodu, kultūras un tik skaistas valodas zemē.

5 0 atbildēt

Un aizmirsat ka himna saks skanet kad bus krievu valoda valsts valoda(BOG HRANI LATVIJU,NAS DARAGUJU RASIJU)             LV valodai but,un himnai sakties (DIEVS SVETI LATVIJU...taka balsosim pret RU valodu

5 0 atbildēt

ja pienemtu krievu val. buutu kaa kijevaa.....

5 0 atbildēt

fuj,nē! krievi var braukt uz savu krievzemi. nav tālu un tur var runāt savā valodā.

5 0 atbildēt

... tas ko šeit krievi dara Latvijā ir gatavā cūciba. Nu velns parāvis KRIEVI? Kauns nav turpināt savu senču tradicijas un okupēt valsti? Jus dauņus kas runa invalīdu valodā pat par īstiem krieviem nevar saukt, jo Krievijā pat cilvēki kaunas par to ko jus Latvija maitas tadi darat!! Sist lidz nepabumam vajag tos kuri  balsos par krievu valodu! Latvijā jums nav vietas,  un ari krievijā jūs neviens negrib.  beidziet te Latvija meklēt kašķi un samierinat ar to ka šeit ir un paliks LATVIJA kur LATVIEŠU valoda vienmēr būs. un to šķibzobaino čali kas šito cūcību sakarā ar rus valodu vajadzētu izraidīt no valsts un atņemt pilsonību. Latviju latviešiem.  :latvija:

5 1 atbildēt

Kāda tur vēl balsošana par vai pret krievu valodu??? Latvijā ir jābūt vienai valsts valodai - latviešu valodai!!! Ja kāds grib runāt krieviski, ķīniski, vai vēl kā savādāk, tad lai runā neviens jau neliedz, bet ne jau tagad sākt ieviest kā otro valsts valodu... :)

4 0 atbildēt

77 mīnusi - 77 krievi kas lasījuši šo rakstu. 

Negribu redzēt šādu Latviju! Latvijā ir jārunā latviski, nevis svešvalodās!

5 1 atbildēt

Pilnīgākās muļķības

7 3 atbildēt

visdebīlākais raksts, ko esmu šogad redzējusi. nopietni. pat ja mēs tikai pieņemam, ka krievu valoda būs otrā valsts valoda, tad VISAM TEKSTAM TĀPAT BŪS JĀBŪT ARĪ LATVIEŠU VALODĀ, JO LATVIEŠU VALODA TĀPAT PALIKS KĀ VALSTS VALODA tikai tā vairs nebūs vienīgā!!!!  tā ka vecīt [vecenīt]- es ieskrienies, vai arī pārdomā savu dzīvi un šī raksta jēdzīgumu- tas ir tikai vēl viens debīls, nekam nevajadzīgs naida kurināšanas paņēmiens!!!

es esmu PRET krievu valodu kā otro valodu, bet PAT ja tie muļķi sabalsos, man tas tāpat NEKO nemainīs- es tāpat runāšu TIKAI latviski, jo neviens mani nepiespiedīs runāt krievu valodā, jo tā būs tikai viena no valsts valodām.

7 3 atbildēt

Es mūžam negribētu latvijā redzēt milzīgu baneri krievu valodā emotion

4 0 atbildēt

bļā tik tizli izskatās viss emotion

5 1 atbildēt

Tādu skatu noteikti negribētu redzēt. Viennozīmīgi PRET.

3 0 atbildēt

man vispar vienalga... jo esu no latgales:D:D:D:D:D:D:D

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »