local-stats-pixel fb-conv-api

Dredi38

275 6

Dredi ir savstarpēji savēlušās matu šķipsnas, kas veidojas pašas no sevis, visiem matu tipiem, ja matus ilgu laiku neķemmē. Tomēr tos var arī apzināti veidot. Sakarā ar dažādu matu tipiem, ir dažādas metodes, ko izmanto, lai veicinātu dredu veidošanos, piemēram, dredu uzkasīšana ar ķemmi (backcommbing). Bieži vien dredu arī taisa no mākslīgajiem matiem. Lielās dredu popularitātes rezultātā ir parādījušies arī nopērkami dredu atdarinājumi no vilnas un citiem materiāliem, šiem pakaļdarinājumiem gan ir tikai attāla līdzība ar drediem.

275 6 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

gribētu bet es nemāku tik garus matus izaudzēt lai būtu pietiekami taisīšanai :D

0 0 atbildēt

Pēdēja bilde, zināma meitene :D

0 0 atbildēt

es domāju, ka vajag matu garumam būt vismaz apm. 5cm. Jo, ja tev ir īsi mati, tad dredus vari piepīt klāt vai ar mākslīgajiem, vai nopirkt no kāda matus un piepīt klāt, ja nu pašam nav diez ko gari tie mati :)

0 0 atbildēt

Nežēlīgi patīk!  emotion

0 0 atbildēt

Man dredi bija kaadu gadu, baigi sapeeja, kad gan pina, gan, kad jauca aaraa! Un mati BIJA sabojaati- ilgi naacaas audzeet un apgriezt matus, lai beidzot butuu normaalas matu saknes. Dredus atpinu [pareizaak sakot- paliidzeeja atpiit] ar dakshinjas paliidziibu- nogrieza liidz pusei un pinjkereeja valjaa. Tieshi lielo saapju deelj negribeetu vairaak dredus, kgan taa bija ljoti eerta frizuura- nav jaataisno, jaakjemmee,, vieniigaa kjeepa- pievilkshana, ja ir uzradusies milziiga puuka, kad ataug mati..

0 0 atbildēt

Patīk, bet sev tādus ngribētu :D

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Tāa uz savu mūža jautajumu neieguvu atbildi :( Es gribu zinat par tiem drediem kurus iepin. Tos dredus var iepit jebkuros matos,pirmstam neko nekasot ?

0 0 atbildēt

Patika kā izskatās meitenei 6 bildē bet pati nekādā gadijumā negribētu.

0 0 atbildēt

spiraaaliigi ;o

0 0 atbildēt

opā, ieraudziju kādu pazīstamu meiteni bildē :)

0 1 atbildēt

šausmīg nepatīk.

0 6 atbildēt