local-stats-pixel fb-conv-api

Modele, kurai nav kreisās rokas.72

758 11

Apņēmība, ticība saviem spēkiem un liels iekšējais spēks ir tās īpašības, kuras ļāva Lielbritānijas sievietei Kelly Knox kļūt par veiksmīgu modeli. Viņa jau pdzima bez kreisās rokas un ir pasaules vienīgā supermodele ar vienu roku. Galvenais, ka šī nepilnība netraucēja viņai izcīnīt neskaitāmas godalgas.

Atliek vien noņemt cepuri šīs sievietes priekšā.

758 11 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

Ir jocīgi noraudzīties uz cilvēku, kad viņam kaut kas nav tā kā vajag kā mums kam ir viss kā nākas savās vietās. Un ziniet labi, ka ir tādi cilvēki (tas nenozīmē, ka priecājos, ka viņiem kaut kas nav), jo viņi liek aizdomāties it visiem par to kā būtu tad ja mēs būtu viņu vietā. Tad savā galvā vari domāt, ka tev tas un tas nemaz jau nav tik slikti kā es cenšos to pati vai pats sev iegaumēt.

Un šādus cilvēkus vajadzētu vairāk rādīt arī jaunatnei, neviss rāda perfektus cilvēkus kas pielaboti ar kosmētiku un fotošopu. Tad arī jaunatne augtu un spētu domāt, ka ne jau viss šajā dzīvē ir tik perfekts un varbūt daudzi no jaunajiem nesabendētu savu domāšanu par anoreksijām, bulīmijām, pašnāvībām u.t.t.

Visnotaļ liels + :)

5 0 atbildēt

Ārprāts, kā var būt tāda attieksme pret cilvēkiem kuri ne pie kā nav vainīgi,ka tādi piedzimuši un kas sasnieguši vairāk nekā spējam iedomāties,šiem riebīgajiem cilvēkiem viss sliktais par tādu attieksmi nāks atpakaļ un tad tik varēs nožēlot,ka pašiem dzīvē nebūs tik skaisti kā gribējās! (Ērmība,HerpīnaDerpīna)

5 0 atbildēt

Parasti tu hujņu pēdējo raksti bet beidzot kaut ko saprātīgu pateici, tā cilvēku žēlošana jau līdz kaklam, nav arī pateikts ar ko šī modele tik īpaša ka ir labāka par citām meitenēm tāpēc rodas sajūta ka viņa ir top modele tikai aiz žēluma vai arī patiešām kādam invalīdu žurnālam paredzēta.

Un par āfrikāņiem arī taisnība, nesaprotu kāpēc man būtu jāskatās uz pusmirušiem bērniem jo pat ja es ziedotu katru mēnesi pa miljonam tāpat bads Āfrikā nebeigtos.

6 1 atbildēt

To es saprotu!Cilvēks nepadodās,lai vai kā nebūtu.. Mūsdienas cilvēki -invalīdi tiek iedalīti atšķirīgā grupā,un tas nedod stimulu censties slimajiem cilvēkiem,viņi jau nav vainīgi,ka ir slimi.. tur nav ko ņirgāties,katram no mums var gadīties kāda nelaime un katrs mēs varam jebkurā mirklī kļūt par invalīdu,.Prieks par meiteni ,viņas izturību,jo,manuprāt,viņai ir jāuzņem daudz kritikas.. Bet viņa nepadodās.. ne katram ir tāda izturība..

5 0 atbildēt

tik tiešām cepuri nost +++

4 0 atbildēt

Kāpēc būtu jāžēlo? Es pazīstu cilvēkus, kam ir kaut kādas invaliditātes problēmas, un vienīgais, ko viņi vēlas - lai pret viņiem izturas, kā pret citiem cilvēkiem. Vienkārši būtu jājūt cieņa, jo daži labi no šeitienes komentētājiem droši vien paliktu par depresīviem emo ar moto ''man nav dzīves, man nav izredžu, u.t.t.''

