local-stats-pixel fb-conv-api

Ap 2050. gadu Zeme būs pārvērtusies līdz nepazīšanai223

1834 28

emotion

Pieaugot iedzīvotāju skaitam un pārticībai, cīņa par ierobežotajiem resursiem ap 2050.gadu varētu pasauli pārvērst līdz nepazīšanai, vadošajā ASV zinātnes konferencē brīdināja pētnieki.

1834 28 223 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://tvnet.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 223

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

KUr problēma? Uzmetam pāris desmit neitronu bumbas uz āfriku un āziju un problēmas atrisinātas...

5 6 atbildēt

laikam ka nevienam nepielec ka nejau dzimstiibas kontrole ANO ir padomaa. pateiksu mazliet prieksaa. Kaads no jums zin cik cilveeki bija uz zilaas bumbas pirms pasaules 1. un 2. kara. un cik bija peec. Varu garanteet PK3 liidz 2050.

1 2 atbildēt

mazāk jāpisas. tur visa sāls. Vai arī var pisties, bet kuli izšaut vecenei uz pupiem

0 1 atbildēt

Vienīgais veids kā to izdarīt ir uzmest Nuclear bomb uz kkādas Ķīnas vai Labāk Krievijas jo tur neko neražo tpt jēdzīgu tikai nodzērušies lāči tur ir.

0 1 atbildēt

Tas nozīmē, ka būs karš. Karš atrisina ekonomiskās un demogrāfiskās problēmas.

0 1 atbildēt

Plika diršana.

2 4 atbildēt

...Bet man liekas ka vnk velk uz karu...Jo iespejams ka 2015.gada saksies 3.pasaules karš....

0 2 atbildēt

2. punkts ir auzas. Ir nepieciešama resursu pārstrukturizācija. Kā jau 1. punktā raksti, tie netiek efektīvi izmantoti un tas nav vienīgais piemērs. Attīstītajās valstīs joprojām ļoti daudz pārtikas tiek izsviests atkritumos, tas pats notiek pie mums, pie mums arī tonnām derīgu pārtiku regulāri likvidē policijas uzraudzībā. Ir daudzas elementāras lietas, ko var izdarīt: 1. Pāriešana uz veģetāru uzturu valstu un globālā līmenī (var piem., uzlikt milzīgus akcīzes nodokļus gaļai un jūtami palielināt nodokļus tās ražotājiem, tas dos finanses pārējiem pasākumiem). 2. Lauksaimniecības zemju efektīva apsaimniekošana. Piem., pie mums vēl ir ļoti daudz neizmantotas zemes (mums ir 80% aramzemes, salīdzinoši, piem., Somālijā 1-2% aramzeme). Tam nav nepieciešamas pat subsīdijas, vnk uzstādīt to kā valsts mērķi un pielāgot tam pārējo (piem., budžeta vietas tikai ar lauksaimniecību saistītām profesijām ar līgumu, ka nebrauc ārpus valsts). 3. Terraformēšana, kur nepieciešams. Un, ja kaut kam trūkst finanses, tad tās var iegūt vnk pielāgojot nodokļus esošajai situācijai + atsavināt īpašumus visiem, kas pretosies, jo tādu noteikti netrūks. Kā arī, ja dēļ resursu trūkumu sāksies karadarbība, tad nopelnīt var arī ar to (ieroču industrija, algotņi un, ja pašiem jau zeme visur pielāgota situācijā, tad arī jaunu teritoriju iegūšanai karš noder).

Par rakstu mīnuss, jo 2. punktā esošais d*bīlais priekšlikums, kas apdraud kā cilvēci, tā tautu, tev drīzāk var kalpot par agras nāves iemeslu, ja rausies politikā.

1 4 atbildēt

Vaitad šogad nesolija pasaules galu ? Kas tad saražos to tautu,ka tā uztraucās par barību ?

0 3 atbildēt

Muļķības. emotion

0 3 atbildēt

Ai nu ko jūs te uztraucieties par kaut kādu 2050. gadu? :D Tak 2012. gadā sola pasaules galu :D

2 6 atbildēt

Cik var vienu un topašu raxtīt, bet + dabūji:P

2 8 atbildēt

Ģimenes plānošanu pakaļā man.

Bezmaksas prezervatīvu veikalus un viss būs kārtībā.

2 8 atbildēt

sviests..

0 6 atbildēt

Sry, bet pa National Geographic teica ka tagad jau ir tie 9 milijardi! emotion

0 6 atbildēt

Lai naakotnes Es par to domaa.

2 11 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »