local-stats-pixel fb-conv-api

Īstā sporta zvaigzne.90

1817 14

Pirms daudziem gadiem māte atteicās no viņas, jo meitene piedzima bez apakšstilbiem.

Bet par laimi viņu no slimnīcas Krievijā savā aprūpē paņēma kāds amerikāņu pāris.

1817 14 90 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 90

0/2000

Viņa varētu mēģināt nolikt normatīvus klasiskajai Olimpiādei. Tas nav neiespējami-to parādīja sprinteris ar kāju protēzēm.

0 0 atbildēt

Bij,bij tāds raidījums.Bet viņi nesatikās un maza iespēja ka viņi satiksies.Viņa tak dotos vecākus uzskata par savējiem un ļoti mīl,ko viņa ar apliecināja!Viņa ir laimīga!

Forša meitene..Respect!

0 0 atbildēt

tiešam man ļoti liels prieks par viņu ;)) Tūries ;) 

0 0 atbildēt

Ieraugot pirmo bildi baigi lūdzīga Hayden Panettiere

0 0 atbildēt

Labs piemērs fiziski veseliem cilvēkiem, kuri sūdzas par savām patiesībā nebūtiskajām problēmām - jo, ja grib, viss ir iespējams.

0 0 atbildēt

Kā man besī tie, kuri apmet bērnus uz ielas un nedot ne ziņu bērnam, ka viņam tādi ir. Bet tomēr ir uz pasaules cilvēki, kuriem nospļauties kā cilvēks izskatās. 

Respekt Džesikai. Lai turpina savu karjeru.

0 1 atbildēt

Bij šits viens raidijums kur meita meklēja savus īstos vecākus, cik sapratu laikam arī atrada.

0 1 atbildēt

Godīgi sakot...pirmais patiesi glītais invalīds ko es redzu..O_o'

1 4 atbildēt

Nu ludzu beidziet likt šādus rakstus. Es saprotu, ka tas ir apbrīnas vērts, ka šādi cilvēki nodarbojas ar sportu (pats spēlēju volejbolu, kaut labo roku varu pacelt līdz pusei), tomēr tas ir arī koks ar diviem galiem. Jūs sādā veidā apbrīnojot ,padariet tos par viss tīrākajiem invalīdiem, visu laiku uzsverot, ka vinjam kkas nav kārtībā ar ķermeni. Kaut vai: "Re kāds malacis, ka "bez kājām" nodarbojas ar sportu". Kāpec tad Jūs nesakat, o rekāds malacis, ka dzērājs sācis skriet?  Vai arī, re spoku apmeklētājs sācis darīt kko sakarīgu, kā tikai sedet internetā 5 stundas no vietas, cakarejot sev redzi? (sorrym sasāpējās, iz dzīves, nepatik, o tu invalids, tev nav janodarbojas ar sportu, bet ja nodarbojies, tad uzreiz malacis)

3 7 atbildēt

Jobana krople!

0 92 atbildēt
« 1  2  3 »