4 0 atbildēt

Tavas domas sākums man nepatika bet beigas vispār ir tīra patiesība... emotion

4 0 atbildēt

Kā viņa skuj labās rokas padusi? emotion

10 6 atbildēt

Skaista meitene  žēl ka aar viņu tā ir sanācis! ;)

3 0 atbildēt

ok es te palasiiju eermiiba komentaarus nu jaa tas bija diivaini bet kpc juus vinjam atbildat?

es juus vnk neizprotu nu ielicis dzeks komentaaru nu i pasaka kko kas nepatiik nu i  vnk izsaka vnk savu viedokli un nav teikts ka jums vinjam ir kkas jaasaka vinjas varbuut grib peisaistiit uzmaniibu un viss

es vnk nesaprotu ko juus to modeli zin aizstaavat labaak priecaajieties par sevi un nesaktieties uz kkaadu eermiibu vai naakamo marija zakis  - herpiina derpiina kuriem vnk nav ko dariit

es personiigi ja izlasiitu vinja sakotneejo komentaaru neliktos ne zinis bet juus vii tik atbildat untaa taalaak :D

un ne pa velti niks eermiiba - zna4it sagaidaams kkas diivains un debiils :D :D

ceru ka nepagodinaasiet ar miinusiem vnk saprotiet tacu

3 0 atbildēt

Nesaprotu dažu komentētāju atieksmi... Cilvēks ir un paliek cilvēks pat tad, ja viņam nav roka.

Ir gadījies sastapt meiteni vēlos tīņu gados bez vienas rokas, ticat vai nē meitene bij' laimīga, blakus tai bij' čalis, un viņas prātu čakarēja taisni tie paši mēsli, kuri traucē dzīvot gan man un gan jau arī Tev.

 

Pilnīgi riebjas šī attieksme kad cilvēki uzskata, ka invalīdi ir cilvēki, kuriem paveicies mazāk kā citiem, un ir pelnījuši īpašu attieksmi. Iedalu cilvēkus vienā grupā - cilvēki. Un stipri nosodu visus uzbazīgos kretīnus, kas cilvēkiem (nu vismaz man) rada vēlmi sameklēt kādu kārtīgu ķebli un iemaukt pa seju.

Jauku dienu vēlot...

3 0 atbildēt

Neviens neraud, vienkārši visi pabrīno tavas gludās smadzenes, kur nav pat nevienas krunciņas pazīmes. Tas,ka viņa ir invalīds, nenozīmē ka viņa nav cilvēks. Tādiem kā tev ir jānogriež kājas, rokas un krāns (ja tāds vsp ir), jāieliek krātiņa un jāizliek publiskais apmētāšanai ar izlietotiem prežiem. Vot tā.

3 0 atbildēt

Vai nav vienalga vai žēlot viņu vai nežēlot viņai no tā ne silts ne auksts!!!!! Pasaulē ir pilns tādu cilvēku vnk viņiem nav paveicies un mēs varam tikai uzelpot par to, ka ar mums, mūsu bērniem, vecākiem un radiem tā nav! Tpc es domāju ka nav jēga vairs neko diskutēt !!!!!!!!!!

3 0 atbildēt

Nu tad pastāsti citiem par savām problēmām lai tevi pažēlo. Kā lai mēs zinamm vai tev ir problēmas vai nav. Redz ka citi stāsta par citu problēmām un citi stāsta par savām. Ja tev ir slimības lielas vot tās ir problēmas. Bet ja tev ir naudas problēmas tad pats esi vainīgs.

3 0 atbildēt

tad labāk sāc tā darīt, nevis liec katru dienu rakstus ar bildes, bildītes, skaistas bildes, dienas izlase un citiem SŪDIEM. varbūt izrādas, ka Ērmībai ir dvēsele.....?

2 0 atbildēt

Smuki. Man patīk. :)))

Malacis.

2 0 atbildēt

Pipari uz mēles! 

2 0 atbildēt

kapēc ? smuka sieviete tiešām žel ka tā! emotion

2 0 atbildēt

 facepalm facepalm facepalm

2 0 atbildēt

Es saku,ka tev jajūt līdzi?

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »