local-stats-pixel fb-conv-api

Cik īsti pelna spoki.lv?145

1671 51

mhm.. daži varbūt nav aqizdomājušies, daži varbūt par to domā katru mīļu brīdi, bet iedomājies par to noteikti ir katrs- cik tad tāda lapa, kā spoki.lv varētu pelnīt?

nu visiem skaidrs, ka spoki, tik kruti, kā draugi nav bijuši, nav šobrīd, un nekad nebūs, tāpēc tādas summas nekad nepelnīs, spoki pelna krietni mazāk.. bet cik tad tas krietni mazāk varētu būt??

cilvēki, man nekas neskauž, es priecājos, ka mums ir dots tāds saits, kā spoki.lv, paldies jacky, viņš ir smagi strādājis, vairākus gadus, un nuarī viņa darba augļi!

es nelienu cita makā, cenu izrakstus mēs visi varam paskatīties, tas nav nekas aizliegts!

es tikai uzskatāmā veidā parādu summu, kas tiek iegūta no reklāmām! ja vel joprojhām nesaprotiet, tad ejiet d***t! paldies.

tad nu tā, lai visiem skaidrs, es neko neesmu izdomājis- visas cenas par reklāmām var sameklēt pašā apakšā, maziem pelēkiem burtiem rakstīs- reklāma.. tad nu es arī paskatijos, un parēķināju.. tātad---

Reklāma
Reklāma
Reklāma
1671 51 145 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 145

0/2000

neviens jau nesūkstas, un tie, kas to dara, ir paši vainīgi... Kas jums neļāva pirms pāris gadiem pašiem uzcept šādā konceptā mājaslapu, kas tagad ienes milzu naudu ? :O mani tas tikai stimulē nesēdēt un neturēt rokas klēpī, bet gan ķerties pie darba, lai reiz arī man pašam būtu tāpat kā Jacky... iespējams, ar agrāko hobiju plēst naudu! 

PRIEKS, KA IR TĀDI CILVĒKI KĀ JACKY... UN VIŅŠ PELNA TO, KO IR PELNĪJIS... 

4 0 atbildēt

Šodien braucot uz skolu pa radio sk**to bija spēle kā jau, katru rītu "Nepūt pīlītes" uzzvanīja, kāds un atbildēja pareizi uz tādu samērā grūtu jautājumu Radio vadītājs "Un kā tu zināji atbildi" viņš atbild "Nav jau noslēpums spokiem.lv izlasīju" hehe tāds pārsteiguma moments...

3 0 atbildēt

+, viņiem no "divīša" kkāda daļa aiziet. Un, viņi daļu tērē servera uzturēšanā un tādos sviestos, i guess.

3 0 atbildēt

Par cik man AdBlock, nemaz nemaniju, ka te tik daudz reklāmas vietu.. emotion

4 1 atbildēt

darbs ir ieguld'its nopietns, ir par ko sanemt so summu, kas turklat ir loti mainiga. viss ok. galvenais lai spoki.lv turpina stradat!

3 0 atbildēt

patiesībā tā jebkuršs var pelnīt , no sākuma varbūt grūtāk ir , bet ja aiziet un tavs blogs / saits ir populārs tad jau .. :) 

3 0 atbildēt

Nū bet gribētos arī viņu izdevumus lai pareķini, cik 1 normālam programmetajam jamaksaa menesī, cik serveru izmaksās aiziet utt un nemaz tik daudz tur  pāri nepaliek

3 0 atbildēt

Adblock pluuuuuus :D

3 0 atbildēt

es neuzskatu ka tā nav līšana cita makā, šeit ir labs piemērs kā cilvēks (cik saprotu pats Jacky) neatlaidīgi strādājot izveidojis diezgan labu biznesu. un tas ir tikai apsveicami, jo ne visiem pietiktu pacietības vairāku gadu laikā strādā't pie projekta, kas no sāku prasīja vairāk izdevumus nekā ienesa atpakaļ.

3 0 atbildēt

Jāpriecājas ,ka no mums nenoplēš ikmeneša maksu par nika publicēšanu :D

3 0 atbildēt

iemacies tu ari labi pelnit, nevis spokos sedi un okskerejies.

3 0 atbildēt

Iemācies rakstīt. ;)

Otrkārt, adminiem neko nemaksā.

3 0 atbildēt

žēl , ka es lietoju Adblock Plus emotion

3 0 atbildēt

Spoki pieder SIA nerealitate kads tur sakars Jacky ?

Ienakumi jau tiek viniem

7 4 atbildēt

Ad block = 5 minūtes = nekādas reklāmas = tie kas reklamē izmeta naudu par neko :D

3 0 atbildēt

mēs visi kas esam ielikuši kaut vienu rakstu esam palīdzējuši spokiem.lv pelnīt, cilvēks vienkārši zin kā izmantot cilvēkus, kuri tiecas pēc apliecinājuma, medaļām, pirmajam vietām ...

3 0 atbildēt

Nav,ko līst citam makā emotion 

2 0 atbildēt

Skaista summiņa, intresanti cik skaistu meršu viņš var nopirkt gadā? emotion

2 0 atbildēt

vot tas ir ko es velejos uzzinat pats! paldies ka ieliki tadu +

2 0 atbildēt

Lai tas paliek noslēpumā :D

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »