local-stats-pixel fb-conv-api

Kā fotografēties - jaunākā mode krievu meitenēm :)64

354 32

Tā vien liekas, ka Krievijas internetā ir uzsākusies jauna modes tendence. Viss sākās tad, kad meitene (galerijā pirmā) ievietoja šo savu bildi kādā no Krievijas sociālajiem tīkliem. Viņa kļuva populāra ļoti ātri, pateicoties šim foto. Daži uzskata, ka tas ir pateicoties attiecībai starp viņas milzīgo dibenu un seju, citi saka, ka tikai pateicoties viņas acu izteiksmei, citi atkal saka, ka viņiem vienkārši patīk šis foto :)

Tagad simtiem Krievijas meiteņu mēģina izveidot sev līdzīgas bildes šādā pozīcijā, kā var redzēt galerijā zemāk (dažas no bildēm jau šeit ir redzētas, bet - tas nekas :) ). To sauc par "nofotografēties Vilena-stilā" - Vilena ir pirmās meitenes vārds.

Starp citu, vārds Vilena ir izveidojies PSRS. Pēc komunisma ieviešanas 1917 gadā, par nacianālo varoni kļuva Ļeņins - daudzi Krievijas jaunie vecāki sāka savus bērnus saukt vārdā, kas izveidots lietojot viņa iniciāļus un uzvārdu. Kā zināms, Ļeņina pilns vārds bija Vladimirs Iļjičs Ļeņins - tāpēc daudzus zēnus nosauca par "VILen" un meitenes par "VILena". Tapa arī tādi vārdi kā "Vladlen" vai "Vladlena".



 

354 32 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

14.wtf?!

2 0 atbildēt

atbildot uz Zatlers komentāru " Kam apriebušās aizkapa reklāma - stop autopla... "

vertigs info :)  

1 0 atbildēt

14. iespārda. :D

1 0 atbildēt

Tākā sarunājušas. :D:D:D

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »