local-stats-pixel fb-conv-api

5 mīti par novājēšanu66

959 26

Cilvēkiem ar vājiem nerviem nelasīt

959 26 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Ļoti interesanti, un viss arī pareizi. Ierēcu par to "Un organisms ir gudrs, viņš uzreiz sāks krāt tauciņus rezervei, jo tik sliktos laikos vilks viņu zina, ko tālāk gaidīt, viņš tak atceras, ka nācās badoties."emotion

Godam pelnīts 10+ rakstam!

89 2 atbildēt

" Ananass nesadedzina taukus, to ir izdomājuši ananasu tirgotāji."

Sasmējos. Tas bija tā- ananasu tirgotāju ikgadējā sanāksmē-kaut kā ir kritušies ananasu pārdošanas apjomi... ko darīt?... Ideja! Davaj samuldēsim, ka anasi dedzina taukus! Jo visi kā traki pēc tievēšanas produktiem. emotion  

47 1 atbildēt

Vajag pareizi skriet un izmantot metodes kā hiit(high intensity interval training), tā palīdzēs ķermenim tikt vaļā no ļoti daudz kalorijām, aizņem maz laika un stiprina sirdi + trenē ātruma izturību.

30 0 atbildēt

Arī nepiekritīšu par skriešanu. Taisīt pietupienus NAV un nebūs efektīvāk. Iet runa par vienmērīgu anaerobo un kardioslodzi, tad tauki deg vislabāk. Tikai viens apstāklis - tauki sāk degt pēc ~ 30minūtēm šādas slodzes - tātad jāskrien vismaz stunda bezpārtraukuma. 

Skriešana nav tikai slodze kājām, bet gan ļoti daudzām muskuļu grupām, jo kustās viss ķermenis, tai skaitā vēdera muskuļi, kas darbojās arī lai nodrošinātu intensīvāku elpošanu. Pie noskrietiem 20 km vēdera presi ļoti labi jūt. 

Interesanti gan būtu veikt pietupienus kādas 2 stundas pēc kārtas.. 

23 2 atbildēt

paldies, bija interesanti palasīt. :)

15 0 atbildēt

Par skriešanu gan diemžēl nav pareizi teikts! Protams, nevar visu dienu ēst un aiziet 10min paskriet, bet ja skriešnu ietver savā programmā, viņa ir ļoti noderīga!

17 3 atbildēt

Par skriešanu jau nu ir pilnīgs sviests,interesanti,kā es tikai skrienot nometu 12kg??? :D

12 1 atbildēt

Kur Tu šitās muļķības esi rāvis? Tievēšana? Kačājoties tiek audzēti muskuļi, muskuļi sver vairāk par taukiem un ja pārstāsi kāčāties, tad muskuļi paliks ļengani un izskatīsies pretīgi nokarājušies. Protams, visprātīgāk ir sportot izmantojot savu ķermeni - bez hantelēm un liekiem sūdiem, bet tievēšanas galvenais nosacījums ir gari treniņi pie vidējas slodzes - 2 līdz 3 stundas uz velo vai pastaigā ir viens no visveselīgākajem un efektīgākajiem veidiem tauku dedzināšanai un lieliskas veselības iegūšanai. Skriešana ir laba tikai sākot no 50min un vairāk pie nosacījuma, ka slodze ir vidēja, elpošana neapgrūtināta - var viegli sarunāties (pulss ap 120-140, katram indivuduāli).

Raksts ir sūds, jo Tu ne sūda nezini un nevajag lasīt kačoku bukletus un fitnesa zāles reklāmas.

8 0 atbildēt

Paldies par info, vieniigi teksts kkaa agresiivs

bet nu +

8 0 atbildēt

Pamatojumu lūdzu kāpēc nedrīkst griezt riņķi? Protams, ka tas ko reklamē top shop ir pilnīgs mēsls, bet ja nopērk nopietnā sporta preču veikalā, tad manuprāt ir jābūt kādam rezultātam?

10 3 atbildēt

Ir labi, bet uztaisīju eksperimentu par skriešanu. Noskrēju 7.5km, pulss bija ~140 Pēc 75 pietupieniem ~110

8 1 atbildēt

Ja jau viss ir APLAMI tad kas NAV ? emotion

6 1 atbildēt

kaada vaina dieetaam? nu, ne jau taadaam tipa ''pashnaavnieciskajaam'', bet gan tiiri sapraatiigaam? tas ir efektiivi, ja cilveekam, piemeeram, nav laika nodarboties ar sportu, vai arii, ja sportu aizstaaj fizisks darbs. jau 3 nedeeljas eedu tikai olas un apelsiinus, esmu nometusi 7kg. katram buus savs viedoklis, jo katram pieredze ir savaadaaka. citiem tauki sadeg leenaak, citiem ir taada miesas uzbuuve. un teksts ir diezgan agresiivs, gribeeji kaadam ieriebt, ko? :D

5 1 atbildēt

Mīts Nr1. - nu un kas, ka pēc 100 pietumpieniem sirds sitīsies kā negudra? Kcal deg pie ilgstoša, vienmērīgi palielināta (īstais sitienu skaits var atšķirties atkarībā no svara/vecuma) sirdsritma. Svaru zāle nekad nededzinās tik pat kcal (nerunāju par galējībām) cik kardiotreniņš, jo slodze sirdij nav vienmērīga. Un tas par neēšanu pēc skriešanas vai jebkura cita veida kardio (ritenis, peldēšana utt. - da jebkā) vispār ir stulbības kalngals

4 0 atbildēt

Raksts ir "viena tante teica" vērts, jau sākot ar skriešanu... + par centību.

4 1 atbildēt

skriet ir efektiivaak par pietupieniem lol 

2 0 atbildēt

visam ko tu dari ir rezultāts tikai tad kad tu to dari regulāri, nevis pēc principa - O šodien rīt paskriešu, pavingrošu , uzgrauzīšu ananāsu un būs ok.

Un kas attiecas uz diētām tās nav vajadzīgas ir tikai jāēd pareizi un jāsporto. Pēdējā laikā esmu sākusi ēst pareizi tas gan nenozīmē, ka ēdu pēc kkādiem tur baigajiem principiem un izstrādātajiem modeļiem, bet rezultāts ir manāms + arī sportoju nedaudz .

Manuprāt katrs jau tomēr saprot, ka nebūs jau tā , ka ēdīsi to ananāsu, greifrūtu un tauki vnk degs un tu tievesi neko nedarot.

2 0 atbildēt

Paldies par mītiem, un tagad, lūdzu, uzraksti ko vajag īstenība darīt pareizi ;)

1 0 atbildēt

Tas riņķis ir labs, ja cilvēks vispār nenodarbojas ar sportu, jo ta vins vismaz izkustas!!!

1 0 atbildēt

lūdzu pierādījumus, ka tu te nedzen no gaisa sagrābstītu fufeli!

 

es izmantoju 4 no tevis nosauktajiem mītiem un roku uz sirds liekot apgalvoju, ka tie strādā.

 

 

 

Skrienu, presīte, noliekšanās un attīrošās tējas. Pietupienus tu vari iesālīt, jo man nudien nav vajadzīgi augšstilbi kā treka braucējam!

   

runa ir ne tik daudz par individuālām metodēm, kā par to izmantošanu REGULĀRI UN DOMĀJOT LĪDZI!

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »