local-stats-pixel fb-conv-api

Noķerts krāpnieks!174

514 38

Spoku administrācija neguļ, neguļ, lai Tu varētu gulēt mierīgi. Pēdējā reida laikā tika notverts bezkaunīgs čīteris, kas, izmantoja spoki.lv uzticību un "Prognožu biržā" brutāli izkrāpa miljons cepumu. Vainīgais izrādījās ASIS911. Viņam tika atņemti izkrāptie cepumi un punkti.

Un kā Tu domā, kādu sodu ir pelnījis ASIS911?

P.S. Pašlaik pastiprināti tiek analizēta arī citu iespējamo krāpnieku darbība.

514 38 174 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 174

0/2000

Un vispāer lūdzu pierādijumus studijā un paskaidrojumus,kādā veidā viņš ir krāpnieks + ja taisa tādu biržu tad jābūt noteikumiem,ja nav noteikumu tad nevar nevienu sodīt,jo nav nekas pārkāpts?

ko viņš pārkāpa?

Jacky galvā izdomātus noteikumus?

kur ir DEMOKRĀTIJA joptvai?

10 1 atbildēt

ēm.... kaut ko nesapratu ? Es vēl vakar skatījos viņa rakstu kā nopelnīt izmantojot ''Prognožu biržu'' un viss likās likumīgs,kas tika tur aprakstīts ?

8 0 atbildēt

Jūs gan esat pussiji! Come on - čalis ir gudrs un dabū cepumus kā var. Saderam, ja jums būtu iespēja jūs arī tā darītu? Nekādu sodu nevajag, ok varbūt publisku fuj, tiem, kuri apskauž ASIS911. 

7 0 atbildēt

Es saku iedot medāli un uzlielīt. 

Ja autors programmā var atstāt tādu caurumu, tad tā atradējam pienākas uzslava.

7 0 atbildēt

Čalis žiperīgi jaieceļ par Latvijas finansu ministru, citādi tur tikai visādi pajoliņi konsolidētāji jau valsti padirsuši.

7 0 atbildēt

ATVAINOT UN ATBRĪVOT !

7 0 atbildēt

"Pēdējā reida laikā tika notverts bezkaunīgs čīteris, kas, izmantoja spoki.lv uzticību un "Prognožu biržā" brutāli izkrāpa miljons cepumu." 

Nu tā kā Wallstreet'ā :D

7 1 atbildēt

Krāpnieks, vai tomēr caurums sistēmā?

6 0 atbildēt

Pag, sanāk ja cilvēks biržā nopelna nedaudz vairāk kā 500 cepumus, viņš automātiski ir krāpnieks? Sasodīts ta jau brokeri ASV tirgū ar krāpjās, tagad laikam moderni uzskatīt par krāpniekiem cilvēkus kuri rubī tēmu. Ta jau katrs veiksmīgais uzņēmējs Latvijā ir krāpnieks jo appiš VID. Lai nu kā, bet es šo uzskatu par veiksmes stāstu nevis krāpšanu...

6 0 atbildēt

birža vispār ir kaut kas pilnīgi nevajadzīgs :) 

11 6 atbildēt
DmS avatarsDmS

Tāda divdomīga situācija izveidojusies ar to pārpumpēšanu no viltus profiliem, jo reālajās biržās arī tas nav nekas nosodāms, vienīgi šeit ir atšķirība tāda, ka katram spēles dalībniekam tiek iedalīts starta kapitāls, bet reālajā biržā tā nav. Izskanēja, manuprāt, laba doma, ka biržā var piedalīties tikai sasniedzot kādu konkrētu līmeni, tas varētu būt risinājums.

Un nesaprotu tos čīkstuļus, kuri vislaik čīkst, ka redz biržu jāslēdz, jo tie nav godīgi nopelnīti cepumi, viņi redz nabadziņi liek rakstus utt. un tā joprojām - muļķības viss ir godīgi!

5 0 atbildēt

es viņam medaļu par šito iedotu emotion

7 2 atbildēt

Bikses nost un pa tām ausīm.emotion

5 1 atbildēt

kapēc cilvēciigi nevar izskaidrot, kā viņš krāpās. lai citiar nekrāptos. kā mēs tagad zināsim ka tu viņam vienkāršitāpat neatņēmi cepumus, varbūt nejaušas laimju virknes pēc čalis dabuja milijonu. man jau šķiet ka kāam te vienkārši skauž

4 1 atbildēt

Davai Jacky, izstāsti tad kā viņš izkrāpis? mēs gribam zināt. varbūt tiešām veiksmigi licis un galva strādā un veicas biržā.. 

3 0 atbildēt

Pakārt aiz olām pie staba

3 0 atbildēt

Ja zog tad zog miljonu vai neko! Malacis! 

3 0 atbildēt

nezinu.. man nāk prātā tikai viens veids, kā šeit var krāpties, taču izlasot ASIS rakstu, liekas, ka vismaz lielāko daļu viņš ir sapelnījis godīgi...

5 2 atbildēt

Pirmkārt- kā? O

Otrkārt- Vajadzētu vairāk iespēju prognozēt par spoki.lv rakstiem.....

5 2 atbildēt

neko nevajag. Vai tad kāds deputātus soda? Vai kāds lielos biznesmeņus soda? Nē, nesoda gan. Kāpēc tad kāds par krāpšanos/zagšanu internetā jāsoda?

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »